Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Litta dorazi presne na obed a jelikoz jsme od sebe cca 300km, zdrzi se tu vzdycky dele.
Příspěvek upraven 08.08.14 v 22:11
Já znám dobrý recept
dělám z kuřecích prsních řízků, ale dá se z jakéhokoliv masa, co máte rádi. Uvařím brambory ve slupce, dno pekáče potřu olejem, naskládám maso, osolím z obou stran, pak maso potřu hořčicí a na to tatarku, na to všechno nakrájím uvařené brambory na kolečka, ty osolím a zaleju šlehačkou a do trouby. Je to vynikající.
@tejuho A proč kuře neprošlo u manžela? A jiné maso by taky neprošlo? Efektní rychlovka v troubě na jednom plechu udělat brambory a zeleninu, je toho dost a nemusíš u toho stát. A k tomu plátek masa. Ale to už je asi spíš po výplatě no.
Těstoviny se zeleninou zas asi nejsou moc reprezentativní. ![]()
@terinka4444 tatarku za tepla??To mne nikdy nenapadlo
Ale to zni dobre ![]()
Tyjo a co třeba ovocné knedlíky? Je sezona ovoce, tak by to nemusela být až taková pálka. ![]()
@tejuho píše:
@terinka4444 tatarku za tepla??To mne nikdy nenapadloAle to zni dobre
maso nalozene v tatarce je naprosto nej, ale to vi jen malokdo. Ja bych do toho receptu rozhodne sla, ukladam do oblibenych a ozkousim. Protoze to zatim delam jen ze syrovych brambor a nepotiram maso.
Diky, @terinka4444 ![]()
Jinak osobne bych varila to, co jsem mela v planu, jen bych vedela, ze nezbyde na dalsi den ![]()
@Litta manzel nema na kure chut, chtel by koprovku.Ale k te bych musela delat tu knedlu a navic ji varim neustale, pac synek temer nic jinyho neji.Ovo knedliky nejime nikdo ![]()
@tejuho píše:
@terinka4444 tatarku za tepla??To mne nikdy nenapadloAle to zni dobre
@tejuho Co rajskou s těstovinami, k tomu plátek hovězího. To by předvýplatní rozpočet zruinovat nemuselo a stát u toho také celý den nemusíš.
@tejuho píše:
@Litta manzel nema na kure chut, chtel by koprovku.Ale k te bych musela delat tu knedlu a navic ji varim neustale, pac synek temer nic jinyho neji.Ovo knedliky nejime nikdo
@AniNevim no ja v planu mela nevarit nic a stravit den na koupaku.Ale poslouchat pak 20let ty kecy…
@tejuho píše:
@Litta manzel nema na kure chut, chtel by koprovku.Ale k te bych musela delat tu knedlu a navic ji varim neustale, pac synek temer nic jinyho neji.Ovo knedliky nejime nikdo
Víš co, když chlap dělá takové problémy, tak ho dopoledne pošli na nákup a ať to vymyslí sám. Pak se na to můžeš i vymluvit, takže tě nemůžou pomluvit.