Conceive plus - jak používat(dlouhé děložní hrdlo)

2809
3.9.14 22:36

conceive plus - jak používat(dlouhé děložní hrdlo)

Ahoj holky.13m se snažíme o druhé mimi. Doktor mi zjistil, že mám hodně dlouhé děložní hrdlo(2-3× delší než normálně, asi následek císaře).
To by dle něho mohla být příčina.
Rozhodla jsem se gel na podporu početí vyzkoušet, koupila jsem ho od paní na bazaru(bez návodu)
Koukala jsem do návodu na netu. Píší tam, že se dá použít přes sexe nebo během sexu.
Jak ho používáte vy?
Jak dlouho před sexem?
Pokud se použije při sexu - nevyteče, než dojde k vyvrcholení?
Používáte ho někdo i když ten den sex není?(k úpravě vnitřního prostředí).

Taky kvůli tomu problému s dlouhým hrdlem nevím, jak často během plodných dnů sexovat. Obvykle se uvádí, že stačí obden, u nás, by to ale si bylo málo. A každý den - te zase prý klesá množství oplodněníschopných spermií. Co myslíte?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6721
3.9.14 23:57

@markyska82 hm, já ho začla používat (ale asi jen týden, neb pak jsem hned zjistila, že jsem těhotná, takže nemůžu posoudit účinnost…) a používali jsme ho jakoby místo lubrikačního gelu, i tak to bylo v návodu psáno. určitě bych to nezkoušela nějak pravidelně mimo sex, proože si mylsím, že to zase bude narušovat pH pochvy a zvyšovat tím riziko infekce. no a milovali jsme se každý den, nebo prostě dle chuti a kašlali na rady obden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.9.14 00:55

@markyska82 conceive plus je lubrikační gel a jako takový se používá. Takže při sexu. Většina lubrikačních gelů spermie zabíjí, tento naopak prodlužuje jejich životnost a zlepšuje pohyblivost..má dobré pH a obsahuje prospěšné minerály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
4.9.14 06:20

:palec: tak tak, akorát to pH je příznivé pro spermie, ne pro pochvu (aby právě kyselé prostředí ty spermie nezabíjelo), takže já se obávala, jestli to cosi neudělá, ale z tu chvíli užití naštěstí v pohodě :) každopádně držím palce, at to vyjde i na podruhé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
4.9.14 08:14
@lekarnicka28 píše:
@markyska82 conceive plus je lubrikační gel a jako takový se používá. Takže při sexu.Většina lubrikačních gelů spermie zabíjí, tento naopak prodlužuje jejich životnost a zlepšuje pohyblivost..má dobré pH a obsahuje prospěšné minerály.

fakt? Bože, hlavně ať to někdo nebere jako antikoncepční metodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
4.9.14 12:18

Děkuji za názory. Tak už čekám jen na ovulku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...