Co snídáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12903
16.2.26 11:05
@Anonymní píše: Více

Vsedni dny, chleba s necim do prace. Vikend rozpeceny rohlik, pulka s platkovou goudou, druha co se ma v lednicce dojist a topinku z chleba s arasidovym cistym maslem. K tomu vajicko na meko nebo hemenex. Kdyz jsou banany prezrale, tak livanecky z nich. Obcas ovesnou kasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.2.26 16:06

Dřív kafe a nic k tomu. Teď se snažím jít lépe, takže čaj (ale nekdy prostě to kafe) a k tomu třeba chia pudink, nějaké ovesné kaše nebo dělám buchty s omezeným množstvím cukru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18700
16.2.26 16:42

Ovesna kase v mlece, bobulovite ovoce, kafe s mlekem, caj
bez toho nefunguju
naopak syrovou zeleninu k snidani vubec, to by me znicilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.2.26 17:48

Toasty se sýrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.2.26 15:42

Já teda obdivuji všechny kteří dokážou jít později jak v 8. Vstávám v 6:10 a musím do hodiny jíst, jinak by mi bylo špatně od žaludku. Ideálně pečivo, salám, sýr nějaká zelenina + kafe. Po ránu vůbec nemůžu mléčné a sladké, je mi na zvracení.
Zkoušela jsem jíst až po 8, ale to nedávám být dvě hodiny po ránu bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
18.2.26 15:55

Smoothie banán + mlíko + protein. 300 g, 250 kcal, 24 g bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109903
18.2.26 16:04
@Pepi77 píše: Více

Já zase opačně…klidně jim až oběd…když jsem doma i později.
Ale, když vstávám před čtvrtou, tak jim kolem té osmé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22213
18.2.26 16:35

Dva hrnky černýho kafe, dvě vajíčka z omeletníku mezi pátou a šestou ráno. Pozdějc pak banán a jabko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
18.2.26 16:50
@Lucy75 píše: Více

Muzu se zeptat v kolik vstavas, ze rano nic, pak AZ v 9 ten jogurt? :mrgreen: V kolik hodin teda naposledy jis, chodis brzo spat? Ja jsem ten PP taky zkousela, ale bud jsem musela vydrzet az do poledne, nebo jsem chodila spat s krucicim zaludkem, ani jedno z toho mi nevyhovovalo a na vaze se to neprojevilo natolik, aby mi to stalo za to. Zkousela jsem 16:8. Jinak k minus 5kg od ledna gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
18.2.26 16:56

Pokud mozno tmave pecivo tak z 90% se sunkou a syrem plus nejaka zeleninova obloha, par cherry rajcatek, paprika, redkvicky, okurek. Ze sladkych snidani se mi dela spatne, jak mi vyleti cukr, i kdyz diabetik nejsem. Treba dzus chvili po probuzeni mi to nedela, ale posnidat nejakou buchtu, tak se mi udela fakt nevolno a kdyz to odezni, tak strasny hlad. Pokud mas rada sladke snidane, zkus recky jogurt (a)nebo tvaroh a nejake vlocky s pridanym proteinem a ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.2.26 17:09

Bílý jogurt, do kterého si nasypu, na co mám chuť, chia, kokos, lněné semínko, slunečnicová semínka, kustovnice, nebo i sušené ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25600
18.2.26 20:39

@Silverine247 ráno můžeš při PP čaj, vodu či kávu (bez mléka a cukru než ti začne jídelní okno), s tím se dá v pohodě i od 5,50 vydržet, stejně nestíhám, ráno jsem venku se psy, letím do práce, je porada.. takže to na tu osmou-devátou uteče… na PP je právě super, že si časy hodíš dle svého režimu a rytmu… jím naposled v šest..
k tomu si teda orientačně počítám kJ, abych byla někde kolem bazálu + jsem zcela vysadila alkohol - a hubnu pomalu a hezky, bez toho jsem prostě kynula snad i ze vzduchu.. já jsem přesně ten typ, který v noci sní krajíc chleba a ráno má o kilo víc 8) 8) :lol:
Po všech možných dietách světa mi PP přijde nejpříjemnější a efektivní, myslím, že si každý musí najít svůj režim, při kterém si prostě váhu přinejmenším udrží na optimální úrovni… a je celkem jedno co a kdy snídá - prostě ať to každý dělá tak, jak sedí jemu a tomu konkrétnímu tělu a psychice… pokud někdo miluje sladké snídaně, či naopak hemenexy - a nepřibírá ani to nedělá potíže, tak ať si to klidně dělá.. já mám osvědčený ráno prostě ten jogurt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.2.26 21:49

Večer si nachystám vločky a ořechy a zaliju je kefírem, nechám je přes noc stát na lince v pokojové teplotě (teplo je důležité pro kefír, namáčení nutné pro vločky i ořechy).
Ráno do toho přidám skyr a ovoce.
Tohle snídám už pár let, ještě jsem nenašla jinou sladkou variantu, která by po zdravotní stránce vyhovovala tak jako tato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
19.2.26 10:31
@Lucy75 píše: Více

Diky, tak at se ti dal dari! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2399
21.2.26 16:29

Ráno potřebuju alespoň nějaké bílkoviny. Jinak bych taky až do konce dne jedla samé sladké. Někdy mám cottage, míchaná vejce, ale nejčastěji mám řecký jogurt s ovocným rozvarem, ořechy, semínky a proteinovou granolou… Nemám nic proti koblize. Člověk na ni občas má chuť. Ale není to prostě plnohodnotné jídlo a proto by to rozhodně nemělo být první jídlo dne. To té glykemii opravdu nesvědčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze