Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych to taky viděla na neprůchodnost střev. Udělá se tam špunt a s tím nic neuděláte. V nemocnici mu pomůžou, určitě bych tam jela. Tohle už je nebezpečné… Prdí?
Zkus cekanku, mají to ve zdravé výžive nebo DM, je to takový sladký sirup, chutná podobně jako med, dát pár lžic a uvidis.. a ještě čerstvý jableCny most, džus ne, ten bývá redeny.. klidně mu ho udělej tak z 3-5kg jablek sama..
No já nevím, jestli bych do chudáka, co se nemůže vykadit, cpala horem dolem další jídlo a ještě tak šílene kombinace. Raději bych jela do nemocnice.
@lafelay píše:
No já nevím, jestli bych do chudáka, co se nemůže vykadit, cpala horem dolem další jídlo a ještě tak šílene kombinace. Raději bych jela do nemocnice.
S tím jde experimentovat, když se dítě 2-3 dny nemůže vykadit a ne, když je pomalu 14 dní zabetonovanej. Divím se doktorce, že je do té nemocnice nenahnala rovnou
Za normálních okolností chodí denně? Já bych mu napustila vanu s dostatečně teplou vodou a pak namasirovala břicho a nechala ho v klidu.. samotného.. ať to zkusi sám v klidu a bez nervů..
Doufám, že už je kluk v nemocnici. Nepochopím, pokud má dítě silné bolesti břicha a nemůže se takovou dobu vyprázdnit, že zakladatelka honí radu na netu. Doufejme, že to dobře dopadne a kluk již nemá střevní obsah v břišní dutině. Za mě, je tohle ŽIVOT ohrožující stav a rozhodně bych nečekala do pátku.
To fakt jako čekáš s dítětem v bolestech, jestli se do pátku nezadaří? Už bych byla dávno na pohotovosti a s prominutím, vaše doktorka je fakt kráva. Deset dní bez stolice a čeká dalších pět? Chceš, aby došlo k ruptuře střev a dítě dostalo otravu?
Kysele zeli, staci voda z nej
Za me nejlepsi na zacpu. Ale tohle je dlouho, kor na dite, to bych neriskovala jestli neco z toho pomuze ale jela do nemocnice ![]()
Chtela jsem poradit lzicku olivoveho oleje rano nalacno, to mne zabralo jako jedine, ale v tomto pripade bych jela do nemocnice.
@t-jani píše:
Za normálních okolností chodí denně? Já bych mu napustila vanu s dostatečně teplou vodou a pak namasirovala břicho a nechala ho v klidu.. samotného.. ať to zkusi sám v klidu a bez nervů..
Taky me napadla horka vana a promasirovat bricho…
Ale je fakt, ze tohle je uz dlouho.
První volba : Zaječice/Šaratice.. za mne vždy 1000% účinek, až moc… ![]()
@Lucy75 píše:
První volba : Zaječice/Šaratice.. za mne vždy 1000% účinek, až moc…
i po 14 dnech?
Nakladane zeli. Ale jela bych do nemocnice. Tohle neni sranda, aby se dlouho cekalo.