Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Holky vidím, ze s tou karanténou to až tak žhavé nebude, navíc asi i varianta nějaké hlubší kontroly, ze člověk v karantene skutečně je…no nedělám si iluze ze jsou všichni vzorni a dodržují to…jako mne by to asi nedalo, ale je pravda, ze to už je hodně i o svědomí každého člověka.
@Lama Lama píše:
Hele, blbý je, že prostě můžeš natrefit na nějakýho nadrženýho agilního hygientistu a nenaděláš nic. Leda zkusit típnout sluchátko a doufat, že zítra brnkne nějaký umírněný.Příspěvek upraven 14.07.20 v 15:59
Nebo pro jistotu nebrat podezrela cisla ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Nebo pro jistotu nebrat podezrela cisla
No oni stejně nejsou moc akční. Známému volali v pátek, měl vypnuté zvonění a spal. Zkoušel volat zpět, ale byl tam automat, nevěděl, kam má volat. Od té doby se mu neozvali
@sofie_13579 píše:
Holky vidím, ze s tou karanténou to až tak žhavé nebude, navíc asi i varianta nějaké hlubší kontroly, ze člověk v karantene skutečně je…no nedělám si iluze ze jsou všichni vzorni a dodržují to…jako mne by to asi nedalo, ale je pravda, ze to už je hodně i o svědomí každého člověka.
Tak to si pis, ze kontroly jsou a jsou dost drsny. Nase sousedka covid mela a mela narizenou karantenu, kterou porusila. Jela si nakoupit do obchodu
Privezli ji zpátky policajti, dostala deset tisic pokutu a podmínku.. Tak to ji ten chleba stal urcite zato.
@Pajka89 píše:
Tak to si pis, ze kontroly jsou a jsou dost drsny. Nase sousedka covid mela a mela narizenou karantenu, kterou porusila. Jela si nakoupit do obchoduPrivezli ji zpátky policajti, dostala deset tisic pokutu a podmínku.. Tak to ji ten chleba stal urcite zato.
No tak to určitě… JPP
@Lama Lama tak my uz jsme v rodine povinnou karantenu meli. Ale prijde mne to ujete, do karanteny slo jen dite, test mu nedelali, jen 14 dni doma. Ostatni clenove domacnosti nemeli zadna omezeni. Ja teda navim, u nas to vzdy objede celou rodinu, takze zavrit jednoho clena mne prijde zvlastni.
@Cuddy Tak to je fakt na prd, kor když jsou deti povetsinou bezpriznakove.
@sofie_13579 píše:
Jj holky mate pravdu, je to cele asi nafouklé. No my prave po táborech máme plánovanou poměrně nákladnou dovcu, tak to by me nepotesilo, kdyby to krachlo na domnele COVID nákaze resp. nutnosti byt v karanténe. Ale jinak přesně jak píšete, děti budou chodit od září do škol a to by byla karantena vlastně bez přestávky…díky moc všem za uklidnění, já jsem takový plasan, ze už jsem si představovala v karantene celou rodinu a všechny známe nebo kolegy z prace😀 😀 😀 😀
To ze ted zavreli jeden tabor, tak jsou toho plne noviny. Pokud deti jedou na nejaky normalni tabor, kde je tak padaset lidi, tak zas neni az tak velka pravdepodobnost, ze to tam nekdo priveze. A i kdyby jeli na vetsi, tak neplas zbytecne predem.
Jestli je dovolena nakladna, no to jedine neposilat na tabor a oni ti chyti par dni pred tim neco jineho, zakon schvalnosti. Proste musis doufat, ze tabor probehne v pohode.
A pokud by meli narizenou karantenu lekarem, tak je to dle me z pohledu pojisteni storna stejne, jako kdyby onemocneli, takze o vsechny penize byste neprisli.