Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Rebecca Tea tak to jsme na tom stejně, taky potřebuju odpařit pryč sáldo - přibližně i stejný kila. Jen teda v těhotenstvích jsem přibírala kolem 17 kil, většinu nechala v porodnici a u dcery i pomáhalo kojení + kalanetika, takže shodit 36 - jsi borec, obdivuju a pouč nás ![]()
@Timara @Tusý já jsem dnes poctivě odcvičila, vrhla jsem se na to zase až kolem 19. Ale super, tím, že bylo už tolik hodin, tak nebyl čas na přemýšlení, jestli se mi chce ![]()
@Crasssy ty jsi moje sestřenice
- to sedí na mou babičku - i když někdy by mi to i vpálila přímo, záleží na náladě
. Tak naopak pěkně pokračuj, ať příště řeší, jak jsi krásně zhubla.
Né @Crasssy, nekašli na to, vydrž, jsi na začátku. Babča pak bude koukat! ![]()
(teda, jestli ale babička nemá šestej smysl na rozpoznání těhotenství.
)
@krmar jo, to je nejlepší, nepřemýšlet a jít do toho! Já se někdy přinutila i po devátý večer, ale už to teda bylo z posledních sil.
@Timara já i po 23 hodině
Poslední dobou mě ale cvičení vycházelo pořád až na večer - kolem tý 7-8.
@Timara Né těhotná nejsem ![]()
Holky já běžně cvičím až večer kolem 22:00 hod. ![]()
@Crasssy tak kalanetika se i dá, ale hopsat v 10 večer by se mi fakt nechtělo.
@Crasssy dík, že jsi to vyjasnila (já se hned děsila, co by udělaly cviky na břicho). ![]()
No jo, holky, mně došlo, že jsem takhle pozdě jako vy kdysi jezdívala na orbitreku. Když to jindy nešlo… Ale byla jsem hotová. Asi dvakrát jsem se nějakým nedopatřením dostala na večerní spinning. Tak mě to rozproudilo, že jsem celou noc nemohla usnout a ráno jsem byla jako mátoha. Teď si můžu dovolit ten luxus cvičit odpoledne, když dítě spí, jsem na rodičovské. Chodit do práce, starat se o rodinu a domácnost - to chce teda obr odhodlání se ještě k tomu přinutit do cvičení. To smekám! ![]()
@Crasssy Ale prosimtě… Nesmysly… Hold to chvíli potrvá, než se změny projeví. Nejdůležitější je vždycky vydržet, protože kdo nevydrží, nic nemá… Takže se nevzdávej, jsme tu přece s tebou
Já zatím žeru jak zjednaná, nevim jaké budou zítra ráno výsledky, ale tělo je zpevněnější než před měsícem, nožičky nosí lehčeji celý tělo. Zatím je to možná znát jenom pocitově, ale musíme vydržet, všechno nejde hned
Zapomeň na babičku a dělej něco pro svoje potěšení a později z toho budou určitě i výsledky
Tak pojď pojď
![]()
@Timara já jsem taky doma, ale „mučírnu“ máme v pokojíčku, takže při spánku dítka to nejde. A mám ještě malého školáka, se kterým se ještě musím trochu učit já, zase na druhou stranu nemám problém cvičit i při Kájule - je jí už 2,5 a je dobrá v tom, že si vyhraje i sama, navíc u kalanetiky není problém odbíhat. Ale až se vrátím za půl roku do práce, to chci vidět, jak budu zvládat. Ideální by bylo mít do té doby tělo v kondici, aby stačila krátká verze kalanetiky pro udržení
.
Na spinning jsem kdysi taky chodila až od 20ti h., ale u protahovacích cvičení jsme zase skoro usínaly
. Domů jsem naopak dorazila už příjemně unavená.
@Tusý už zítra ![]()
@krmar Jo jo, už zítra. To to ale uteklo. Ale poslední dva dny žeru jako prase
Obložený vajíčko, chlebíčky… Musím se nějak zkrotit…
Holky já už se po tom - zhruba měsíci - cítím taky o moc líp, na váhu mám ale ještě víc než na začátku, ale časem se hne snad i ta. Ale to zpevnění je fakt už i na pohled znatelný (asi jsem přece jen měla fotit, zítra asi nějakou fotku pořídím). Zítra uvidím, co na to metr. Váhu asi shchovám na čas do skříně, aby mi ten dobrý dojem nekazila ![]()
@Tusý no uteklo, ono je to fakt skoro měsíc, co jsme se do toho zase pustily viď?
@krmar Tak teď už jenom aby nám to vydrželo a dopracovali jsme se až k postavičce snů… Teďka sobota neděle budeme mít oslavy narozenin, tak nevím nevím… Snad už moc nepřiberu a pak zkusím taky zařadit trochu víc zeleniny do jídelníčku… A vyfoť se, třeba pak uvidíme na těch fotkách pokroky i pouhým okem a to určitě udělá radost. Ale je pravda, že centimetry jsou asi zásadnější… ![]()
@Tusý to asi jo, ale pak třeba u dr. hlásím tu váhu, tak zase, aby se člověk nemusel za to číslo stydět ![]()