Čůrání v těhotenství, často, ale trošku

Anonymní
31.12.19 14:09

Čůrání v těhotenství, často, ale trošku

Ahoj holky, chci se jen zeptat, zda je to OK? Mám pocit na malou, jdu a vyčůrám jen trošku :roll:, žádné problémy nemám, spíše je pravda, že asi méně piju. Jsem v 15tt.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
31.12.19 14:11

Deloha ti tlaci na mocak, tudiz musis casto a malo.

Ja mela obdobi, ze uz jak jsem vstavala ze zachoda, tak jsem mela pocit, ze mam plny mocak a to jsem prave docurala. Naucila jsem se ignorovat ten pocit, nema smysl chodit na WC v 10min intervalech a vzdy jenom ucvrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.19 14:16

@warita tak super. Já se lekla, ať nemám třeba zánět

• Citovat
  • Upravit
3274
31.12.19 14:35
@Anonymní píše:
@warita tak super. Já se lekla, ať nemám třeba zánět

To by se ti ktomu přidaly i jiné pocity. Třeba nesnesitelný pocit na další čúrání hned jak dočuráváš, pálení či svědění. Taky chodim často, jsem 26 týden, a jednou jak jsme jeli autem jsem fakt nutně potřebovala na benzinku na záchod a pak jen tak jedna deci? Říkala jsem si to jako fakt? To je vše? A za 10 korun? Tvl…a to byl starý tip benzinky kde ani nedostameš lístek který na to pak můžeš uplatnit při nákupu. To samý nákupy v obchoďácích. Tam kde se platí 5 nebo i víc za záchod, mě fakt štvou. A tím víc když je to jen nakonec jen cvrknutí :mrgreen: naštěstí aspoň ve Vaňkovce v Brně v létě zavedli vstup zdarma pro těhotné a OZP..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
31.12.19 14:39

Mám to stejně, hlavně v noci.. To jdu třeba 4× 5×.. A to jsem teprve 12+0 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí