Co zaručeně prožene?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24851
15.5.19 19:25

@ivašot. no rozhodně tím nic nezkazíte!! má 100% projímavý účinek, to vám v lékárně neporadili?? šupněte ráno pro ni a uvidíte jak to pojede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.19 19:28
@Lucy75 píše:
@ivašot. no rozhodně tím nic nezkazíte!! má 100% projímavý účinek, to vám v lékárně neporadili?? šupněte ráno pro ni a uvidíte jak to pojede..

Po takové době už má pěkný špunt a nemocnici se nevyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
15.5.19 19:33
@Lucy75 píše:

obávám se, ze po 14 dnech v lepšim případě pomůže klistýr v nemocnici, v horším manualní vybavení stolice tamtéž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 19:41

Mě se to stalo u čtyřleťáka ale měl zácpu 5-6 dní vůbec nevím tehdy proč byl hodně nemocný tak jestli z léků. no ale začlo se to zhoršovat a pak už chtěl jen ležet na postely a radši ani nestavat jen si ulevil pr*dem a když chtěl už na velkou tak šílený brečení :? Vyzkoušely jsme taky pravdu hodně co tady píši i holky i v lékárně nám radily nepomohlo.tak jsme vyrazily pro jistotu do nemocnice tam mu pomohly klistyr a měl klid ale toho breku jak já jsem se o něho bála :,( a abych nezapomněla byl až moc ucpaný proto nechtěl už ani si stoupnout a nic měl šílené křeče není to sranda. radši jeď do nemocnice ať se nestane něco závažnějšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
15.5.19 19:41

No tak mně by to teda za ten pokus stálo… uškodit to nemůže a v naší rodině byl vždy efekt spolehlivý.. a to šlo u někoho i o týden… dva týdny už jsou sice fakt extrém, ale před špitálem bych prostě tu Zaječici ještě zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
15.5.19 19:50
@Lucy75 píše:
No tak mně by to teda za ten pokus stálo… uškodit to nemůže a v naší rodině byl vždy efekt spolehlivý.. a to šlo u někoho i o týden… dva týdny už jsou sice fakt extrém, ale před špitálem bych prostě tu Zaječici ještě zkusila.

Jà už bych na místě zakladatelky s tou nemocnicí ani do rána nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
15.5.19 19:54

@ivašot. snad uz v ni jsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.19 20:07

Zakladatelko dej nám pak vědět jak to dopadlo přeji aby byl syn co nejdříve v pořádku a nic ho nebolelo :kytka: vím jaké to je trápení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
15.5.19 21:19

Děkuji moc všem za rady.
Nakonec mi to nedalo a jeli jsme do nemocnice. Jsme už zpátky doma a zítra budeme „v experimentech“ pokračovat. Ale už se nám trošku ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
15.5.19 21:22
@Hamouzka píše:
Děkuji moc všem za rady.
Nakonec mi to nedalo a jeli jsme do nemocnice. Jsme už zpátky doma a zítra budeme „v experimentech“ pokračovat. Ale už se nám trošku ulevilo…

A co s vámi udělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
15.5.19 21:26

@ivašot. prosím tě, doktorovi jsem zahlásila problémy, nechal nás svlíknout a něco si zapisoval. Kluk tam stál skoro deset minut a já začínala být naštvaná, že si ho vůbec nevšímá. Za chvíli se mu chtělo samo. A doktor mi oznámil, že všechny složitý problémy mají jednoduchý řešení. Jenom nemám to srdce nechat stát kluka bosýho na studených dlaždicích, ale je fakt, že to šlo samo a trošku se mu ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
15.5.19 21:27

Teda břicho ho už skoro nebolí, ale máme ráno pokračovat… Tak vyzkouším, co jste poradily. Děkujuuuu :hug:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.5.19 22:01

Vykašlete se na babské rady.

Nejprve zadjěte do lékárny pro glycerinové čípky a kdyby ani to nezabralo, tak nějaké klasické projímadlo. Musí pořádně pít a až se tedy zácpy zbaví, tak jednak ať projistotu využívá balení nějakých probiotik, kde je hodně kmenů a hlídá si dostatečný příjem vlákniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
15.5.19 22:04

@Ou ty jsme dostali od dětské a nepomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.5.19 00:00

Voda ze zavařených meruněk. Má hutnější konzistenci a efektivně ve střevech maže. Projímavý účinek meruněk snadněji pronikne. Vypít aspoň 0,3l a jít si sednout záchod, protože reakce přijde zanedlouho. Není mi jasné, jak se mohl na pohybovém soustředění ucpat, když pohyb přirozeně stimuluje pohyb ve střevech a pít snad taky musel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí