Co vše lze dát do myčky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak já mám taky jen 45 cm myčku, jak tu někdo psal, a dávám jen hrníčky, sklnice, talíře, příbory. Hrnce a větší věci umeju v ruce. Ale zas tak moc nevařím, aby toho byly hromady ![]()
Jak je to s tím alobalem? Udělá se kulička… a jak veklá a na jak dlouho - nechá se trvale, nebo se dává na každé mytí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myčku mám rok a už rok jsem nemyla nádobí…vůbec…rvu do myčky úplně všechno
plech, pekáčky,pánve, prkýnka (pravda, bambusový to nepřežilo
) misky,sklenice,prostě co doma mám. Po roce používání nemám talíře poškrábaný, sklenice jsou pořád dokonalý. Myčku už bych nikdy nedala. Ten krásný pocit, když si jdu sednout na gauč a myčka myje za mě, to je prostě úžasný
![]()
Nádobí nepředmývám. Zbytky stáhnu do koše a dávám do myčky fakt špinavý,mastný nádobí. Ať si holka poradí ![]()
Takže, zakladatelko, užívej si seznamování s myčkou.Úplně vím,jak se cítíš. ![]()
- Citovat
- Upravit
Uzivam si.
Naridila bych zakonem vsem muzum poridit povinne mycku svym zenam, protoze myti nadobi je normalni otrocina. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lowlands píše:
Uzivam si.Naridila bych zakonem vsem muzum poridit povinne mycku svym zenam, protoze myti nadobi je normalni otrocina.
- Citovat
- Upravit
@lowlands píše:
Uzivam si.Naridila bych zakonem vsem muzum poridit povinne mycku svym zenam, protoze myti nadobi je normalni otrocina.
že prej by to měli kupovat ženy manželům, aby chlapi nemuseli otročit - vzkazuje manžel
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marau píše: že prej by to měli kupovat ženy manželům, aby chlapi nemuseli otročit - vzkazuje manžel![]()
To urcite taky plati, ale pouze v tech domacnostech, kde maji zeny umyvaci manzely. A tech asi tolik nebude.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie Kvůli tomu, že lis na česnek nejde do myčky jsem si pořídila třítko na česnek
jsem totiž stejný případ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pherenike mi nějak třítko nevyhovuje. No česnek lisuju max tak do špenátu, nebo když is manžel dělá česnečku (kterou teď stejně nesmí)
Do vaření zásadně krájím.
A to dáváte do myyčky i dřevěné vařečky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lane píše:
ja teda jo
kurňa, mě se vařečky zkroutili i po chvíli ležení ve dřezu… ale asi delší chvíle, než myčka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me s nima nic nestalo… trosku ztratily barvu
jinak nic. nedávám je tam pokzadé, kdyz míchám těstoviny, tak je opláchnu. Vcera jsem varila chilly a to jsme dala uplne vsechno, hrnce, poklicky, varecky, panvicku, nože prkénko /mám ale plastové z Ikea, to je do mycky super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to ne, ony tam muzou byt (a jsou) bakterie (vis jak to tam koluje atd.)… To bych vzala jen horkou v drezu. Pro nas je to ok (pro dospele) ale pro mimco to není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lane i kdyz se tam da flaska jenom umyt a pak se jeste da do sterilizatoru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit