Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky poraďte co uvařit…nejlépe polévku…
Tak ja delam polevku,uvarim fazole sleju s toho ty slupky,na masle osmazim cibulku na to rajskej protlak a vleju do polevky,ochutem korenim do polevky ,nekdy pridam nakrajenou uzeninu na kosticky nebo papricky najemno nakrajene a pridam aby se to provarilo,ma to pak lepsi chut s tima paprikama ,podle chuti..muzes zahustit moukou ale ja nezahustuju
Ja som ako decko mala rada zeleninovy vyvar, do toho zvlast uvarene fazule a domace nudle. Teraz davam tie nudle siroke kupovane … ![]()
ja robim s bielej fazule nieco ako solet, nie je to polievka, dava sa to ako priloha k masu, alebo len tak na chlieb, ale je to mnaaaamka
![]()
uvari sa fazula.
na panvicu sa da trojnasobne mnozstvo cibule (200 gramov fazula, 600 gramov cibula) a ta sa osmazi na oleji plus cierne korenie a vela sladkej cervenej papriky.
potom sa to da do jenskeho skla- vrstvi sa to, cibula, fazula, cibula, fazula… vleje sa tam este trochu oleja a vody z uvarenej fazule a necha sa v rure zapiect 15 minut.
hmm, ze by som sla namocit fazulu?
![]()
Recept neporadím, ale děkuju za pobavení - „z bílých fazolých“ je prostě úžasný.
![]()
Bersaba píše:
Recept neporadím, ale děkuju za pobavení - „z bílých fazolých“ je prostě úžasný.![]()
![]()
ježiš,to jsem ráááda,že jsem tě pobavila,každej se tady ve škole česky neučil,takže hold někdy hrubka je
tak mi to oprav ![]()
Já vařím něco jako bramborový guláš.Postup je stejný akorát místo brambor vařím namočené fazole .Já tedy hlavně ty veliké.
mabit píše:Bersaba píše:ježiš,to jsem ráááda,že jsem tě pobavila,každej se tady ve škole česky neučil,takže hold někdy hrubka je
Recept neporadím, ale děkuju za pobavení - „z bílých fazolých“ je prostě úžasný.![]()
![]()
tak mi to oprav
Mabit, neblbni, já to přece nemyslela zle.
Kdyby mi měly vadit hrubky v diskuzích, tak do nich nelezu.
Mě právě okouzlil ten krásnej patvar, vážně mi to přišlo hezký. ![]()
Bersaba píše:mabit píše:Mabit, neblbni, já to přece nemyslela zle.Bersaba píše:ježiš,to jsem ráááda,že jsem tě pobavila,každej se tady ve škole česky neučil,takže hold někdy hrubka je
![]()
tak mi to oprav
Kdyby mi měly vadit hrubky v diskuzích, tak do nich nelezu.
Mě právě okouzlil ten krásnej patvar, vážně mi to přišlo hezký.
jo patvar,já nevím jak se to řekne správně česky
sice češka,ale základka byla v rakousku