Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky, hledám pro mě a pro mou téměř 10 měsíční dcerku nějký ověřený kurz cvičení maminek s miminky. Chtěla bych nějaké cvičení hrou apod. Dcera už leze, stoupá si, obchází nábytek a občas se i pouští a tak bych jí chtěla najít něco co jí bude bavit a bude to mít pro ní nějaký přínos v psychomotorickém vývoji. Pokud máte někdo zkušenosti s nějakým MC či podobným zařízením v okolí Prahy 3 budu velice ráda za vaše názory. Taky ocením Vaše zkušenosti typu, zda to mělo přínos pro Vaše miminko, bavilo ho to apod.
Děkuji
@Lithien urcite zkus novou trojku, tam jiste najdes nejaky volny kurz. Nove zacinaji bud od ledna nebo unora. http://www.nova-trojka.cz/…detmi-2.html
@Sardinka03 děkuji, máš osobní zkušenost? Toto by bylo ideální. Máme to kousek od baráku, ale zatím jsem nějak nesebrala odvahu se tam jít podívat jak to chodí. Ze začátku jsem spíš myslela, že si zaplatím jednu hodinu abych viděla jestli to dcerku bude bavit
@Lithien myslim, ze prvni hodina je zdarma. chodila jsem tam cvicit sama 2krat do tydne na kurzy pro dospele - pilates a bodystyling. byla jsme moc spokojena a planuju ted cviceni pro tehotne. lektorky tam jsou vyborne, atmosfera je prijemna. nasla jsem tam nove kamosky. s malym jsem tam cvicit nikdy nechodila, protoze nam nevyhovoval cas kurzu, ktery byl volny, tou dobou vzdy spal. maji to tam obvykle dost natriskane, je potreba se tam vcas zapsat a rezervovat si misto. nektere dny je tam i herna pro deti. urcite doporucuji.
@Sardinka03 Moc děkuji
nemyslela jsem ji, že to bude taková věda vybrat nějaké centrum kam bychom chodili cvičit
Toho 5.1 tam zkusím zavolat a optat se jak to tedy funguje. Je tedy fakt, že ten čas není úplně ideální zrovna kolem obědu, ale tím, že bychom to měli blízko k domovu tak bychom to stíhali tak tak a dcerka by byla alespoň po cvičeníčku unavená.
Koukala jsem, že ani ta cena není nijak přemrštěná ![]()
@Lithien ceny jsou tam dobre. atmosfera, vedeni i vsechny lektorky taky. zavolat jiste muzes, ja jsem taky nejdriv volala, ale taky tam muzes zajit osobne kdyz to mas kousek. na dverich maji letaky jednak s programem na mesic (ruzne prednasky, akce), ale i kurzy na cele pololeti. vsechno najdes i na internetu, jen na tech letacich je to takove prehledne, jsou u toho obrazky, ze to zaujme i malou ![]()
@Sardinka03 Moc děkuji, na stránky jsem koukala a teda chvílema mi přijdou dost zmatené, ale co jsem potřebovala to jsem našla. Navíc jsem koukala na ty různé besedy a vypadá to hodně zajímavě. Moc děkuji za tip a určitě to využiju ![]()
@Lithien rado se stalo. lektorky i vedeni centra je moc prijemne. malou bude cviceni jiste rozvijet.
@Lithien s dcerou chodime do RC Palecek na Flore a jsme spokojene obe
www.rcpalecek.cz