Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusionu nas teda concorda maj ,ale tasku jen na objednani taky si asi koupim jinou. Jinak mam tenhle ,ale za jinou cenu http://www.eshopbaby.cz/…oncord-p4154, čekáme chlapecka filípka a vy? ![]()
ta taška od nich je i zbytečně drahá…ten je pěknej na ten mají hodně slevy a akce, no já pravě nevím, protože jsme se spřítelem domluvili, že si to necháme,jako překvapení , tak se držím, ale někdy toho lituju, kvůli barvičkám..,proto i černý, abych to mohla dokombinovat…jinak jména máme Ema a Tobiáš, tak sjem zvědavá a k tomu rodime ve Vrchlabí do vody, pokud vše půjde tak jak má ![]()
jojo maj na nej hodne slevy, ale prece jenom jeden intenretovej obchod byl nejlevnejsi. Tak to šeš dobrá mi už jsme ne nemohli dočkat až nám to řekne i kvůli tomu nákupu veciček, to jsou hezký jména tak snad se ti ten porod do vody vyplní, já ještě nemam vybranou porodnici rozmýšlim se mezi libercem a jabloncem
http://www.babyonline.cz/porodnice.html?…
snad to pomůže…my jedem do Vrchlabí
tak snad to vše vyjde abude to vpořádku, ubytování máme taky fajn, vyšli nám vstříc i scenou..supr lidi ajednání, jinak jsme říkala i doma, že snad nebudu koukat na mimi,jak vypadá,ale co má mezi nožkama
![]()
super díky mrknu na to, hele myslim, si že to hned poznas a co by jsi chtela kluka nebo holku? mi jsme chteli holcicku protoze nasi sourozenci noje a pritelovi maj 4 kluky, ale moc se tesime priste zkusime holcicku ![]()
no já tajně kluka, ale hlavně at je to zdravý, my jsme tak půl na půl v rodinách, teda z mé holky a z přítelova kluci…a až do toho půjdete znova? nad tím jsme taky přemýšlela, ale nevim, jetli pak za 5 let nebudu už stará…a dřív asi ne, chci to první užít apak jít pracovat, nevydržela bych tak dlouho doma..
tak uvidis jestli ti to vyjde
no mi prave planujeme tak za 2 roky zkusit dalsi, a pracovat bych sla az potom casu mam dost a prace jeste bude ![]()
Ahoj,
zrovna take vybiram kocarek. Chci aby zvladl ruzne tereny, ale prevazne budu jezdit mesto. Zaroven je pro me dulezita vaha kocarku, takze jsem se rozhodla pro mala prdeni kola. Kamaradka ma holandsky JOOLZ New day…opravdu zajimavy a moderni kocarek, je s nim absolutne spokojena. Jen je opravdu drazsi, se vsim prislusenstvim cca 30tis. Sezenes ho urcite na Malvikovi. Podobnou sluzbu ti udela Bebecar IP-OP/SE nebo AT. Take mam na jen dobre reference.
Uvazuji vsak i Jane Unlimit nebo Jane Rider. Ten jsem jeste nazivo nevidela. Trochu se bojim ze bude mit malinkou korbu.
Z praktickeho hlediska mi byla jinou kamaradkou doporucena Teutonia. Ale ten design je trochu umirnenejsi, vlastne uz se mi tolik nelibi. Jedine co u nej hraje jednoznacne pro, je rucni brzda, kterou jsem si v praxi vyzkousela a fakt moc ulehci jizdu z kopce, kdy nemusis rvat cely 20kg kocar rukama/zadama. Zalezi vsak na tom, co je pro tebe dulezite.
Tak hodne stesti pri vyberu…
Taky se porad nemuzu rozhodnout.
Eva
ewyta: me ten joolz moc nezaujal a hlavne ta cena je teda fakt vysoka. Jo holky tady nekde psali , ze ma malou korbičku a koukala jsem na nej v krame a concord ma vetsi. Jo teutonia me prijde dost vratka ma ji svagrova a ten desing nic moc a taky neni zrovna levna.
Ewyta - na Jané nové jde připevnit stará korba 2009, která má slušné rozměry. ta nová transporter je pidi pidi.. ještěk riderovi je myslím lůžko mikro, skládací, něco jako scout pro concordy. nebo na Jané jdou korby concord..
rider už snad je, ale recenze nejsou . unlimit má být v červnu?
Joolz se přiznám,. že taky není můj šálek kávy, kočárek je hrozně malinký..
to už se mi více líbí bugaboo. ne vzhledem ale vlastnostmi, nedávno jsem ho studovala a přijde mi vychytaný hodně..
Teutonia se říká, že je to klasika, kvalita atd. já si nemůžu pomoct, ale mně se s ní jelo šptaně (spirit S3). nemá nafukovací kola a přes ty všechny story o tom, jak to nevadí, mně to tedy vadilo. něco jiného je to u kočáru, kde tyhle vlastnosti nečekám, kde vím, že kupuju plastovky. ale tady mě to zaskočilo.. nehledě na to že |3m čekací lhůta na kočár? to aby si ho člověk objednal pomalu na začátku?!
osobně se mi hodně jako varianta lehkého kočáru do města, a zároveň pohodlí, líbí starý jané nomad (2009). unlimit, jeho nástupce, je už těžší (tou otočnou sedačkou) a podle mého je to prostě úplně jiný model, ztrácí ty vlastnosti nomada.. (tak aspoň, že ho pojmenovali jinak..).
nemá sice otočnou sedačku, ale mě to nikdy nevadilo.. nějaký terén zvládne.. a je fakt lehký jako golfky..
tak tady maj zadni nafukovačky na concord fusion http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
mě trvalo celých 8 měsícu, než jsem vybrala kočárak, jané i ten nový mají malé korbičky uzounke…sportak jane ten unlimit málý prostor na sporták, tím, že je přehazovací rukojet a vůbec jsou těžší..i autosedačka i hluboká korba…nejlepší míry co jsme našla měl concord fusion 2010 včera jsme si ho přivezla domu a jsme nadšená j eboží lehounkej, prostornej, vychytanej…jinka žadný kočár nemá vše a člověk musí z něčeho slevit, já slevila s přehazovací rukojeti, ale jsem tak unešená, že ho nebudu chtít ani prodat…
nejraději bych sním jezdila už ted… ![]()
už máme doma karu jsme zní nadšená.....byli i strašně rychlí a laskavý azaruka nam platí, až se mimi narodí
![]()
tak to gratuluju
doufam, že se ti s nim bude dobře jezdit
a vis co se mi libí, že jich nepotkávám ve měste 20 . Videla jsem maximalne tri a to ani ne v jeden den. U nas ve meste maj samy jane, teutonie, casualplay a pak ty polsky kocary
já taky ne a viděla jsem jen 2 sportáky ale 2009 a pak ten neo, jinak jak píšeš, samé polsko a casualplay
jsme z něj strašně unešená, fakt bych nejraději jezdila kolem domu
a ndeska jsme vyhrala přebalovák v týdnu si pro něj jedem a konečně už mám všechno
ted balím tašku do porodnice a příští týden končíme doma rekonstrukci, tak začnu už snad prat ![]()