Čtyřleté dítě v kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3819
16.1.19 15:19

@Jannys Tak ty asi nemusis treba na osmou do prace ze :nevim:

Ucel sveti prostredky. Kdyz rano pospicham, tak bych ho tam klidne soupla. Zivot uz me naucil… ostatni nesoudim ani blbe nekoukam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.1.19 15:20

Já dceři kočár zrušila v roce a půl, ujde všechno, musí, jelikož v kočáře vozím ročního syna, který už taky bude muset uvolnit kočár dalšímu miminu.
Teď na tom ledu dcera normálně chodí za ruku všechny trasy, v druhé mám kočár a psa a jsem těhotná, bydlíme na vesnici, kde se nesolí a ani nijak neudržuje cesta, ale dcera zatím zvládá :mrgreen: nic jiného ji nezbývá.

Popravdě já do kočárů moc nekoukám, nechci , ať někdo sleduje nás, tak nesleduju ostatní :lol: ať si každý dělá jak potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
16.1.19 15:22
@Kaileee píše:
o jaké úspoře času tady některé mluvíte? Mi čtyřleté chodilo úplně normálně v normálním tempu :think:

Někdy to jdeme 25 minut, někdy taky 50 minut a to pak nervy pracují, abych stíhala práci, jsem ještě ve zkušební době.

• Citovat
  • Upravit
17441
16.1.19 15:23

Nečetla jsem celou diskuzi. ALE! osobně mám holčičku 2+ a i když kočár nepotřebujeme, nechávam si ho právě pro případ potřeby… takže bych neřešila nějaké „dělá se tak, mělo by to být takhle“ každého věc a důvody není potřeba vysvětlovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
16.1.19 15:24

Pokud bych někde vyloženě pospíchala, tak bych kočár vzala, pokud ne, a třeba jsem doma a nebo nepospíchám , tak bych prostě kočárek nebrala. Třeba boby, sáně,pokud do půjde..
Ale zase jsem názoru, že si dělej podle sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
16.1.19 15:27

Ja teda nevim. Ale nevidim rozdil kdyz dite se vozi autem a jede v kocare :nevim:
Syn chodi do skoly pesky a 80% spoluzaku vezou rodice az primo pred skolu, aby chudacci nezmokli nebo na ne nefoukal vetrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina
16.1.19 15:27

Nesoudim, nijak se netvarim, ale asi bych si pomyslela ze dite neni zdrav. v poradku.

• Citovat
  • Upravit
4380
16.1.19 15:28
@Vemas píše:
Ja teda nevim. Ale nevidim rozdil kdyz dite se vozi autem a jede v kocare :nevim:
Syn chodi do skoly pesky a 80% spoluzaku vezou rodice az primo pred skolu, aby chudacci nezmokli nebo na ne nefoukal vetrik.

a nepokračujou pak třeba do práce tím autem? U nás jezdí autem téměř všichni ale proč jít do školky pěšky a pak se vracet domů pro auto a jet do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
16.1.19 15:29

Ja bych se teda nestydela obê dcery jsem vozila do 4,5 roku pokud jsem chvatala. Do MŠ to mame 2 km a musím tam byt v šest ráno. To by jsme musely vycházet tak ve čtvt na šest. Takhle jsem tam dobehla za deset minut.Starši deti jsou na sportovnich gymnaziich a vubec nejsou postiženy ani líny.Podle mého názoru se v živote ještê nachodêj dost.
Jinak procestovali jsme celou evropu a všude je normalni vozit klidne I sestilete deti. Jen u nás je dite tak od roka postizene Kdyz se vozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
16.1.19 15:30

Já vozila děti naposledy jako dvouleté. Upřímně i tříleťák mi přijde v kočárku trochu moc, ale jsem ochotna to za určitých podmínek připustit. Čtyřletý a do školky, to mi přijde divné. Pokud je zdravý, tak ať chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.1.19 15:35

Moje decka miluji, kdyz muzou poskakovat a plouzit nohama ve snehu. Takze snih nebo zima zadna prekazka, ale byli a jsou zvykli, ze spolu vzdy chodime pesky nebo na kole.
My ani nezimujeme kola. Proste si dame rukavice a jede se do obchodu. Jsou odolni.
Kdyz byl ted par dni snih, tak se vytahly boby a slo se do obchodu. Mame posledniho skolkare a vodi ho nase nejstarsi do skolky, ze odchazim 20 minut driv do prace, nez musi oni vychazet. V kocare by ho pacholka velkeho nevlacela a pochybuji, ze by se nechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
16.1.19 15:40

Nemyslím si nic, protože neznám pozadí, ale je fakt, že naše děti nachodí hodně, pětiletá dcera klidně 10 km tůru zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29084

Vozila jsem chvilku čtyřletého, když měl boreliozu a k ní mononukleozu a nedošel ani na záchod. Jak zesílil, jezdili jsme spolu na koloběžce. U zdravého dítěte to je divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313

@anonymni_prezdivka Přesně tak…takovou dálku bych vozila taky ať si každý trhne . ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
16.1.19 15:44

O víkendu jsme take chodili I 10 km pesky ale o pul šeste ráno me zdlouhavé procházky s couranim v loužích moc neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí