Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Hlavně prosím žádné vakcíny!! Nenechávejte se očkovat!
https://m.youtube.com/watch?…
@juni29 píše:
Hlavně se vůbec nic nemělo nikdy otevírat. Místo toho jsme se raději zhlédli v honbě za penězi
Tobě někdo otevřel hlavu a vypadnul ti mozek…
@juni29 píše:
Hlavně se vůbec nic nemělo nikdy otevírat. Místo toho jsme se raději zhlédli v honbě za penězi
ano, všechno navždy zavřít, vrátíme se do jeskyň a budeme žrát trávu, hlavně když nedostaneme koronavirus
@Netopýr1 píše:
Je to idiot, sorry jako, ale je. Jeden den zavře školy, další nařídí roušky i venku, třetí zase zavře obchoďáky. Do týdne počítám půjdou školky, omezí pohyb.
Už toho mám plný zuby, to by mi snad bylo sympatičtější, kdyby zavřeli všechno najednou jako na jaře a člověk měl aspoň vyhlídky, že třeba za tři týdny, měsíc, se vrátíme k nějakému normálu.
Takhle se to potáhne fakt až do Vánoc, tomu, že se děti vrátí 2.11 do školy, věří snad už jen on. Budou úplně blbý, já fakt plnohodnotne nejsem schopná nahradit učitelku, mám HO a spoustu své prace.
Hlavně prostě tohle psycho tady bude na jaře znovu nebo jak? Vy si fakt dobrovolně do sebe necháte pichat neozkousenou vakcínu?do svých dětí? Aby mohly do školy, když už zkoušel kecy typu, že očkování nebudou muset nosit roušky.
. já jen žasnu nad tím, co se tady děje. Vsude hlásají kolik je nakažených, nikde nezmíní, že v těch denních pozitivních jsou i opakované testy, to nejsou noví nakazeny navíc těch testu už bylo přes 30 tisíc denně a neustále to také roste.
Co zítra? Roušky venku jo, ale když nikdo nikde, tak ji mít nemusíme, když někoho potkám tak nasadíme.je to k smíchu, nebo už těžce k pláči.
Přesně, to ze v tech testech jsou znovutestovani se neříká. Tohle placani od ničeho ničemu mě sejri. Tak ať to zavře všechno na 3 týdny a pak at je klid. Ale vis jak, slibem nezarmoutis.
No jasně, není problém se dostat k informacím. Akorát co platilo dnes, zítra už neplatí. Jeden pátek odpřísáhne, že v příštím týdnu nějaká opatření od pondělka, ale rozhodně, rozhodně už nic dalšío. Hned v pondělí pak přichází s novýma opatřeníma platnýma od středy a ve čtvrtek už vymýšlí, co bude zakázaný od dalšího pondělka. V pondělí pak začnou platit ty věci vymyšlený ve čtvrtek a zároveň přichází s novýma zákazama, co tu budou od středy. A ty ještě ani nezačaly platit a už v úterý předtím vymýšlí, co se teda ještě může zakázat, zatím nevíme odkdy, ale lockdown to určitě nebude, nebojte. Tak určitě.
Takže jedinej způsob, jak mít přehled, je ráno před odchodem mrknout do tabulek, co tedy dnes smím a co už nesmím. A zásadně nic neplánovat.
Ano, nechame vsechno zavreny… A pul naroda prijde o strechu nad hlavou a nebude mit z ceho zit… Je mi smutno, kdyz vidim, kolik lidi drelo na tom, aby byli tam, kde byli zacatkem brezna… A stacilo par mesicu a jsou kousek od toho, aby si hodili masli…
Každého koronavyšilovače a koronastrašpytla zavřít do blázince a bude po Covidu!!!
@juni29 píše:
Na zpravodajských serverech jsou poměrně přehledné tabulky co se mění a jaká opatření jsou. Myslím že v dnešní době má přístup k informacím snad každý a není problém něco vyhledat.
super nápad. Akorát ne každý má potřebu svůj čas trávit neustálým sledováním internetu. Rozumný člověk v rámci duševní hygieny od internetu raději prchá, aby se z těch katastrofických vizí nezbláznil. Změna stíhá změnu, ještě nezačlo platit opatření A a už tu máme opatření B, C a plánuje se D a E. Ani nebyla šance ověřit si jejich funkčnost, a to se zpočátku mluvilo o 14 dnech.
Tomu říkám koncepční řešení
![]()
@uztobude ne kousek. To uz ani kousek neni. Ja se s tou myslenkou budim, nosim si ji cely den, vecer s ni usinam. Jestlipak nas zajrnou jako obeti koronaviru do statistik?
@cverunka píše:
Je to hnus. Hlavně zavřené školy. Jsem učitelka. Celé dopoledne on-line, do toho dělám úkoly doma s dcerou, večery trávím přípravou online výuky na druhy den… Když vidím Prymulu, už se mi zvedá žaludek. Co z tech dětí bude? V životě to nedozenou i kdyby se učitelé rozkrájeli na kousky.
Zrovna teď jsem tady jak dlouho promýšlela na zítra 2 on-line hodiny pro svoje druháčky. Aby:
1. Byli schopní ty 2 hodiny pracovat samostatně a nemuseli mít u sebe někoho dospělého.
2. Aby je to bavilo.
3. Abych je něco naučila.
To poslední je nejtěžší. Dneska byla matika a některé věci slabším dětem vysvětluji po netu opravdu těžko.
Za září jsme sotva stačili dohnat a shrnout učivo 1. třídy.
@juni29 píše:
Navždy ne ale minimálně do doby než se objeví pořádná prověřená vakcína.
tak doufám, že budeš stát první v řadě ![]()
@sloninka a zapojují se všechny děti? Já mám dítě v první třídě. Online výuka je spíš symbolická, ale přes ten program pracuje 8 dětí ze 16. Jestli ostatní něco dělají těžko hádat. Ale jak to asi bude vypadat až se školy otevřou? Polovina dětí nebude umět víc jak 5 písmen? To pak děti co nedělaly nebudou stíhat a druhá polovina se bude nudit.
@Tinunka píše:
Vůbec bych se nedivila, kdyby děti opakovaly celý ročník…
to snad ne, máme odkladovou a to fakt ne
@Lucka1111 pravdepodobne se uci na dve poloviny
mama to tak ma, na zakladce, rozdeleny na ja nevim 14 a 14 deti ![]()