Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z toho co tady ženy píší a z mých zkušeností ženy chtějí:
A proč se o to zajímáš? Š. kej si ty svoje dvacítky, co na tebe tak letí, jak jsi psal ve vedlejší diskuzi a neřeš, co vlastně ženy chtějí. Když ty je máš jen na sex ![]()
A jinak ty tvé paradoxy, paradoxy být přece nemusí. Jedno nerozporuje druhé.
Stal se naprosty zazrak, protoze vedci konecne prisli na to, co zena chce…ona si to ale mezitim rozmyslela
Takze asi tak…good luck
![]()
Ženy nejsou, stejně jako muži, jednolitá masa stejných bytostí. Já bych třeba nějakého alfa samce nesnesla, jiné ho vyhledávají. Většině žen je jasné, že když muž pracuje celý den, aby uživil sebe, ji na rodičovské i dítě, tak těžko přijde z práce a začne uklízet a žehlit. Jiná věc je ale, když do té práce chodí pak oba, a on se stále chová, jako by žena nepracovala, dítě bylo jen její a sám se zabývá svými koníčky nebo odpočívá. Je snad jasné, že si mají práci v domácnosti a okolo dětí rozdělit. S těmi výlety je to o rozdílnosti akčnosti či temperamentu. Někdo rád ve volnu sedí doma, kouká na televizi, do počítače, něco si kutí nebo jen odpočívá. Druhý zase chce využít volný čas nějakými mimodomácími aktivitami. Tam je to pak o dohodě a nevybírat si úplně opačně nastaveného partnera.
Hmmm, já mám obavu, že ta tvoje analýza nezohledňuje to, že každá žena chce něco/někoho jiného, takže univerzálně platná představa neexistuje.
Tys to ale vuvec nepochopil. My chceme nekoho, s kym nam bude proste dobre.
A protoze zeny nejsou stejne, kazde je dobře s nekym jinym.
Podivej se i na muže - napriklad Vémola si vybral Lelu s jejim…zamerenim pouze na fyzicno, coz se jim obema potkava a muzou se podvadet a hystericky usmirovat do aleluja.
Mas pocit, ze kazdy muz touzi po blondyne s prifouknutymi rty, pozadim, poprsim a egem a prazdnou hlavou? Ja ne, ale taky bych hned mohla generalizovat.
Pírko
už si nějakou najdi a přestań teoretizovat s pitomostma.
@Temná duše píše: Více
Ono se to musí tak nějak vybalancovat všechno. Každý den je nový začátek, nová výzva. Baví nás to, je to dobrodružství
A k těm ksichtům - nevím jak to funguje jinde, ale já, čím dýl manžela znám, tím víc mě baví se na něj dívat, přijde mi, že konkrétně do jeho obličeje jsem zamilovaná každý den o trochu víc. Už přesně poznám každé hnutí, každou nepatrnou změnu výrazu, každý záblesk v očích, baví mě číst v jeho tváři, jak se cítí, jak přemýšlí, fascinuje mě to. Takže když to je takto, v sexu důvěrně známý obličej není překážkou, spíš naopak ![]()
Diskuzi jsem nečetla, odpovídám na základní otázku. Ženy chtějí velké dildo.