Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Něco jí štíplo. Pravděpodobně mochnička. Ale tyhle skvrny by měl vidět doktor skrz vyloučení případne boreliózoy.
Zajdi raději k doktorovi. Dcera má od včera potvrzenou boreliozu. Není to sranda!!
@Veru1987 tak si predstavte, byli jsme na pohotovost mají od 7 a když jsem se jí zeptala jestli se může na to podívat tak řekla že ona má jiný obor že tohle nedělá a že s pupinkem tady ani nemusím chodit že je to zbytečně. Prosím pěkně Thomayerova nemocnice. Snad nejhorší!!! Takže teď už jen doufat že to nic nebude.
@Anonymní píše:
@Veru1987 tak si predstavte, byli jsme na pohotovost mají od 7 a když jsem se jí zeptala jestli se může na to podívat tak řekla že ona má jiný obor že tohle nedělá a že s pupinkem tady ani nemusím chodit že je to zbytečně. Prosím pěkně Thomayerova nemocnice. Snad nejhorší!!! Takže teď už jen doufat že to nic nebude.
@stinga poslali mě na pohotovost když jsem jim vysvětlila co má na ruce. A tam mi řekli že k dětské je zbytečně jít. ![]()
Myslíš, že to bylo nutné, s tímto na pohotovost? To je síla. Vypadá to jako normální stipanec od mouchy nebo muchnicky.
@inkakřivák nevím, co je na tom síla. Pokud se o své dítě bojíte, tak jdete kamkoliv aby byl vše ok ![]()
Jestli se Ti to porad nezda, skoc s ni na kozni. Resi i pripadnou borelku.
@Anonymní píše:
No chodit na pohotovost s pupinkem je vážně blbost, hlavně když už ho má dcera dva dny
v pohodě to vydrží k dětský doktorce, nebo na kožní…
@Anonymní píše:
@inkakřivák nevím, co je na tom síla. Pokud se o své dítě bojíte, tak jdete kamkoliv aby byl vše ok
No kdyby byla v bezvědomí, horečky, krece, bolest břicha, to bych se bála. Ale otravovat na pohotovosti se stipancem? Myslíš, že kdybys tam nešla, tak ji ta ruka upadne? Ti doktoři musí mít fakt sebeovládání jako blázen.
Opravdu tě dětská poslala na pohotovost? Pokud ano, tak bych zvažovala změnu. To není normální postup. Ovšem na pohotovosti taky žádný vrchol inteligence. Ani emoční ani po stránce odborné.
@Anonymní píše:
@inkakřivák nevím, co je na tom síla. Pokud se o své dítě bojíte, tak jdete kamkoliv aby byl vše ok
No jo, ale pak se nemuzes divit, ze s tebou jednaji, jak jednali. Pohotovost je pro akutni pripady, ne pro hystericke matky.
Taky nechci být rypna, ale to by mě nenapadlo jit se štípancem na pohotovost,. Hned bych zašla za dětskou a třeba odběr, kolikrát slyším, že ve dveřích jenom sestry zamručí nejste objednaní a lidi taky nemají šanci, takže až tak se nedivím.. tomuto jednání, ale zase beru, že je to tam brané, jako poslední možnost, pokud lékaři neordinují, a ohrožuje to život, že se jede na pohotovost
@Anonymní píše:
Ahoj nevíte co má dcera na ruce má to asi dva dny. Ted jsem ji nato dala ocet a zcervenalo jí to okolo.
Dala bych jí na to Fenistil gel.
Jinak ocet pro někoho může být agresívní, může pak být podrážděná začervenalá kůže z toho.
Ahoj nevíte co má dcera na ruce má to asi dva dny. Ted jsem ji nato dala ocet a zcervenalo jí to okolo.