Co vše lze dát do myčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
5.6.12 18:58

Já mám teď Somat gel a jsem moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.6.12 19:08

Tak já mám taky jen 45 cm myčku, jak tu někdo psal, a dávám jen hrníčky, sklnice, talíře, příbory. Hrnce a větší věci umeju v ruce. Ale zas tak moc nevařím, aby toho byly hromady :-)

Jak je to s tím alobalem? Udělá se kulička… a jak veklá a na jak dlouho - nechá se trvale, nebo se dává na každé mytí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
5.6.12 20:16

Myčku mám rok a už rok jsem nemyla nádobí…vůbec…rvu do myčky úplně všechno :) plech, pekáčky,pánve, prkýnka (pravda, bambusový to nepřežilo :) ) misky,sklenice,prostě co doma mám. Po roce používání nemám talíře poškrábaný, sklenice jsou pořád dokonalý. Myčku už bych nikdy nedala. Ten krásný pocit, když si jdu sednout na gauč a myčka myje za mě, to je prostě úžasný :lol: :lol: :lol:

Nádobí nepředmývám. Zbytky stáhnu do koše a dávám do myčky fakt špinavý,mastný nádobí. Ať si holka poradí :lol:

Takže, zakladatelko, užívej si seznamování s myčkou.Úplně vím,jak se cítíš. :lol:

• Citovat
  • Upravit
191
5.6.12 21:13

Uzivam si. :lol: Naridila bych zakonem vsem muzum poridit povinne mycku svym zenam, protoze myti nadobi je normalni otrocina. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
5.6.12 21:31
@lowlands píše:
Uzivam si. :lol: Naridila bych zakonem vsem muzum poridit povinne mycku svym zenam, protoze myti nadobi je normalni otrocina. :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: souhlasím!!!! :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
14598
5.6.12 21:45
@lowlands píše:
Uzivam si. :lol: Naridila bych zakonem vsem muzum poridit povinne mycku svym zenam, protoze myti nadobi je normalni otrocina. :mrgreen:

že prej by to měli kupovat ženy manželům, aby chlapi nemuseli otročit - vzkazuje manžel :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.6.12 09:16
@Marau píše: že prej by to měli kupovat ženy manželům, aby chlapi nemuseli otročit - vzkazuje manžel :D :lol:

To urcite taky plati, ale pouze v tech domacnostech, kde maji zeny umyvaci manzely. A tech asi tolik nebude. :x :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
6.6.12 11:00

@Lucie Kvůli tomu, že lis na česnek nejde do myčky jsem si pořídila třítko na česnek :-D jsem totiž stejný případ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.6.12 11:14

@Pherenike mi nějak třítko nevyhovuje. No česnek lisuju max tak do špenátu, nebo když is manžel dělá česnečku (kterou teď stejně nesmí)

Do vaření zásadně krájím.

A to dáváte do myyčky i dřevěné vařečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.6.12 11:15

ja teda jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.6.12 12:00
@Lane píše:
ja teda jo :)

:think: :think: kurňa, mě se vařečky zkroutili i po chvíli ležení ve dřezu… ale asi delší chvíle, než myčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.6.12 12:06

Me s nima nic nestalo… trosku ztratily barvu :) jinak nic. nedávám je tam pokzadé, kdyz míchám těstoviny, tak je opláchnu. Vcera jsem varila chilly a to jsme dala uplne vsechno, hrnce, poklicky, varecky, panvicku, nože prkénko /mám ale plastové z Ikea, to je do mycky super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.6.12 12:15

A daly by jste do myčky flašku pro mimčo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.6.12 12:19

Jo to ne, ony tam muzou byt (a jsou) bakterie (vis jak to tam koluje atd.)… To bych vzala jen horkou v drezu. Pro nas je to ok (pro dospele) ale pro mimco to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
6.6.12 12:28

@Lane i kdyz se tam da flaska jenom umyt a pak se jeste da do sterilizatoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí