Co snídáte?

Anonymní
15.2.26 17:16

Co snídáte holky?

Zdravím holky :D měla bych jen otázku, zajímalo by mě co snídáte? Já snídám roky sladký, ne vyloženě čokoládu ale sladké pečivo, většinou loupák s kakaem, sladké croisanty, koblížky apod. Chtěla bych otěhotnět a chci si trošku srovnat jídelníček, jelikož začínám už ráno sladkým, cpu do sebe samozřejmě sladký celý den :zed: nejen odpo ke kávě, ale hlavně večer. Váhu mám normální, takže nechci zas brutálně hrotit to, že si odpoledne dám kousek bábovky nebo večer sladký popcorn k Tv, akorát bych chtěla začínat den s normální plnohodnotnou snídani co mě nakopne a nebudu mít za hodinku hlad. Děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10051
15.2.26 17:23

Když snídám a nezapomenu, tak si večer dám do vody chia semínka (nesnesu jogurt a mléko, proto volím na nacucnutí vodu). Nakrájím si ráno ovoce, nasypu ovesné vločky. Plus si upeču v HF nebo ve vodě dvě vajíčka a k tomu kousek špaldového nebo žitného chleba. Pokud večer zapomenu a nestíhám. Tak jen banán. Do ruky ten špaldový chleba se šunkou a sýrem, ledovým salátem. Pak mám období, kdy nemám vůbec chuť snídat a jím třeba první jídlo později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37206
15.2.26 17:31

Celozrnné pečivo, sýr, šunka, vajíčka, tvaroh apod. příklady, samozřejmě ne vše dohromady.
Ty jíš úplně špatně. Potřebuješ hlavně bílkoviny, pak nebudeš mít takový chutě na sladké. To že máš normální váhu máš asi celkem štěstí, já jíst takto tak se za chvíli neunesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25385
15.2.26 17:34

Snidam chleba s máslem a medem a půllitr černého čaje. Ještě občas zvládnu jogurt. Když vstávám na budík, nic jiného do sebe nedostanu. Zkousel jsem vajíčka, šunku, tvaroh,… ze všeho se mi navaluje. To snidam o víkendu, kdy vstávám podle sebe. Snažím se to par let změnit, ale nějak to nejde…

Jinak obecně vzato nemam s jídlem problem, nejsem vybíravá a jim prakticky vse. Jen to ráno mam specifický :)

Potřebuji shodit nějaká kila a měním sem tam. jidelnicek, ale to ráno mi nejak nejde. Na zitra mam nachystaný celozrnny chleba a žervé. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21956
15.2.26 17:34

Snídám buď normální nebo celozrnné pečivo s máslem, šunkou, sýrem. Výjimečně si ráno dám doma sladkou buchtu. Po příchodu do práce si kupuji obloženou celozrnnou housku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
15.2.26 17:41

O víkendu vejce, sýr, celozrnný chleba, zeleninu, velký čaj a velké kafe - dlouhá snídaně :) v pracovní dny vstávám v 5.25 a tudíž chystám večer mix, kde základem je tvaroh, ovoce, dle nálady dodávám bílý selský jogurt, obyčejné ovesné vločky, chia semínka, ořechy, trocha proteinu plus opět čaj a kafe.

• Citovat
  • Upravit
109727
15.2.26 17:44

Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23192
15.2.26 17:50

Já mám taky radši sladké snídaně, tvaroh s ovocem, chia pudink s ovocem, ovesná kaše, něco si upect domácího. Teď se dost hlídám, tak vajíčka na milion způsobů, kvalitní šunka, sýr, lepší pečivo, zelenina, mužů i lečo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12532
15.2.26 17:51

Mě sytí Emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
15.2.26 17:53

Ruzne, nijak zvlast zdrave se teda koblihy fakt ne…nekdy muesli s mlekem, nekdy pecivo s tim, ci vyhrabu doma - ale to spis slane - maslo, sunka, syr, zelenina apod…nekdy nesnezene svaciny po detech :lol: Ovesnou kasi, vajicka, toasty…co mame a na co mam chut :nevim:

Příspěvek upraven 15.02.26 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3642
15.2.26 17:53

Když snídám dřív, tzn. kolem 9., dělám si jednu Activii s půl až celým tvarohem (polotučný ideál) s celozrnným pečivem a hromadou zeleniny. Když mám až později první jídlo, je to též activia s tvarohem, ale ještě k tomu natvrdo vejce a hrst semínek (slunečnice, dýně, sezam, lněné..) a třeba ještě decka podmáslí/kefíru. Pečivo, zelenina. Když jsem na cestách nebo dovolené, pečivo a zelenina je stabilní, ale třeba z nabídky vyberu cottage, jiný jogurt, čerstvý sýr, šunku, vejce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
15.2.26 17:57
@Anonymní píše: Více

Obvykle pečivo a něco na to. Někdy si dám kefír nebo muesli. Naposledy jsem měl od Mixit vánoční s perníčky. Obvykle mám pak hlad až k obědu. Zvlášť v práci nemám čas myslet na jídlo dřív než kolem 12. Sladké pečivo poránu by mi chutnalo, mám to ráda, ale hlad bych měla dřív. Muselo by to být něco ve stylu tvarohu nasladko a nějaké ovoce třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
15.2.26 17:57
@Anonymní píše: Více

Obvykle pečivo a něco na to. Někdy si dám kefír nebo muesli. Naposledy jsem měl od Mixit vánoční s perníčky. Obvykle mám pak hlad až k obědu. Zvlášť v práci nemám čas myslet na jídlo dřív než kolem 12. Sladké pečivo poránu by mi chutnalo, mám to ráda, ale hlad bych měla dřív. Muselo by to být něco ve stylu tvarohu nasladko a nějaké ovoce třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109727
15.2.26 18:02
@Ploskutáček píše: Více

To jsme rádi holko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10051
15.2.26 18:03

Do práce si denně nosím krabičku doma připravený oběd. Klidně si zabalím k tomu po obědový zákusek. U nás se dost peče. Takže si prostě dám jak dneska po obědě něco (dneska sváteční koláč).Ráno tuhle potřebu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze