Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusionholky a nezkousely jste nektera nasadit na concord korbu od Jane?? prave sem nasla z druhe ruky moji vysnenou barvu, tak ze bych koupila novy concord 2011 a starou korbu jane?
jen chci nabídnout kdyby někdo chtěl jane unlimit 2010 podobný jak concord
maja1919 píše:
jen chci nabídnout kdyby někdo chtěl jane unlimit 2010 podobný jak concord
to neni ono, me se teda vubec nelibi ![]()
Xreni, kombinovat ty kočárky jde, například autosedačka od Jane jde na Cobcord a obráceně, takže předpokládám že půjdou i korbičky.Zkus zajet do nějakého velkého obchodu, kde mají oboje a vyzkoušet, ale fakt to pasuje.
holky tak jsem se prave vratila z malviku. ten novy concord 2011 je uplne stejny jak ty minule, kola uplne stejna hladka. i prodavacka me ujistila, ze je to ten novy - hnedy (mimochodem moc pekny).. takze jestli ma nekdo dilema, neni proc ![]()
Xreni, fakt je stejný? Já koukala na stránky výhradního dovozce (viz.minulé příspěvky) a tam je na obrázku úplně jiný. Jednak jiná korbička a taky jiná kola…tak to je fakt divný ![]()
xreni: ten novy 2011 ma jinou korbu a i autosedacka uz je malinko jina i na tom odkazu jsou kolecka nejaky vroubkovany. to ti asi ukazovala 2010 udelali novy barvy akorat
holky prave ne, ja se na to primo ptala a pry to byl fakt ten novy. ta korbicka nevim, meli tam jen sportak, ale me slo o ty kola, a ty jsou fakt stejny. navic stara kolekce nemela ani tu hnedou barvu. boudicka tam ma velky napis concord, takze detaily trosku jine ale ty kola fakt stejny
pry ten obrazek je asi jen naky ilustracni ![]()
Aha, tak to je škoda, protože ty kolečka vypadaly líp do terénu, říkala jsem si, že výrobce tak zřeba zareagoval na kritiku ohledně jejich opotřebovávání a proto udělal jiné.Škoda…pro mě je to snad jediná nevýhoda tohoto kočárku, jinak jsem moc spokojená.
Xreni, myslím, že v Malvíku vydávají kolekci 2010 za 2011. Když se koukneš na stránky Concordu ˇpřímo výrobce)www.concord.de, tak tam je nová kolekce opravdu s jinou korbičkou a kolečky, jak jsem psala.Pochybuji, že by přímo výrobce měl na svých stránkách jiné obrázky, než je realila…takže na Malvík bych si dala pozor.
Jitus, ale zas oni ty obrazky s lepsima kolama maji i na tom malvikovi. a loni fakt hneda nebyla
ja je sleduju uz 3 roky, takze mam prehled. no uvidime, jestli se nekdy najdou nejake s poradnyma kolama
a meli fakt na strisce sportaku 'nazehleny'' velkym logo concordu a napis concord, to na starych neni, tam je cela cerna striska a jen takovy ten nasity logo na kraji. ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda by na Concorda šly dát zadní nafukovací kola z Nomada? Ze Slalomu by to mělo jít, ale z nomada netuším…díky ![]()
na malvik pozor, objednala jsem si u nich dost drahej prebalovak a byli s nima jen problemy. ja bych si u nich uz nic nekoupila. resili jsme to pomalu mesic.
xreni píše:
Jitus, ale zas oni ty obrazky s lepsima kolama maji i na tom malvikovi. a loni fakt hneda nebylaja je sleduju uz 3 roky, takze mam prehled. no uvidime, jestli se nekdy najdou nejake s poradnyma kolama
a meli fakt na strisce sportaku 'nazehleny'' velkym logo concordu a napis concord, to na starych neni, tam je cela cerna striska a jen takovy ten nasity logo na kraji.
Tak já nevím, je mi to divný, zkusím se někde taky juknout, pro zajímavost, protože z té nové kolekce jsem nadšená, sice jí nepotřebujeme, máme tu starou, ale kdybych teprve čekala mimi, tak do ní půjdu, teda pokud by byla jako na obrázku.
Ještě mě napadlo, jestli třeba nepotřebují prodat starou kolekci, tak dokoupili jen nové korbičky a prodávají je na starém podvozku v sadě se starým sporťákem…fakt mi to vrtá hlavou. ![]()