Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, on by fakt potřeboval, aby na záchodě proseděl den. Doktorka nám řekla, že musí být hrozně zaneřáděný. Zkusili jsme, co mě napadlo, ale už fakt nevím. Teď tu bulí, že má bolesti a k tomu, že nechce do nemocnice. Ale ani nervy z nemocnice s ním nic neudělej.
Take bych zkusila glycerinove cipky a kdyz nepomohou, tak nemocnice. Tohle uz je hodne dlouha doba. Musi ho to brisko fakt bolet ![]()
@Hamouzka píše:čípek nebo klistýr v nemocnici a do pátku bych nečekala
Holky, on by fakt potřeboval, aby na záchodě proseděl den. Doktorka nám řekla, že musí být hrozně zaneřáděný. Zkusili jsme, co mě napadlo, ale už fakt nevím. Teď tu bulí, že má bolesti a k tomu, že nechce do nemocnice. Ale ani nervy z nemocnice s ním nic neudělej.
Zkusila bych Forlax. A případně k tomu i glycerinový čípek. A jednou mi jeden pacient řekl, že na zácpu je nejlepší švestkový kompot, který už něco zažil
Ale švestky už jste zkoušeli, takže bych koupila něco z lékárny. Forlax nebo tu lactulosu. Ale Forlax bude účinější. Jestli máš možnost sehnat něco v lékárně ještě dnes tak to zkus. Ta projímadla působí až za několik hodin.
@Hamouzka píše: Čípky máme od doktorky. Taky nic.Čípek jste dávali kde a kolikrát? Jestli nepomohl, tak jeďte do nemocnice, tohle je už hrozně dlouho
@Hamouzka píše:
Asi bych si už dělala starosti, zda nemá neprůchodnost střev… Nezvracel?? Zkusila bych znovu tu zajecickou mineralku, ohřátou, či ty solné roztoky z lékárny..a dost možná bych už tak dlouho nečekala a do nemocnice šla.. oni mu pomůžou, neukousnou…lepší než něco zanedbat
@Hamouzka takhle dlouho už je to dost za hranou… Mě doktorka říkala, že kdyz čtvrtý den nepůjde na záchod, tak se to musí řešit… 14dni je fakt na nemocnici… Asi bych se dítěte neptala jestli chce nebo ne ![]()
@Mimis2017 píše:
@Hamouzka takhle dlouho už je to dost za hranou… Mě doktorka říkala, že kdyz čtvrtý den nepůjde na záchod, tak se to musí řešit… 14dni je fakt na nemocnici… Asi bych se dítěte neptala jestli chce nebo ne
Souhlasím, nám jednou doktorka dala jako absolutní strop 10 dní, pak nemocnice
To uz je strasne moc, zavelela bych smer nemocnice, to prezije.