Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kaspluc píše:
Toz ta ma taky neni uplne spatna. Ale par kapek Gutalaxu preventivne by ji urcite neuskodilo. Aspon by pak nemela tak blby napad jako jit ke mne na obed
.
Souhlasím! ![]()
@Nina Filipi píše:
Svoji tchýni bych dala do kávy jako Maryša Vávrovi![]()
![]()
JO, kafe od žida a pak bych jí vrazila sirky, ať si jde hrát do stohu!!!
![]()
Já bych udělala klasiku, knedlo. zelo, vepřo/kuře, Ale to si nevybereš, tchýně si vždy něco najdou, teda aspoň ta moje..
Tož moje ex snacha stála za ňovňo, ale svíčkovou vařila výbornou.
Když už jsme u toho vaření, vaříte některá játrovou omáčku? Pro mě jsou játra
,ale dojede nám taky návštěva, prý mají játra rádi a já mám v mrazáku celé z prasete.
@bamba dělam bud na cibulce jako omáčku a nebo na minutku
. je to rychlovka, hlavně solit až na konec ![]()
@Markéta80 píše:
@bamba dělam bud na cibulce jako omáčku a nebo na minutku. je to rychlovka, hlavně solit až na konec
Tož, že se vnitřnosti nesolí při přípravě vím
Dělám někdy dušené kuřecí, ty ještě pozřu, ale vepřový ne. Tož bych to uklohnila jen té návštěvě
.Asi ji vylepším smetanou a knedlík.
@bamba se smetanou bych to nesnědla
a já zase ne kuřecí přijdou mě sladký
. Budu dělat asi zítra
, omáčku děláme s rýží a když mam špek tak přidam a je to lepší a přírodní s bramborem ![]()
A proč se tchýně nezeptat jestli je něco co by si ráda dala popř. jestli je něco, co ráda nemá.
@Markéta80 píše:
@bamba se smetanou bych to nesnědlaa já zase ne kuřecí přijdou mě sladký
. Budu dělat asi zítra
, omáčku děláme s rýží a když mam špek tak přidam a je to lepší a přírodní s bramborem
Tož si říkám, aby byla taková lepší. Udělám, jak jsem zvyklá, co už.
@bamba
u nás smetanové omáčky moc nejíme takže vše s tmavou omáčkou
, ze smetanových kuře na paprice, 1× za rok svíčková nebo hamburská a občas fazolové lusky a konec ![]()
Bramborový salát, řízky. Rychlé a jednoduché…
I kdyz já jsem spíš pro tu zdravou výživu, ale už vidím, jak tchýně jí kuskus, nebo jáhly. ![]()
@Makikki píše:
Bramborový salát, řízky. Rychlé a jednoduché…I kdyz já jsem spíš pro tu zdravou výživu, ale už vidím, jak tchýně jí kuskus, nebo jáhly.
jé salát a řízek, to bych si dala
![]()