Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A jak snídat když stáváte v půl pátý ráno a chcete zhubnout? a nemáte možnost jíst v práci az v jedenáct o pauze ![]()
No @KalamityJohn nevím jestli by mě protein nebo vejce zasytili až do jedenácti. ale možný to je ještě jsem nezkoušel a i když nevím zda tak po ranu bych to snedla ![]()
Buď teda nějaká varianta kefír/jogurt+banán/blumy/lesní ovoce+vločky+chia+cekankovy sirup. Když vím, že další jídla budou slabé na bílkoviny tak i protein. Anebo tortilla+2 vajíčka(volské oko/míchačka)+ nějaký salám/sýr + zelený salát+trocha kečupu.
@Ma1984 píše: Více
Musíš si na to zvyknout. Když jsem rozežranej tak mám taky hlad. Je potřeba si najít co funguje pro tebe.
@Pepi77 píše: Více
Tak to máme stejně. Přála bych si jíst zdravě a dát si ráno jogurt s ovocem, kaši… Ale tyhle věci jsem schopná sníst až někdy odpoledne, třeba jako svačinu. A přesně, bez snídaně nefunguju, je mi na omdlení.
V drtivý většině případů bílý jogurt s něčím - vločky, chia semínky, špaldové nebo otrubové lupínky, kakao, kokos, arašídové máslo, ořechy, ovoce, případně přimíchám protein. Když jsem sladké snídaně jednou za čas přejedená, tak tortillu se šunkou, lučinou a zeleninou. Snídám až v práci cca po osmé hodině a hlídám si, aby snídaně měla minimálně 30g bílkovin.
@Ma1984 vejce určitě zasytí. když sem je jedla tak ideálně bez pečiva- vajíčka, šunka a zelenina a zasytí to mnohem víc než vajíčka s pečivem
Protein je na doplnění bílkovin a příprava je zase super rychlá ![]()
Ja musím snídat do hodiny po probuzení.
Chléb, vejce, šunka, cottage, avokádova pomazánka, nízkotučný sýr, zelenina. A kafe.
Já používâm elektrický omeletník. Kdybych se měl drbat s pánví tak to nedávám.