Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionJenže já si vůbec neumim představit plácnout tam ty stříbrné
vůbec se tam nehodí ![]()
Taky se mi ty stříbrné moc nelíbily, ale já jsem ty černé nesehnala. Ale v jednom z těch odkazů od lovelytelle jsou i černé.
Ahoj holky, a krome malviku, nejaky dobry obchod v Praze (a okoli) kde maji velky vyber, resp. najde se tam hlavne Concord, Jane a kocarky podobneho typu??? Diky
ja jsem z lbc a kocarek jsem si objednavala pres net. u nas bylo velky chicco ,ale to zrusili. takze asi neporadim
Ahojky chtěla jsem se jen zeptat, jak velké je to logo na boudičce u Concordu 2011.Docela jsem se vylekala,když jsem si to přečetla.Na obrákách tam není nic vidět.Nevypadá to hrozně?Jakou barvu mají vystavenou v malvíku?
mám taky concorda a dokonce to kolečko na aretaci jsme ztratili, zavolala jsem do Malvíka (tam jsme ho koupili) do servisu a do týdne nám poslali kolečko poštou. Takže žádný problém
![]()
Ahoj holky, chci se prosím zeptat má tento kočárek Concord Fusion Travel Set ohebnou rukojeť? Má na mysli, že není jen vysunovací - teleskopická, ale i ohývací nahoru a dolů? Z fotek to nejde poznat. Děkujííí
![]()
Holky chtěla bych se zeptat, zda ve sportáku může být mimčo čelem i zádama k vám? nemůžu to najít, díky.
@Natali14 myslíš,zda jde otočit sportovní verze? pokud je to ta správná otázka, tak sportovní verze jde jen po směru nikoli proti
A jeste dotaz, at nemam zbytecny iluze
je to tak u vsech concordu.. Popripade ktery se da otocit. Deluji
Je to ten odkaz jak píše lovelytelle. Ty stříbrné. Já je mám z jiného obchodu u nás ve městě, ale ti je na na svých stránkách neinzerují. Ale jsou to ty samé. Jsou to vlastně kolečka, které má jané slalom, ale ta dřívější kolekce.