Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sissi79 píše:
Nejsi anonym
To je dobře, za tohle se nemusí stydět. Jenom chce ušetřit na tchýni.
(Já mám teda svou ráda.
)
Maso na houbách s rýží, k tomu nějaký zeleninový salát.
Já dost často dělám pečené kuře s br. knedlíkem a špenátem - nikdo si nikdy nestěžoval. ( Br. knedlík je samozřejmě domácí a špenát dělám listový ).
Třeba něco, co ti zbylo z minulýho týdne. ![]()
To bude hodně zajímavá diskuze. ![]()
@tejuho A co má ráda? Drží štíhlou linii, nebo pro ni bezmasé jídlo není jídlo a vyžaduje knedlík? Z toho bych taky vycházela.
A jestli bude zítra hezky, tak bych spíš udělala něco lehčího než si přivstat a strávit dopoledne u hrnců.
@ZItu píše:
Já dost často dělám pečené kuře s br. knedlíkem a špenátem - nikdo si nikdy nestěžoval. ( Br. knedlík je samozřejmě domácí a špenát dělám listový ).
To bych si taky nestěžovala. ![]()
@ZItu neco takovyho jsem chtela, ale kure neproslo pres manzela a sknedlikem se delat nechci.Mam zkusenost, ze jak to delam pro ´cizi´,nikdy se mi nepovede.
Já dnes dělala kuřecí stehna se zelím a bramborama.. taky oběd za pár šušňů
![]()
@Litta píše:
@tejuho A co má ráda? Drží štíhlou linii, nebo pro ni bezmasé jídlo není jídlo a vyžaduje knedlík? Z toho bych taky vycházela.
A jestli bude zítra hezky, tak bych spíš udělala něco lehčího než si přivstat a strávit dopoledne u hrnců.
Já bych spíš vycházela z toho, co nemá ráda, na co je alergická a co by ji přimělo už nikdy na oběd nechodit. ![]()
@Litta myslim,ze je celkem nenarocna, ale ona neco jinyho rika mne a neco jinyho pak doma,no.Ale taky nechci zitra stravit dopoledne u plotny.
@Zizalka píše:
Já bych spíš vycházela z toho, co nemá ráda, na co je alergická a co by ji přimělo už nikdy na oběd nechodit.
Není nic snažšího a levnějšího udělat jen to kafe se slovy, že u nich se jí jako u slušných lidí, to jest ve 12. Předpokládám tedy, že dorazí později.