Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusionme to je taky divny, urcite bych se ridila dovozcem, jak rikam nemam s malvikem dobre zkusenosti
ale myslite, ze by novy potah nasadili na stary podvozek? jak rikam to byl sportak. ja se prave chtela rozhodnout mezi novym a starym a prd, bylo to stejny krom barvy
tak jestli nekde nekdo uvidite ten novy urco se ozvete. az budu mit chvilku skocim jeste do puntanely na zlicine, jestli tam nebudou ty novy.. nastesti mam cas a korbicku uz mam zamluvenou od jane, takze sportak muzu koupit kdykoli ![]()
jo a koukam v te puntanele inzerujou ty nafukovacky, tak kdybyste meli zajem o ty se stejnym designem jak ty nenafukovaci
http://www.puntanela.cz/default.aspx?…
tak to jsem na to zvedava.ja zajedu do obchodaku tady u nas pobliz a snad ho tam uz budou mit…me se libi prave ta hnedocerna…a ten napis na ty boudicce u sporatku jak to vypada?neni to kycovy??ja nejsem na velky napisy atd..
jo holky jeste em tak napadlo..je concord dsot vysokej??aby byl i pro vysoky rodice 180 cm??v tomhle je asi nejlepsi Mutsy…tak jeslti je v porovnani s nim taky tak vysokej
No vysokej je jako každý jiný, možná trochu vyšší, třeba bogaboo je nízké hodně,ale máš tam nastavovatelnou rukojeť, takže určitě bude vyhovovat i dlouhánům ![]()
ty kolecka jsou na concord neo nevim jestli by sli na fusion, ja jsem nasla nafukovacky na fusion a jsou trochu jiny. vyska kocarku je normalni, pritel ma 180cm a v pohode.
Alice rozhodne je niz polozeny - bliz k zemi, ale je fakt, ze ne jak bugaboo, to je snad jeste vic
kdyz jsem stala u Mutsy prislo mi vyssi oproti concordu. ja jsem mala, takze me bude prave vyhovovat ![]()
ten napis nebyl uplne obrovskej, ale ani decentni, tak 10cm x 1cm
Lovely, ty kolecka jsou uplne stejny, uz vidim, jak by delali na 2 kocary 2 druhy kolecek, navic se stejnym designem
a da se to do 14dni vymenit pres net.. ja jen myslela, ze by se vam vic libily, kdyz vypadaji stejne jak ty nenafukovaci..
Ahoj, tak jsme se stala majitelkou Concorda Fusion. jen se pídím, jestli je možné dokoupit nafukovací kola - vidím, že to tady už probíráte. taky jsme našla náhradní na Concord Neo a zaslala dotaz do onoho eshopu, jestli by pasovaly na Fusion - bylo mi odpovězeno, že nepasují..... Tak nevím :restli to prostě berou jen z uvedeného popisu výrobce a nebo to už se to někdo ráčil v krámě odzkoušet. Nevíte, jak to tedy je??? Mě tedy přijdou taky stejné ![]()
…jinak jsem si taky chtěla koupit kolekci 2011 kvůli těm kolečkům - bohužel, nová kolekce je sice uváděna s těmito kolečky, ale výrobce letošní kolekci stále dodává s nenafukovacími..... Poptávala jsme se v několika obchodech a všude mi řekli to samé. Kolekce 2011 bude mít stále nenafukovací kolečka. pěkně mě to naštvalo. Concord už je několik let stejný, žádná výrazná změna a myslím, že nafukovací kolečka by uvítali snad všichni !
denny: ahojky ja jsem nasla tyhle a ty by meli byt primo na concord tak si tam hod dotaz . http://www.ppeshop.cz/…usion.p.aspx, http://www.babydracek.com/…sion---black holky ja uz jsem na to prisla daj se dokoupit ,ale jsou to kola jane , ale me by to nevadilo
hele koukejte nasla jsem novy kola nafukovaci ke kolekci 2011 http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
ahoj holky,
jste s concordem spokojené?já ho mam doma, ale zatím zabalený v krabici, neb rodim až za měsíc, právě čtu, že jsou hodně blbý ty plastový kolečka, ale já s ním budu jezdit hlavně po městě a v MHD a do nák. center, jinak se mi moc líbí vzhledově, je lehký a dobře manipulovatelný…, tak doufám, že i dobře poslouží…
Ahoj mám taky kočárek concord fusion. Nafukovací kolečka jsem dávala na kočárek hned po 14 dnech a je to velký rozdíl k lepšímu. Mám ty stříbrné. Jsou to kolečka od jané a pasují přesně.Jané a concord jsou jedna firma. Co se týče těch originálních nafukovacích koleček concord neo, tak ty na fusion nepasují, protože neo a fusion mají rozdílné brzdy.
anonnka píše:
Ahoj mám taky kočárek concord fusion. Nafukovací kolečka jsem dávala na kočárek hned po 14 dnech a je to velký rozdíl k lepšímu. Mám ty stříbrné. Jsou to kolečka od jané a pasují přesně.Jané a concord jsou jedna firma. Co se týče těch originálních nafukovacích koleček concord neo, tak ty na fusion nepasují, protože neo a fusion mají rozdílné brzdy.
mohla bys mi prosím hodit odkaz na ty kolečka co pasují na concord fusion??děkuju
mr: ja jsem ho tu hazela, je prispevek nad tebou. jsou v cernym i bilym provedeni