Kočárek Concord Fusion

Máte zkušenost s Concord Fusion?

Přidejte zkušenost s Concord Fusion
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
25.2.11 14:21

holky a nezkousely jste nektera nasadit na concord korbu od Jane?? prave sem nasla z druhe ruky moji vysnenou barvu, tak ze bych koupila novy concord 2011 a starou korbu jane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.2.11 14:24

jen chci nabídnout kdyby někdo chtěl jane unlimit 2010 podobný jak concord

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.2.11 16:29
maja1919 píše:
jen chci nabídnout kdyby někdo chtěl jane unlimit 2010 podobný jak concord

to neni ono, me se teda vubec nelibi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.2.11 10:27

Xreni, kombinovat ty kočárky jde, například autosedačka od Jane jde na Cobcord a obráceně, takže předpokládám že půjdou i korbičky.Zkus zajet do nějakého velkého obchodu, kde mají oboje a vyzkoušet, ale fakt to pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
26.2.11 19:34

holky tak jsem se prave vratila z malviku. ten novy concord 2011 je uplne stejny jak ty minule, kola uplne stejna hladka. i prodavacka me ujistila, ze je to ten novy - hnedy (mimochodem moc pekny).. takze jestli ma nekdo dilema, neni proc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.2.11 10:23

Xreni, fakt je stejný? Já koukala na stránky výhradního dovozce (viz.minulé příspěvky) a tam je na obrázku úplně jiný. Jednak jiná korbička a taky jiná kola…tak to je fakt divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
27.2.11 10:59

xreni: ten novy 2011 ma jinou korbu a i autosedacka uz je malinko jina i na tom odkazu jsou kolecka nejaky vroubkovany. to ti asi ukazovala 2010 udelali novy barvy akorat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
27.2.11 12:43

holky prave ne, ja se na to primo ptala a pry to byl fakt ten novy. ta korbicka nevim, meli tam jen sportak, ale me slo o ty kola, a ty jsou fakt stejny. navic stara kolekce nemela ani tu hnedou barvu. boudicka tam ma velky napis concord, takze detaily trosku jine ale ty kola fakt stejny ;-) pry ten obrazek je asi jen naky ilustracni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.2.11 15:38

Aha, tak to je škoda, protože ty kolečka vypadaly líp do terénu, říkala jsem si, že výrobce tak zřeba zareagoval na kritiku ohledně jejich opotřebovávání a proto udělal jiné.Škoda…pro mě je to snad jediná nevýhoda tohoto kočárku, jinak jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
27.2.11 17:02

Xreni, myslím, že v Malvíku vydávají kolekci 2010 za 2011. Když se koukneš na stránky Concordu ˇpřímo výrobce)www.concord.de, tak tam je nová kolekce opravdu s jinou korbičkou a kolečky, jak jsem psala.Pochybuji, že by přímo výrobce měl na svých stránkách jiné obrázky, než je realila…takže na Malvík bych si dala pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
27.2.11 19:30

Jitus, ale zas oni ty obrazky s lepsima kolama maji i na tom malvikovi. a loni fakt hneda nebyla ;-) ja je sleduju uz 3 roky, takze mam prehled. no uvidime, jestli se nekdy najdou nejake s poradnyma kolama :mrgreen: a meli fakt na strisce sportaku 'nazehleny'' velkym logo concordu a napis concord, to na starych neni, tam je cela cerna striska a jen takovy ten nasity logo na kraji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
27.2.11 21:21

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda by na Concorda šly dát zadní nafukovací kola z Nomada? Ze Slalomu by to mělo jít, ale z nomada netuším…díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
28.2.11 07:40

na malvik pozor, objednala jsem si u nich dost drahej prebalovak a byli s nima jen problemy. ja bych si u nich uz nic nekoupila. resili jsme to pomalu mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.2.11 10:28
xreni píše:
Jitus, ale zas oni ty obrazky s lepsima kolama maji i na tom malvikovi. a loni fakt hneda nebyla ;-) ja je sleduju uz 3 roky, takze mam prehled. no uvidime, jestli se nekdy najdou nejake s poradnyma kolama :mrgreen: a meli fakt na strisce sportaku 'nazehleny'' velkym logo concordu a napis concord, to na starych neni, tam je cela cerna striska a jen takovy ten nasity logo na kraji. :nevim:

Tak já nevím, je mi to divný, zkusím se někde taky juknout, pro zajímavost, protože z té nové kolekce jsem nadšená, sice jí nepotřebujeme, máme tu starou, ale kdybych teprve čekala mimi, tak do ní půjdu, teda pokud by byla jako na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.2.11 10:30

Ještě mě napadlo, jestli třeba nepotřebují prodat starou kolekci, tak dokoupili jen nové korbičky a prodávají je na starém podvozku v sadě se starým sporťákem…fakt mi to vrtá hlavou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí