Co uvařit tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
9.8.14 08:29

Svoji tchýni bych dala do kávy jako Maryša Vávrovi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.8.14 08:30
@kaspluc píše:
Toz ta ma taky neni uplne spatna. Ale par kapek Gutalaxu preventivne by ji urcite neuskodilo :mrgreen:. Aspon by pak nemela tak blby napad jako jit ke mne na obed :jazyk:.

Souhlasím! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
9.8.14 08:36
@Nina Filipi píše:
Svoji tchýni bych dala do kávy jako Maryša Vávrovi :lol: :lol: :lol:

JO, kafe od žida a pak bych jí vrazila sirky, ať si jde hrát do stohu!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 08:49
@Xiraxinek píše:
JO, kafe od žida a pak bych jí vrazila sirky, ať si jde hrát do stohu!!! :potlesk: :potlesk:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.8.14 08:52

Já bych udělala klasiku, knedlo. zelo, vepřo/kuře, Ale to si nevybereš, tchýně si vždy něco najdou, teda aspoň ta moje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
9.8.14 09:10

Tož moje ex snacha stála za ňovňo, ale svíčkovou vařila výbornou.

• Citovat
  • Upravit
bamba
9.8.14 09:12

Když už jsme u toho vaření, vaříte některá játrovou omáčku? Pro mě jsou játra :poblion:,ale dojede nám taky návštěva, prý mají játra rádi a já mám v mrazáku celé z prasete.

• Citovat
  • Upravit
59395
9.8.14 09:15

@bamba dělam bud na cibulce jako omáčku a nebo na minutku ;). je to rychlovka, hlavně solit až na konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
9.8.14 09:21
@Markéta80 píše:
@bamba dělam bud na cibulce jako omáčku a nebo na minutku ;). je to rychlovka, hlavně solit až na konec :mrgreen:

Tož, že se vnitřnosti nesolí při přípravě vím :mrgreen: :mavam: Dělám někdy dušené kuřecí, ty ještě pozřu, ale vepřový ne. Tož bych to uklohnila jen té návštěvě :mrgreen:.Asi ji vylepším smetanou a knedlík.

• Citovat
  • Upravit
59395
9.8.14 09:23

@bamba se smetanou bych to nesnědla :mrgreen: a já zase ne kuřecí přijdou mě sladký :jazyk:. Budu dělat asi zítra ;), omáčku děláme s rýží a když mam špek tak přidam a je to lepší a přírodní s bramborem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 09:23

A proč se tchýně nezeptat jestli je něco co by si ráda dala popř. jestli je něco, co ráda nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
9.8.14 09:36
@Markéta80 píše:
@bamba se smetanou bych to nesnědla :mrgreen: a já zase ne kuřecí přijdou mě sladký :jazyk:. Budu dělat asi zítra ;), omáčku děláme s rýží a když mam špek tak přidam a je to lepší a přírodní s bramborem ;)

Tož si říkám, aby byla taková lepší. Udělám, jak jsem zvyklá, co už.

• Citovat
  • Upravit
59395
9.8.14 11:59

@bamba :mrgreen: u nás smetanové omáčky moc nejíme takže vše s tmavou omáčkou ;), ze smetanových kuře na paprice, 1× za rok svíčková nebo hamburská a občas fazolové lusky a konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
9.8.14 13:37

Bramborový salát, řízky. Rychlé a jednoduché… :twisted: I kdyz já jsem spíš pro tu zdravou výživu, ale už vidím, jak tchýně jí kuskus, nebo jáhly. :D

• Citovat
  • Upravit
7332
9.8.14 13:38
@Makikki píše:
Bramborový salát, řízky. Rychlé a jednoduché… :twisted: I kdyz já jsem spíš pro tu zdravou výživu, ale už vidím, jak tchýně jí kuskus, nebo jáhly. :D

jé salát a řízek, to bych si dala :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport