Kočárek Concord Fusion

Máte zkušenost s Concord Fusion?

Přidejte zkušenost s Concord Fusion
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
28.2.11 10:37

me to je taky divny, urcite bych se ridila dovozcem, jak rikam nemam s malvikem dobre zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
28.2.11 17:01

ale myslite, ze by novy potah nasadili na stary podvozek? jak rikam to byl sportak. ja se prave chtela rozhodnout mezi novym a starym a prd, bylo to stejny krom barvy :mrgreen: tak jestli nekde nekdo uvidite ten novy urco se ozvete. az budu mit chvilku skocim jeste do puntanely na zlicine, jestli tam nebudou ty novy.. nastesti mam cas a korbicku uz mam zamluvenou od jane, takze sportak muzu koupit kdykoli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
28.2.11 17:03

jo a koukam v te puntanele inzerujou ty nafukovacky, tak kdybyste meli zajem o ty se stejnym designem jak ty nenafukovaci ;-) http://www.puntanela.cz/default.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
28.2.11 23:04

tak to jsem na to zvedava.ja zajedu do obchodaku tady u nas pobliz a snad ho tam uz budou mit…me se libi prave ta hnedocerna…a ten napis na ty boudicce u sporatku jak to vypada?neni to kycovy??ja nejsem na velky napisy atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
28.2.11 23:10

jo holky jeste em tak napadlo..je concord dsot vysokej??aby byl i pro vysoky rodice 180 cm??v tomhle je asi nejlepsi Mutsy…tak jeslti je v porovnani s nim taky tak vysokej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.3.11 09:04

No vysokej je jako každý jiný, možná trochu vyšší, třeba bogaboo je nízké hodně,ale máš tam nastavovatelnou rukojeť, takže určitě bude vyhovovat i dlouhánům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.3.11 09:26

ty kolecka jsou na concord neo nevim jestli by sli na fusion, ja jsem nasla nafukovacky na fusion a jsou trochu jiny. vyska kocarku je normalni, pritel ma 180cm a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
2.3.11 17:35

Alice rozhodne je niz polozeny - bliz k zemi, ale je fakt, ze ne jak bugaboo, to je snad jeste vic :-) kdyz jsem stala u Mutsy prislo mi vyssi oproti concordu. ja jsem mala, takze me bude prave vyhovovat :-)
ten napis nebyl uplne obrovskej, ale ani decentni, tak 10cm x 1cm
Lovely, ty kolecka jsou uplne stejny, uz vidim, jak by delali na 2 kocary 2 druhy kolecek, navic se stejnym designem ;-) a da se to do 14dni vymenit pres net.. ja jen myslela, ze by se vam vic libily, kdyz vypadaji stejne jak ty nenafukovaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 19:37

Ahoj, tak jsme se stala majitelkou Concorda Fusion. jen se pídím, jestli je možné dokoupit nafukovací kola - vidím, že to tady už probíráte. taky jsme našla náhradní na Concord Neo a zaslala dotaz do onoho eshopu, jestli by pasovaly na Fusion - bylo mi odpovězeno, že nepasují..... Tak nevím :restli to prostě berou jen z uvedeného popisu výrobce a nebo to už se to někdo ráčil v krámě odzkoušet. Nevíte, jak to tedy je??? Mě tedy přijdou taky stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
2.3.11 19:42

…jinak jsem si taky chtěla koupit kolekci 2011 kvůli těm kolečkům - bohužel, nová kolekce je sice uváděna s těmito kolečky, ale výrobce letošní kolekci stále dodává s nenafukovacími..... Poptávala jsme se v několika obchodech a všude mi řekli to samé. Kolekce 2011 bude mít stále nenafukovací kolečka. pěkně mě to naštvalo. Concord už je několik let stejný, žádná výrazná změna a myslím, že nafukovací kolečka by uvítali snad všichni !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.3.11 10:52

denny: ahojky ja jsem nasla tyhle a ty by meli byt primo na concord tak si tam hod dotaz . http://www.ppeshop.cz/…usion.p.aspx, http://www.babydracek.com/…sion---black holky ja uz jsem na to prisla daj se dokoupit ,ale jsou to kola jane , ale me by to nevadilo

hele koukejte nasla jsem novy kola nafukovaci ke kolekci 2011 http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.3.11 14:05

ahoj holky,

jste s concordem spokojené?já ho mam doma, ale zatím zabalený v krabici, neb rodim až za měsíc, právě čtu, že jsou hodně blbý ty plastový kolečka, ale já s ním budu jezdit hlavně po městě a v MHD a do nák. center, jinak se mi moc líbí vzhledově, je lehký a dobře manipulovatelný…, tak doufám, že i dobře poslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonnka
3.3.11 14:11

Ahoj mám taky kočárek concord fusion. Nafukovací kolečka jsem dávala na kočárek hned po 14 dnech a je to velký rozdíl k lepšímu. Mám ty stříbrné. Jsou to kolečka od jané a pasují přesně.Jané a concord jsou jedna firma. Co se týče těch originálních nafukovacích koleček concord neo, tak ty na fusion nepasují, protože neo a fusion mají rozdílné brzdy.

• Citovat
  • Upravit
12134
3.3.11 14:18
anonnka píše:
Ahoj mám taky kočárek concord fusion. Nafukovací kolečka jsem dávala na kočárek hned po 14 dnech a je to velký rozdíl k lepšímu. Mám ty stříbrné. Jsou to kolečka od jané a pasují přesně.Jané a concord jsou jedna firma. Co se týče těch originálních nafukovacích koleček concord neo, tak ty na fusion nepasují, protože neo a fusion mají rozdílné brzdy.

mohla bys mi prosím hodit odkaz na ty kolečka co pasují na concord fusion??děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.3.11 14:31

mr: ja jsem ho tu hazela, je prispevek nad tebou. jsou v cernym i bilym provedeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí