Co umí 28měsíční dítko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gorgeous
14.11.14 12:24

@anairda Vypadám že se nutím? To co mi píšeš vím sama, děkuji ale blbce si dělej z někoho jiného. ;)

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
14.11.14 12:32
@sranda píše:
Také si myslím, že srovnávat není správné, každé dítko je opravdu jiné, nikde není psáno, že do tří let má umět barvy, písmena, počítat do deseti česky, natož anglicky, spíše se všude píše o přehnaných nárocích a nebo zbytečné přetěžování dětí. Některé dítko se chce více hýbat, takže nebude sedět u stolu a počítat, ale třeba rádo hopsá na trampošce, jezdí na miničtyřkolce a další, jiné zas vydrží minuty u knížek, ale nebaví ho cvičení, třeba se i bojí. Myslím, že je důležité, aby dítko bylo spokojené, veselé, hravé, naučilo se samo jíst, oblékat se, chodit na nočník než půjde do školky, prostě základní dovednosti, co v tomto věku se opravdu má učit. A pokud umí i něco navíc, proč ne.

To je napsané podle mého gusta :palec: Přesně, ať si každý dělá co uzná za vhodné. Jedině dobře, když jsou děti šikovné. Jen mi to přišlo trochu jako srovnávání dětí a to nemám moc ráda, některé maminky jsou tím přímo posedlé :roll: Vídám to kolem sebe dnes a denně.
Samozřejmně tu nemyslím nikoho z vás. To tak všeobecně, že se to děje a pak chudáci děti pod tlakem.

• Citovat
  • Upravit
11700
14.11.14 12:33

@Gorgeous
A čím z tebe dělám blbce? :)
Tak píšeš, k čemu ta diskuze je a pak přispíváš, nechápu to, ale to je fuk, nebudeme to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
14.11.14 12:38

@anairda nepsala jsem, k čemu je, ale jaký má smysl? jestli na mě chceš reagovat, můžeš mi napsat, jaký SMYSL podle tebe to má?

• Citovat
  • Upravit
11700
14.11.14 12:43

@Gorgeous
Nejsme tu od toho, abychom řešili smysl diskuze, zkrátka je nadhozeno téma a mi diskutujeme, ale pokud ti na tom tolik záleží, smysl vidím v porovnání toho, co kdo umí, či v inspiraci co by ještě tak dané dítě mohlo umět, v čem ho třeba rozvíjet. Nejde o to, dítě do čehosi tlačit a mít přehnané nároky, ale o nápady, čím vyplnit volný čas s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.11.14 12:52
@anairda píše:
@Gorgeous
Nejsme tu od toho, abychom řešili smysl diskuze, zkrátka je nadhozeno téma a mi diskutujeme, ale pokud ti na tom tolik záleží, smysl vidím v porovnání toho, co kdo umí, či v inspiraci co by ještě tak dané dítě mohlo umět, v čem ho třeba rozvíjet. Nejde o to, dítě do čehosi tlačit a mít přehnané nároky, ale o nápady, čím vyplnit volný čas s dítětem.
:palec:Tak tohle jsou přesně má slova. Víc v tom není, žádné srovnávání, také to nemám ráda a bohužel se s tím setkávám také běžně. Je to jenom diskuze, inspirace…nic víc :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
14.11.14 18:26
@Gorgeous píše:
@anairda nepsala jsem, k čemu je, ale jaký má smysl? jestli na mě chceš reagovat, můžeš mi napsat, jaký SMYSL podle tebe to má?

Smysl diskuze je pohonit si ego, ne asi co jinyho? :roll: ale jestli mas blby dite, nezoufej, jdi treba do diskuze, kde se resi, kdo kupuje detem drazsi veci a kdo je bohatsi, to tu taky je. A jestli nejste ani bohaty, tak nevim no. Jo vlastne jeste je tu tema, jak ma kdo hezky deti, pripadne jak je hezka i matka a triumfujou se tam fotkama. Jestli jste i hnusny, tak nevim, skoc z okna asi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
14.11.14 18:31
@randr píše:
Smysl diskuze je pohonit si ego, ne asi co jinyho? :roll: ale jestli mas blby dite, nezoufej, jdi treba do diskuze, kde se resi, kdo kupuje detem drazsi veci a kdo je bohatsi, to tu taky je. A jestli nejste ani bohaty, tak nevim no. Jo vlastne jeste je tu tema, jak ma kdo hezky deti, pripadne jak je hezka i matka a triumfujou se tam fotkama. Jestli jste i hnusny, tak nevim, skoc z okna asi :mavam:

8o Já už to tady asi fakt nechápu, tohle má být zase co jako? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.11.14 19:24
@randr píše:
Smysl diskuze je pohonit si ego, ne asi co jinyho? :roll: ale jestli mas blby dite, nezoufej, jdi treba do diskuze, kde se resi, kdo kupuje detem drazsi veci a kdo je bohatsi, to tu taky je. A jestli nejste ani bohaty, tak nevim no. Jo vlastne jeste je tu tema, jak ma kdo hezky deti, pripadne jak je hezka i matka a triumfujou se tam fotkama. Jestli jste i hnusny, tak nevim, skoc z okna asi :mavam:
:lol: :lol: Tak to je úsměvné :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
14.11.14 19:50
@anairda píše:
8o Já už to tady asi fakt nechápu, tohle má být zase co jako? :mrgreen:

Nadsázka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
14.11.14 20:57
@sisi 1111 píše: :palec:Tak tohle jsou přesně má slova. Víc v tom není, žádné srovnávání, také to nemám ráda a bohužel se s tím setkávám také běžně. Je to jenom diskuze, inspirace…nic víc :kytka:

V tom případě je to O. K. ;) aktivit s dětmi mám hromadu, rozebrat co všechno děláme by mi zabralo sloh :kytka: díky za normální odpověď těch je tu pomálu.

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
14.11.14 21:00
@anairda píše:
8o Já už to tady asi fakt nechápu, tohle má být zase co jako? :mrgreen:

To nevím co to je, každopádně mě to nechává v klidu, někdo ukazuje svoje mínusy, je mi jí líto, nestojí mi ani za reakci, asi jsme se my dvě špatně pochopili, já nerýpala, jestli ti to tak vyznělo. Úsměvné to podle mě není, leda že bych se smála tomu, jak jsou lidi blbý a omezený? :roll: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
492
14.11.14 21:18
@Gorgeous píše:
To nevím co to je, každopádně mě to nechává v klidu, někdo ukazuje svoje mínusy, je mi jí líto, nestojí mi ani za reakci, asi jsme se my dvě špatně pochopili, já nerýpala, jestli ti to tak vyznělo. Úsměvné to podle mě není, leda že bych se smála tomu, jak jsou lidi blbý a omezený? :roll: :pankac:

Já to psala s ironií, že je to úsměvné. Jinak mě to taky nechává v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
14.11.14 22:51

@Gorgeous
tvl, jak se ti žije bez smyslu pro humor, bez schopnosti pochopit nadsázku a ironii? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
14.11.14 22:55

@randr
Mě to tedy přišlo spíš absolutně mimo, ani jsem se nezasmála… :roll:
Ale smysl pro humor mám! Jen to musí být asi vtipné… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek