Co uvařit tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3037
8.8.14 22:11

@Litta dorazi presne na obed a jelikoz jsme od sebe cca 300km, zdrzi se tu vzdycky dele.

Příspěvek upraven 08.08.14 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.8.14 22:11

Já znám dobrý recept
dělám z kuřecích prsních řízků, ale dá se z jakéhokoliv masa, co máte rádi. Uvařím brambory ve slupce, dno pekáče potřu olejem, naskládám maso, osolím z obou stran, pak maso potřu hořčicí a na to tatarku, na to všechno nakrájím uvařené brambory na kolečka, ty osolím a zaleju šlehačkou a do trouby. Je to vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
8.8.14 22:12

Mě teda přijde divný, že se na oběd pozvala.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
8.8.14 22:12
@pusina1 píše:
No ty abys tu nechybela 8o :mrgreen: :mrgreen: :P

Nápodobně :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
8.8.14 22:13

@tejuho A proč kuře neprošlo u manžela? A jiné maso by taky neprošlo? Efektní rychlovka v troubě na jednom plechu udělat brambory a zeleninu, je toho dost a nemusíš u toho stát. A k tomu plátek masa. Ale to už je asi spíš po výplatě no. :nevim: Těstoviny se zeleninou zas asi nejsou moc reprezentativní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
@tejuho píše:
@Litta dorazi presne na obed a jelikoz jsme od sebe cca 300km, zdrzi se tu vzdycky dele.Příspěvek upraven 08.08.14 v 22:11

Tož to budeš potřebovat jídelníček nejmíň na týden.

• Citovat
  • Upravit
3037

@terinka4444 tatarku za tepla??To mne nikdy nenapadlo :think: Ale to zni dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

Tyjo a co třeba ovocné knedlíky? Je sezona ovoce, tak by to nemusela být až taková pálka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.8.14 22:19
@tejuho píše:
@terinka4444 tatarku za tepla??To mne nikdy nenapadlo :think: Ale to zni dobre :palec:

maso nalozene v tatarce je naprosto nej, ale to vi jen malokdo. Ja bych do toho receptu rozhodne sla, ukladam do oblibenych a ozkousim. Protoze to zatim delam jen ze syrovych brambor a nepotiram maso.
Diky, @terinka4444 :kytka:
Jinak osobne bych varila to, co jsem mela v planu, jen bych vedela, ze nezbyde na dalsi den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
8.8.14 22:20

@Litta manzel nema na kure chut, chtel by koprovku.Ale k te bych musela delat tu knedlu a navic ji varim neustale, pac synek temer nic jinyho neji.Ovo knedliky nejime nikdo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.8.14 22:21
Ty jo, vymyslela to mamka, a je to vynikající, ono se ta tatarka smíchá se šťávou z masa, s tou hořčicí a šlehačkou a udělá to luxusní sosík. Fakt dobrý.
@tejuho píše:
@terinka4444 tatarku za tepla??To mne nikdy nenapadlo :think: Ale to zni dobre :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341

@tejuho Co rajskou s těstovinami, k tomu plátek hovězího. To by předvýplatní rozpočet zruinovat nemuselo a stát u toho také celý den nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
A nemáš doma domácí pekárnu a parní hrnec?
@tejuho píše:
@Litta manzel nema na kure chut, chtel by koprovku.Ale k te bych musela delat tu knedlu a navic ji varim neustale, pac synek temer nic jinyho neji.Ovo knedliky nejime nikdo :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
8.8.14 22:22

@AniNevim no ja v planu mela nevarit nic a stravit den na koupaku.Ale poslouchat pak 20let ty kecy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.8.14 22:23
@tejuho píše:
@Litta manzel nema na kure chut, chtel by koprovku.Ale k te bych musela delat tu knedlu a navic ji varim neustale, pac synek temer nic jinyho neji.Ovo knedliky nejime nikdo :(

Víš co, když chlap dělá takové problémy, tak ho dopoledne pošli na nákup a ať to vymyslí sám. Pak se na to můžeš i vymluvit, takže tě nemůžou pomluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí