Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Asi budeš muset udělat lepší fotku nebo být konkrétnější, taky vidím jenom že má načervenalé tvařičky ![]()
@Katka67 i bradu a ma to prave takove suche neco jako ekzem je to mozny? ![]()
@Emma9697 u nás se třeba docela ochladilo a to pokožku hodně vysušuje, mažeš ho něčím než jdete ven?
Prijde mi to podobne tomu,co miva moje mala z chladu. Na tvarich a bradicce,na mistech které vykukuji z čepice
…Namaz to Kalciovou mastickou,ta je na tyhle veci uplne skvela.. ![]()
taky nic nevidím
ale jestli je to takove suche začervenale misto na kuži tak to je proste jen sucha kuže a stačí to namazat necim mastným. já vazelinou
@Emma9697 to nic není, zkus na červená místa dát sudocrem nebo něco se zinkem podobného a na ven používej krém do chladu a větru, nejlépe nějaký přírodní, já používám tento
@Káťa19 Sudocrem a nebo cokoliv se zinkem sice hoji,ale vysusuje,ne? Vim,ze je to dobre i treba na akné,rychle uschne a zmizi.. Takže pokud už tak je to suché,nedávala bych to na to…
@Baruunečka právě, že dokud je to červené tak ano, až pak promazat, ale ne vazelínou a olejem (pleť nedýchá) dala bych přírodní krém do chladu, jak jsem psala…
Jsem atopik a syn měl od malinka různé problémy. mám zkušenost.
@Káťa19 aha…ja zila v přesvědčení,ze suché místa se maji promastit hned..člověk se porad uci ![]()
Nebo se na promazani pouziva excipial mleko a podobne, treba dexeryl, jsou vhodnejsi nez oleje a maslo.
Mrkni kdyztak tady www.verazikova.cz
Nejcasteji se objevuje kvasinka nebo ekzem.
Moc děkuji za vsechny rady
Namazala jsem nekolikrat bepathenem a je po problemu ![]()