Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusionlovelytelle píše:
jitulecka: daji se dokoupit zadny nafukovacky tady : http://www.ppeshop.cz/…usion.p.aspx, http://www.babydracek.com/…sion---black
Super, děkuju moc, já se chtěla obrátit na dovozce, psala jsem ti na něj kontakt v minulé diskusi o Concordu, tak takhle to máme vyřešené, objednám ty s černým vnitřkem, aby byly stejné ![]()
Vy už je máte? A spokojenost?Já je chci objednat ke sporťáku, v tom budeme jezdit tak od dubna.
jitulecka: hele uvazuju o nich taky asi ke sportaku na vylety , kdyz pujdeme tak aby to tak nedrncalo ![]()
diky moc za info uvazuji o nem o te nove kolekci myslim..vypada moc pekne..jestli mate nejaky fotky korby nebo tak neceho tak sem s nimi:))diky pa pa
jakou myslis korbu kolekci 2010? nebo 2011? ja mam fotky kocarku i korby z 2009 a ta je stejna jak 2010
AliceP píše:
diky moc za info uvazuji o nem o te nove kolekci myslim..vypada moc pekne..jestli mate nejaky fotky korby nebo tak neceho tak sem s nimi:))diky pa pa
Ta nová kolekce 2011 je fakt pěkná a odpadne ti starost s kolečkama, jsou jiné než máme my v kolekci 2010, vypadají, že budou lepší do terénu.
ja si ted nejsem jsita jakou mam vybranou kolekci ale asi to bude uz ta 2011 ma takovou neoprenovou strisku..ael budu rada i za fotky 2010 at to omrknu:))
ja to sice nemam do terenu ael aspon ze teda ta 2011 ma ty kolecka lepsi preci jen to je investice a ja bych rada aby to vydrzelo aspon na dve deti:)
alice: oni maj neoprenovou strisku vsechny hodim ti sem fotky naseho kocarku a uvidis
Alice, koukni na stránky výhradního dovozce www.agssport.cz, tam bude letošní i loňská kolekce.Ta letošní má trochu jinou korbičku, je hodně podobná kočárku Jané a jiná kolečka, uvidíš, který model se ti bude líbit víc.
holky diky..pekne jsem se fotkama namlsala a moc se mi libi..takze je to muj horkej favorit:)
ok..na tech strankach jsem to omrkla a fakt nadhera..libi se mi bud ten se sedivou nebo hnedou a nebo vinovou..jeste e rozhodnout ael ta hneda je asi favorit..ukazovala sjem ho i manzelovi a asi se mu celkem libi takze snad se shodnem:))ja budu kupovat kocar az pred letem asi nebo az v lete primo…cekame v pulce srpna..tak mame cas:)treba pak bude i levnejsi
hm tak to ja mam dilema, jestli koupit starsi verzi za 15tis nebo tu novou za 19t kde se mi ani nelibi moc ta korbicka - a doufam ze teda nebude tak mrnava jak to janecko (to ma tusim 66cm na delku fuj)…ale zas je lepsi sportak, ach jo
taky cekam v sprnu.