Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata…nevím, jak tomu rozumět. Již třetí den mám pozitivní ovu test! Foto přikládám. Ten poslední je nejtmavší, protože je ještě vlhký. Je možné, že se v rozestupu 2 -3 dní uvolnila vajíčka 2? Byla jsem před měsícem na gyn. a dr. říkal, že mám připravená k dozrání 3 vajíčka. Břicho mě bolí už několik dní, mnohem více než běžně.17.8 byl sp v 5 týdnu bez kyretáže. Cyklus mám 24 dní, prví test pozitivní 12dc, pak 13dc a i dnes 14 dc.
Díky za zkušenosti a postřehy! Jsem z toho jelen ![]()
Taky mam dnes treti den pozitivni ovu test. Vetsinou mam pozitivni dva dny a ten druhy den je ovu. Tento cyklus uz je to treti den pozitivni test.
Nevim co to znamena, ale vicercata si neprosim ![]()
@Dnevik Mě by dvojky nevadili…pojistili jsme to a ještě pojistíme
Tedy už tři děti mám, ale podruhé jsem se vdala a můj muž pravil, že by si přál ještě dítě a za 2 dny přišel, že by asi chtěl spíš dvě
takže pokud dvě, raději najednou…jsem už stará koza
Jsem zvědavá, jestli mi tu někdo osvětlí co se to děje. To jsem zažila poprvé…většinou mám pozitivní jeden den a pak slábne a slábne až tam není nic!
@Venuše28 tak asi to vypada, ze tech vajicek se uvolnilo vice. Oni se asi neuvolni v jednom okamziku. Tak pokud chcete dvojcata, tak jeste pojistit ![]()
@Dnevik já měla za to, že je to vzácné…víc vajíček. Ale nevím… ![]()
@Venuše28 a jsi po nejake stimulaci, beres clostil?
Vzacne bych nerekla, spis ne bezne.
@Dnevik kdepak…nikdy jsem nic takového nebrala! Ani antiko neberu a nikdy jsem nebrala! No necháme se asi překvapit, ale zaskočilo mě to! ![]()
@Venuše28 treba to ani nemusi znamenat, ze prasknou vsechny tri vajicka. Mozna jen jedno nejdominantnejsi.
Treba nekdo zkuseny vyzvetli
Tak jsem zvedava, kolik detatek se z toho vyklube ![]()
@Dnevik to nemusí…myslím, že budu ráda, že vůbec bude nějaké děťátko
Ale nějak mi přijde, že máme šanci…minulý cyklus jsem myslím neměla ovulaci. Tedy test jsem nechytla pozitivní ani jeden. A předtím ten SP takže třeba je pohnojíno, jak tu děvčata často píší
Hlavně, aby ty jsi neměla víc děťátek
když jsi na tom s testy stejně jako já…snad se někdo zkušený ozve!
@Venuše28 nestras
uz dve mame, tak jedno bohate staci ![]()
Tak jsem zvedava, jak dopadneme.
@Venuše28 tak akorat, jeste se to vejde do auta
ale stejne budeme kupovat vetsi, tak tri ctyri pet deti tam narveme ![]()
Ale snad az takove stesti mit nebudeme. Jestli vubec budeme uz se snazime 3/4 roku.
@Dnevik no taky budeme muset zvětšit povoz…tady to bez auta nejde takže pokud se zadaří budeme muset pořídit autobus ![]()
1 příspěvek
dnes v 17:56
Zdravím všechny při tak pochmurné sobotě. Jelikož věřím, že tady už nějaké zkušenosti máte rozhodla jsme se tady napsat svůj problém. Před 4 dny jsem si všimla že při utirani na WC nějak spaním jakoby úplně světla menstruace..nic mě neboli jen mě to začalo znepokojovat jelikož to i nadále trvá. Nevím proč ale napadlo mě si udělat těhotenský test který výše pozitivně. Byla jsem zmatená udělala jsem si ještě další dva, které vypadaly úplně stejně. Včera jsem si zašla z netrpelivosti na pohotovost kvůli toho špinění. Doktor mi prakticky nic neřekl, jen to že pochybuje že se jedná o těhotenství, ale spis o ovulaci. Pozitivní test nemusí prej vůbec nic znamenat pokud konzumuju potraviny s vysokým obsahem železa..(Neřekla jsem mu že těch testu jsem si dělala. víc, stejně by to nejspíš bylo zbytečné) dal mi injekci a řekl že do 14dnu bych měla dostat menstruaci pokud ne pak jsem teprve nejspíš těhotná. Na kontrolu mám jít taktéž za 14 dni ke svému gynekologovi…přijde mi to hrozně dlouho, navíc spinim pořád a dnešní testy jsou opět pozitivní. Bojím se a nevím co si myslet.. Budu ráda za každou odpověď
Sáruš