Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@koumes jako by vyprazdňování tlustého střeva bylo jen o pohybu a o stravě ![]()
No jestli neměl kluk blok jít na WC jinde než doma, hodně lidí to má ![]()
Ještě přidávám svůj tip - šťáva z kysaného zelí, když si dám velkou štamprli, tak pak nemůžu odejít z domu.
Děkujuuuu moc! Splácali jsme všechno. Ráno měl makový buchty, pak sklenici šťávy z meruněk, meruňkový kompot. Sklenici zelí (vč. šťávy) a všechno v pořádku. Teď spokojeně spinká a já už mám všechno taky uklizeno. Už fungujeme dokonale. Až tak dokonale, že jsem měla co dělat, abych při uklízení nehodila šavli
. Děkujuuuu, jste všichni zlatí. A hlavně se mi ulevilo, že z toho není hospitalizace ![]()
@lafelay ne, s tím on problémy nemá. Zatím nikdy neměl. Ráno jsem mluvila se dvěma maminama, co řeší s děckama stejný problémy. Takže kdo ví. Jenom je jasný, že už s nima nikam nepojede. A uvažujem, že tam přestane k nim chodit.
Jedna mamina mi řekla, že její kluk byl na tréninku první den, chtělo se mu na záchod, trenér mu řekl, aby si došel na wc, ten nevěděl, kde je, tak se rozbrečel a ve finále počůral. ![]()
@Hamouzka tyjo chudáci, jestli jich mělo tu zácpu víc, tak fakt kdo ví, co se tam dělo ![]()
@lafelay my každopádně ještě dnešní den dáme v detoxu, aby byl fakt v pohodě a tělo se dalo dohromady.
@Hamouzka stani na studenych dlazdicich? a to jako melo pomoct/pomohlo jak. Tak hlavne, ze je vse v poradku
@blumen Dr. mi oznámil, že stačí, když tělo dítěte prochladne, pak má tendenci se i čistit. V životě jsem to neslyšela, ale u nás to zabralo.