Co snídáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152185
15.2.26 21:46
@_.Emilyyy píše: Více

Já do sebe nic nedostanu no. A když snídám, tak nejdřiv v 8, spíš ještě o trochu déle. Jak tu někdo píše, taky bych do sebe ve 4-5 ráno nedostala nic. I když vstávám brzo ráno do vlaku, když někam jedeme, tak si beru do kabely do pytlíku lzičku a jogurt nebo tvaroh a jím ho až kolem 8-9 hodiny. Kdežto potomci se v klidu nadlábnou sendviči, nebo si dojdou koupit do jídeláku párky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
15.2.26 21:49

Ja na snidani střídam různé varianty, ale to kvůli toho, ze delam snídaně pro me male batolatko, takze mam cas snídaně připravovat. dnes treba spaldove bananove palačinky s tvarohem, vcera michana vejce, jindy jogurt s ovocem, chleba s vajickem, ovesná kase, spaldova kase.

Kdyz jsem chodila do prace, tak jsem si dělala bud kase overnight, nebo jogurt s rohlikem, anebo jsem si koupila čerstvou bagetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14251
15.2.26 21:50
@Anna766 píše: Více

Jo, tak tomu rozumím.
Moje snídaně se liší tím jestli a kdy jdu dopoledne/rano cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
15.2.26 21:50

Do práce si dělávám pohankovou či jáhlovou kaši buď s čerstvým nebo mraženým ovocem či mix, kokos. olejem, skořicí atd., mňam :srdce:
Dělám na různé způsoby.. ;)

O víkendu oblíbený magcake s pomerančem a bílým jogurtem nebo mícháná vajíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.26 21:53

Nesnídám. Většinou je mé první jídlo oběd.
Snídám jen o víkendu kolem 10 hod, jestli se tomu dá říkat snídaně. V práci chodím ve 12 na oběd a pokud bych v 10 jedla, tak neobědvám. Takže většinou vydržím až do toho oběda. Moje máma jí první jídlo ve 14 hod celý život. Asi to máme dané, že snídat nepotřebujeme.
Mé děti taky nesnídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6703
15.2.26 21:56

Tvaroh - s ovocným rozvarem a trochou hořké cokolady/s banánem a ovesnými vločkami/fresh ovocem a orechovym máslem.
Vejce na měkko a kousek žitného chleba.

Nemám velký repertoár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152185
15.2.26 22:07
@_.Emilyyy píše: Více

Když byly děti malé, nebo potom i vnučce jsen nadělala k snídani o víkendu klidně palačinky, lívanečky, vajícka, chleba ve vajíčku, něco… a pak si sedla ke kafi a jogurtu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12470
15.2.26 22:09

Kase na x zpusobu, vajicka, tvaroh s necim.. nebo jen chleba s maslem a sunkou. Jo a obcas si dam k snidani klobasku s chlebem a hortici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78054
15.2.26 22:43

Chci velkou snídani, kombo slané + sladké.
Vstávám teda pozdě, obvykle až k deváté, snídám v deset a obědvám pak později a málo, protože logicky nemám hlad.

Nicméně snídaně buď celozrnné pečivo nebo toast s nějakou domácí pomazánkou (vajíčková, jarní bylinková, tuňáková, papriková, česneková..), případně s gervais a dvěma plátky šunky, trošku zeleniny - ředkvičky, koktejlová rajčata, paprika..
A potom misku bílé pokud možno Hollandie, ochucené domácí marmeládou, ideálně meruňkovou, citrónovou nebo pomerančovou. Ňam! :P :P
Na pití americano s mlíkem bez cukru + pomerančový fresh a funguju. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109794
15.2.26 22:49
@Janli píše: Více

A večer jíš naposledy v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109794
15.2.26 22:51
@Mkmkz píše: Více

Ale funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109794
15.2.26 22:52
@teroonka píše: Více

Mne by to vyhovovalo, kdybych mohla aspoň to kafe Černý fakt nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
15.2.26 23:04
@Venetia píše: Více

Mezi 19 a 20h. Ale když mám ještě později hlad, tak si dám vajíčko a šunku. Striktně to nedržím, protože jakmile mám hlad, tak neusnu. Většinou mi to vychází 16:8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
16.2.26 07:43
@Mkmkz píše: Více

To si pis, ze snim. Mam rano hlad. :mrgreen: Jim takto trikrat denne, obri talir a jeste na tom lehce hubnu, i kdyz si obcas i zaprasim. Ale mam i dost pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
16.2.26 09:48

Vetsinou cerealie s mlekem, nebo toast s nutelou, jogurt s muesli. Vyjimecne (jednou za 1-2 mesice) slaninu a vajicka.

Příspěvek upraven 16.02.26 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup