Cvičení po císařském řezu na vibrační plošině

31
20.12.13 19:58

Cvičení po císařském řezu na vibrační plosine

Zdravím všechny po císaři. Chtěla jsem se zeptat zda cvičíte někdo na vibrační plošině a odkdy jste začali? Mam vibrační plošinu doma na které jsem cvičila uz pred těhotenstvím. Ted jsem po císaři a nevím kdy se na ni zas muzu postavit. Popřípadě jak jste začínali cvičit vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7217
20.12.13 20:04

Na vibrace jsem chodila rok po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.12.13 20:09

@Aletheia a neměla si s tím problém, myslím jako že jizva nebolela atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
20.12.13 20:12

Já to zkusila asi rok a půl po porodu a málem mi odletěla děloha. Musela jsem si držet břicho, bylo to dost nepříjemný. Už jsem si to radši nikdy nezopakovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7217
20.12.13 20:12
@SaSanka87 píše:
@Aletheia a neměla si s tím problém, myslím jako že jizva nebolela atd.?

vůbec a to jsem měla po porodu ještě měsíc komplikace s břichem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.12.13 20:23

@Aletheia tak to jsem ráda že budu moct zas na ni cvičit. Snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.12.13 20:26

Jo a kdy jste začali cvičit i jiné cviky. Malému jsou dva měsíce tak bych chtěla pomalu začít cvičit ale nevím čim začít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7217
20.12.13 20:43
@SaSanka87 píše:
Jo a kdy jste začali cvičit i jiné cviky. Malému jsou dva měsíce tak bych chtěla pomalu začít cvičit ale nevím čim začít. :nevim:

„začala“ jsem za 3 měsíce, ale byla to chyba a začala mě bolet jizva. Takže znovu odvahu jsem měla za 8 měsíců a to už bylo v pohodě ;)

hele s těma vibracema počkej aspoň ten rok - ono se to nezdá ale uteče to - a uvidíš, já jsem myslela že v té době je to už v pohodě. Ale @terulína mě vyvedla z omylu. Takže asi opatrně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
20.12.13 20:50

Ahoj, tak já teda nebyla po císaři. Ale přímo ve fit centru mi trenérka nedoporučila plošinu pokud kojím. Takže jestli kojíš tak bych na vibrační plošinu nelezla.
Ps: doporučila mi jiné cvičení, jako alpinnig, běžecké pásy, fit box atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
20.12.13 21:14

Začala jsem chodit na powerplate sedm měsíců po porodu. Ten půl rok jsem to raději nechala být, i když jsem žádné komplikace neměla..spíš by mi podle mě stříkalo mlíko na trenéra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.12.13 22:22

Taky jsem myslela že bych nejdřív začala běhat na tom pásu a přidat k tomu posilovaci cviky na nohy a ruce. Břicho bych zacla cvičit az tak po 6 měsících. Prý se mají cvičit nejprve šikme břišní svaly a pak přímé. Jak jste to dělali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková