Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@_.Emilyyy píše: Více
Já do sebe nic nedostanu no. A když snídám, tak nejdřiv v 8, spíš ještě o trochu déle. Jak tu někdo píše, taky bych do sebe ve 4-5 ráno nedostala nic. I když vstávám brzo ráno do vlaku, když někam jedeme, tak si beru do kabely do pytlíku lzičku a jogurt nebo tvaroh a jím ho až kolem 8-9 hodiny. Kdežto potomci se v klidu nadlábnou sendviči, nebo si dojdou koupit do jídeláku párky.
Ja na snidani střídam různé varianty, ale to kvůli toho, ze delam snídaně pro me male batolatko, takze mam cas snídaně připravovat. dnes treba spaldove bananove palačinky s tvarohem, vcera michana vejce, jindy jogurt s ovocem, chleba s vajickem, ovesná kase, spaldova kase.
Kdyz jsem chodila do prace, tak jsem si dělala bud kase overnight, nebo jogurt s rohlikem, anebo jsem si koupila čerstvou bagetu
@Anna766 píše: Více
Jo, tak tomu rozumím.
Moje snídaně se liší tím jestli a kdy jdu dopoledne/rano cvičit
Do práce si dělávám pohankovou či jáhlovou kaši buď s čerstvým nebo mraženým ovocem či mix, kokos. olejem, skořicí atd., mňam ![]()
Dělám na různé způsoby.. ![]()
O víkendu oblíbený magcake s pomerančem a bílým jogurtem nebo mícháná vajíčka ![]()
Nesnídám. Většinou je mé první jídlo oběd.
Snídám jen o víkendu kolem 10 hod, jestli se tomu dá říkat snídaně. V práci chodím ve 12 na oběd a pokud bych v 10 jedla, tak neobědvám. Takže většinou vydržím až do toho oběda. Moje máma jí první jídlo ve 14 hod celý život. Asi to máme dané, že snídat nepotřebujeme.
Mé děti taky nesnídají.
Tvaroh - s ovocným rozvarem a trochou hořké cokolady/s banánem a ovesnými vločkami/fresh ovocem a orechovym máslem.
Vejce na měkko a kousek žitného chleba.
Nemám velký repertoár.
@_.Emilyyy píše: Více
Když byly děti malé, nebo potom i vnučce jsen nadělala k snídani o víkendu klidně palačinky, lívanečky, vajícka, chleba ve vajíčku, něco… a pak si sedla ke kafi a jogurtu ![]()
Kase na x zpusobu, vajicka, tvaroh s necim.. nebo jen chleba s maslem a sunkou. Jo a obcas si dam k snidani klobasku s chlebem a hortici ![]()
Chci velkou snídani, kombo slané + sladké.
Vstávám teda pozdě, obvykle až k deváté, snídám v deset a obědvám pak později a málo, protože logicky nemám hlad.
Nicméně snídaně buď celozrnné pečivo nebo toast s nějakou domácí pomazánkou (vajíčková, jarní bylinková, tuňáková, papriková, česneková..), případně s gervais a dvěma plátky šunky, trošku zeleniny - ředkvičky, koktejlová rajčata, paprika..
A potom misku bílé pokud možno Hollandie, ochucené domácí marmeládou, ideálně meruňkovou, citrónovou nebo pomerančovou. Ňam!
![]()
Na pití americano s mlíkem bez cukru + pomerančový fresh a funguju. ![]()
@teroonka píše: Více
Mne by to vyhovovalo, kdybych mohla aspoň to kafe Černý fakt nepiju
@Venetia píše: Více
Mezi 19 a 20h. Ale když mám ještě později hlad, tak si dám vajíčko a šunku. Striktně to nedržím, protože jakmile mám hlad, tak neusnu. Většinou mi to vychází 16:8
@Mkmkz píše: Více
To si pis, ze snim. Mam rano hlad.
Jim takto trikrat denne, obri talir a jeste na tom lehce hubnu, i kdyz si obcas i zaprasim. Ale mam i dost pohybu.
Vetsinou cerealie s mlekem, nebo toast s nutelou, jogurt s muesli. Vyjimecne (jednou za 1-2 mesice) slaninu a vajicka.
Příspěvek upraven 16.02.26 v 13:00