Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusiontřičko: a ty budeš mít kočár doma?to prej nosí smůlu , ha jsem ho odvezla k tátovi . já mam přebalovák objednanej ,ale objednací doba je 6-10 týdnů a teď to budou teprve 4 týdny tak si musim ještě počkat. mi teď řešíme vestavnou skříň do dětskýho pokoje. už balíš jo není to brzy? mě doktor řekl, že to bude asi dýl , podle hlavičky to vypadá na 26 srpen.
já pověrčivá nejsem a nedam ho nikomu, nikam
bych se nemohla kochat…
brzy? vždyt za skoro celý měsíc rodim…
ani člověk neví co ho čeká,ale strašně se na lásku těším…
jinak mě zase řekl. dr…že možná budem rodit dřiv mii je trošku vědší ![]()
tak to ses dobrá ja ho radši odvezla, ale přitel se divil ze ho musime davat pryc i kdyz v byte by mi docela prekazel. tak ja nevim kdy si ma clovek sbalit do porodnice
si rikala, ze mas termin 1.8 ne? to me zase naopak , že to nebude zadnej obr a že klidne muzu prenaset i 10 dni tak to me moc neuklidnil
jojo1.8. ale zase můžu dřív tak to se nezratí, připravený to bude a já v klidu, kdybyb nahodu, nevim, jak ot budud zvládat apak ještě nevigovat partnera co kde je
..no uvidíme, třeba taky nakonec ještě to bude naopak… ![]()
Ahoj holky já mám concord doma.Už 4 měsíc v něm jezdíme a paráda. Neuvěřitelně přizpůsobivý kočárek, ideální pro toho kdo pořád někam přejíždí
. Snadná manipulace akorát bych ocenila jiný vzorek na kolech. Máme Fusion a jelikoš bydlíme na kopci a cesta je jen po kostkách, tak kolečka dostaly řádně za brat a vypadají dost ojetě.Taky korbička je dost malá. Syn má čerstvé 4 měsíce a 7 kilo a tak tak se tam vleze, takže na zimu budu muset vytáhnout sporťák, protože s fusakem bych ho tam už fakt nenarvala ![]()
My už ted taky jezdime, je supr opravdu až na to, že nám vypadlo černé male kolečko ,které slouží k aretaci předních koleček a 2 věc autosedačka ten materiál mám strašně žmolkovaty, takže to mě dost zklamalo ![]()
to male černé kolečko, co slouží k aretaci tam jde znovu nacvaknout zpátky.
bohužel nejde je to ulomené a při na sazení vypadava při pohybu kočáru ![]()
tak jsem narazila na vasi diskuzi..chtela bych se zeptat jak jste s nim spokojene i po delsi dobe atd atd..diky moc..taky o nem uvazuji:)
ahojky ja s kocarkem jezdim pul roku a jsem s nim moc spokojena , je lehkej. das ho i do malyho auta jdou vycvaknout kola. taky se k tomu daj dokoupit nafukovaci kola , pokud by jsi potrebovala do terenu. ja bych nemenila. samozrejme kazdej kocarek ma i svy mouchy. nevim kde s nim chces jezdit? do mesta je super.
já ho po 4 měs. prodala, dost mě zklamal
ted mám jiny a jsme konečně spokojená
Já jsem taky moc spokojená, až na kolečka, která se strašně ojela. Neustále někam jezdíme autem, takže oceňuji super skladnost. Samozřejmě už se mi začaly líbit i jiný kočárky, to je asi normální:-)
Korbička ikdyž se mi zdále velká nám vydržela do 5. měsíce, protože jsem museli do fusaku a s tím jsme se tam opravdu nevešel. Jako mínus bych to, ale neviděla, protože malej je ve sporťáku moc spokojenej…má fusak+nánožník od Jané, takže zima mu určo není a aspoň má výhled
Sporťák je super prostornej, akorát jak ho teď máme v lehu, se musím přiznat mi moc nelíbí ![]()
Když to shrnu, tak celkově jsem spokojená, akorát jak jsem psala už se mi moc nelíbí:-)))
anonymni: takze se da dat uplne do lehu? mi jsme v ty korbicce tak tak i s fusakem a je nam pul roku tak premyslim, jestli to do jara v nem vydrzi. jojo kolecka je ojela, ale to je u tehle kocarku normalni, daj se dokoupit i gumovy. me se treba libi nova kolekce concord.
Concord mám a jsem celkem spokojená, jediné, co my vadí je špatně přístupný košík, jak už holky psaly,
hodně se ničí kolečka, ale model 2011 už má jiná, takže tento problém se tím vyřešil, chceme si je dokoupit
při malé váze miminka je takřka nulové odpružení a kočárek tak hrozně drncá,
aretace koleček je zvenku a už jsme tak přišli o ten čudlík, ale naštěstí nám ho od výrobce zaslali zdarma,
není moc vhodný do terénu, zato ideální do města a nákupních center,protože má úžasně lehkou manipulaci.
Plusy
bitelnost,
lehká manipulace,
dobře skladný a celkem lehký,
poměrně velká korba, díky plastu dobře izolovaná, takže do zimy super,
je líbívý,
dobře se sundavá korba i autosedačka.
Se sporťákem zatím zkušenost nemáme, začneme používat až v dubnu, ale slyšela jsem na něj chváli…takže za sebe Concord doporučuji.
jitulecka: daji se dokoupit zadny nafukovacky tady : http://www.ppeshop.cz/…usion.p.aspx, http://www.babydracek.com/…sion---black