Kočárek Concord Fusion

Máte zkušenost s Concord Fusion?

Přidejte zkušenost s Concord Fusion
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
31.5.10 08:45

tak s tou autosedackou je to pro me novinka, kdyz jsem kocarek kupovala ještě o tom nikdo nic nevěděl, ani nevim jestli máme v autě isofix , myslim že ne tak bych si to stejně koupit nemohla. Budu doufat, že ta ion nam poslouží stejně. jinak na ty kola se musim zeptat, ja doufam, ze na nej pujdou , ale tady na tý stránce úplně dole jak je příslušenství tak tam pisou, že jdou objednat. http://www.petto.cz/shop/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.5.10 09:20

ano, je to stoprocentně úplná novinka, řekla bych tak měsíc? maximálně, spíš méně. a jak jsem psala, je otázkou, kdy bude fakticky dostupná.. (viz zmatek kolem nové kol Jané, kterou inzerovali od zimy a kočáry byly v dubnu? a některé modely stále nejsou..)

ty kola - ano, oni to někde píšou, ale opravdu bych si to vyzkoušela před koupí, protože na stránkách výrobce jsou inzerovány pro Neo!! nikoliv pro fusion. kdyby je zamýšleli na oba, určitě by to tam bylo napsané.. tak aby třeba pasovaly správně, někde něco nepovolovalo, to bych nerada, nebylo by to bezpečné… fakt radím 3× ověřit, než koupit, není to navíc přeci jen levné …
 http://www.concord.de/en/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
31.5.10 09:22

zkusim se zeptat u nas kde prodavaj concordy tam by to snad meli vedet jako prodejci , no a kdyz nebudou tak se svet nezbori, no uvidime a jeste taky nikde nepisou z ceho jsou vyrobeny kolecka, ale myslim, ze jsou gumovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
31.5.10 09:33

tak jsem ho objednala u malvíka a tu isofix autosedačku mají je v te cenně a lze ji připoutat ev. ikdyby v autě izofix nebyl a navíc mají tedy ten sportak v černe konstrukci, což je supr :palec: sam takhle vyjde na 14000, tak snad jsme udělala dobrý kup aměsíc dodání což také jde, ještě jednou moc díky :andel:

• Citovat
  • Upravit
3588
31.5.10 10:06

je ja jsem si u malvika objednala prebalovaci komodu ,ale dodani 6-10 tydnu to se nacekam :) tak jsi koupila kolekci 2010? ja jsem koupila 2009 byla za super cenu kocarek mam schovany vcera jsem se na nej mrkla :) už se těšim až s nim budu jezdit. tak si pak musime povědět dojmy :) kdy mas vubec termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
31.5.10 10:13

zrovna včera jsem mladýmu v autě vykladala a rozplývala se nad tím jak budu jezdit a ten kočárek a jak tohle atamhle to :mrgreen: chudák chlap, lae je i když on si to taky nějakým způsobem užívá a zajíma se o to , tak jsem rada… no novou kolekcy a měli naštěstí fakt akci, každej mě stresuje, že jsme začla pozdě, ale aspon budu mít delší zaruku..jinak termín mám 1.8,ale doufám, že to bude apso o týden dřív…a ty?

• Citovat
  • Upravit
3588
31.5.10 10:19

to ja jsem svyho pritele porad tahala do kramu ze se na nej jeste musime podivat a pak jsem ho objednala pres net , doma jsme ho vyzkouseli a odvezli ,ale taky se mu moc libi :) nezacala to je v klidu pokud ho mas do mesice tak je to ok, ja jsem ho objednavala driv, bala jsem se aby ho nevyprodali. Je mam termin az 24 srpna tak to mi pak muzes napsat zkusenosti jak se ti s nim jezdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
31.5.10 10:33

určo napíšu, mladýmu s etaky líbil, je fakt lehoučkej a to skladáná a přehazovaní je supr…a jsme docela i prcek, tak je nizoučkej :lol: aspon nebudu vyskakovat :palec: až na tu přehazovací rukojet,ale to se nezblázní… nejsi na MMB přihlášená někdy, tam se da lépe bavit, aby někdo tady nenadavl, že jsme mimo diskuzi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10482
31.5.10 17:44

tričko, já myslím, že tady to nikdo moc nehlídá, to na BC je to jiné :wink:
nicméně, vždycky si můžete založit diskuzi v jiné sekci, nebo SZ jsou taky dobré.. i v tom, že je nevídí nikdo než dotyční.. něco jako mail..a chodí rychle..

tak i já se budu těšit na reference z jízdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
31.5.10 18:01

Holky já ho mám taky od Malvíka a říkali mi, že bude do měsíce a překvapili, protože byl do 14dnů :palec: Jinak já mám TP už teď na konci června, tak Vám taky poreferuji o jízdích vlastnostech :lol: Myslím, že budeme spokojený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
31.5.10 18:22

a máš ten neon, nebo tu 4kolku fusion? a s ajkou autosedačkou? no to jinak budeš muset hned hlásit :mrgreen: , lae raději jen pozitivně, aby jsme nebyly pak naštvaný, že jsme vybrali špatně, ale taky věřím, že bude :palec:

• Citovat
  • Upravit
Tričko
31.5.10 18:25

určo, taky podám hlášení :lol: snad nebudu ani súát jsem si k tomu vybrala už i tašku
http://mimi-vyskov.com/…ickey-black/
ai nějakou takovou :think: co Vy na to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tričko
31.5.10 18:39

jo a ještě SZ? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
3588
31.5.10 19:08

na MMB mam registraci ,ale moc tam nechodim , trosku je to pro me neprehledny , tady to je lepsi. a nevideli jste tasku na kocarek original concord? u nas ji nikde nemaj jen pres net tak ja nevim jakou si mam koupit. neprijde mi zas tak nizkej tak akorat, jo tu prehozovacku no jo clovek musi z neceho slevit, tu ma jen neo
Hela 84: a jakou mas kolekci 2010? jojo urcite musis napsat jak se ti s nim jezdi , doufam, ze to budou jen sama pozitiva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
31.5.10 19:21

http://www.malvik.cz/…vel-set-2010
mám tu černou s černou konstrukcí
a tašku chci
http://www.slune-cz.cz/…isney-nanny/
jinak od concordu mi přijde malá a nelíbí semi a nikde v obchodě jsem ji neviděla tedy u nás je taková díra město, že ani concorda nemají :-? a jakou máš barvičku kočárku a co vlasně čekáte? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4