Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusionja jsem malyho taky cekala na konci srpna a kocarek jsem si poridila uz v dubnu meli ho za tech 15 tis, tak jsem ho koupila dopredu. ta nova korbicka je mensi a trochu tezsi, me se ta nova kolekce libi . ta nova korba ma rozmery:(dx š xv): 88×44×62 cm
Váha: 6,3 kg
korba 2010:
Rozměry: 86×53×66 cm
Hmotnost: 5,3 kg
juu diky za rozmery..to je super..no 88 je dost dobry..na vsechyn co jem koukala nemely ani tech 80..segra si poridila kocarek taky uz ve 20.tt ale ja si zatim s manzelem nasetrim nebo pockam na prispevky od rodicu:DD a u nas v obchode zarucujou nejnizsi cenu kterou si najdu na netu takze snad najdu pak co nejlevnejsi..
alice: to sice jo ,ale zase neni tak siroka jako ta stara, pak na zimu se tam musi vejit jeste fusak a ani tak vysoka. no sla bych si ji urco omrknout. jo to najdes akorat ta nova kolecka nebude uplne levna
no oproti ostatnim kocarkum je to dobra velikost..ja cekam mimco v srpnu takze prave mam strach abych to aspon do brezna v hluboky odvozila..spis dyl ale to nevim nevim…ja tu novou kolekci nasla nejlevnejsi za 15 tisic ..nebo myslis jen ty kolecka kdyz se budou dokupovat??
Alice a kdepak jsi nasla novou kolekci za 15tis? to me zajima ![]()
jinak ja videla v obchode tu 2010-starou a uz ta korbicka mi prisla strasne uzka, takze nechci ani videt tu novou. a ty rozmery jsou urcite vnejsi ![]()
ten kocar je dokonalej, az na ty kolecka kurna ![]()
no novou kolekci za 15 tis nesezes, 2010 urcite jo ,ale ne 2011 to tak za 20 tis. hele ta 2010 neni tak uzka, nam vyhovuje. ja bych zas takovej problem v koleckach nevidela. tak si prikoupis nafukovaci dozadu.
alice: ja to napsala blbe nemyslela jsem kolecka ,ale kolekci
hele nam je 6 pul roku a jeste porad ho mam v korbicce. pak das sportak a ten jde uplne do lehu
6 a pul roku jo?
hehe nee chapu
ja jdu asi do te 2010 a vic jak 15tis se mi nechce davat, takze to taky vidim na co nejdriv, bojim bojim, ze uz nebudou, uz ted jsou jen dve barvy vetsinou k sehnani, tak at na me zbyde aspon ta cervena ![]()
ja uz dneska blbu
pokud pujdes do 2010 a to bych sla tak si ho objednej co nejdriv fakt uz je skoro nemaj, predtim tu jedna holcina taky shanela tu barvu co mam ja a uz nemeli.
ale ted uz to tam nevidim…nasla mi to segra..jdu najit odkaz jestli to nemam ve zprave
joo tak to jsem nasla taky ale moc tomu neverim
ale dik za odkaz..
no je to zvlastni ael u nas ve dvou obchodech davaj kocarky za cenu jakou si nejnizsi najdes na netu tka snad az budem kupovat tak najdu aspon tuhle cenu:)
Korbička je oproti jiným kočárkům prostorná, teda u kolekce 2010, tu novou jsem na vlastní oči neviděla. Malé je 5 měsíců, máme fusak - berana, takže pěkně tlustej a vejdeme se tam v pohodě.