Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
25.2.14 23:29

@Rebecca Tea :mavam: vítej, pěkně i s fotečkou na úvod :potlesk:. Taky bych to viděla jako Tusý, po kalanetice budeš určitě zase spokojená :palec:

@Timara hodná holka, tak to už máš z poloviny nové tělo :mrgreen:

Já jsem dnes zvládla dopolko odcvičit Zumbu. Kalanetika je v plánu až na čtvrtek.

Tusý já se změřím s Tebou toho 1. i když to bude jen 10 dní po sobě, ale třeba něco malinko stejně ubylo a i kdyby ne, tak mě to alespoň nebude trápit. A pak už budeme srovnané ke každému 1. dni v měsíci :palec:

@Crasssy ty jsi šikula :potlesk: - já ten poslední cvik nedělám podle Callan, ale mačkám mezi stehny overball (sedím na zemi, nohy pokrčená, zapřená o ruce). To pak snad ani lýtka nezabírají :think:. Na lýtka je to plie a podsazování pánve, tím, že se stojí na špičkách. Naopak opravdu poctivě cvičit ty protahovací cviky na nohy, to se krásně protáhnou i lýtkové svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.2.14 15:28

Dneska mám docela fofr, asi neodcvičím… No hold to bude muset počkat na zítra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.2.14 15:30

@krmar Tak jo, přeměříme spolu a budem měřit stejně.. Dneska není sluníčko, jsem nějaká bez šťávy… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
26.2.14 18:27

@Tusý ahoj, taky mě ráno zklamalo to zataženo. Já taky cvičím až zítra. Ráno jdu se školou na bruslení - chodíme pomáhat vázat brusle, ale odpolko to zvládnu, zítra kalanetika. Dnes teda dám alespoň to břicho. Co ty? Zvládla jsi cvíčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.2.14 18:55

@krmar No tak dneska sem si dala prostě odpočinkovej den.. Zítra už jdu do práce.. Jé jak mě se nechce :pocitac: No a zítra zase zacvičim, manžílek přijde později, tak bude čas :palec: A teď jdu na bramborovou kaši a cuketovej špíz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
26.2.14 19:37

@Tusý vždyť jo, to je taky potřeba (myslím ten odpočinek). Tak ať to v práci alespoň rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.2.14 19:43

Já jsem přišla z práce teď ajsem zralá jít tak maximálně spát:/ Ale cvičit musím, abych nevypadla ze cvku a volníčko sidámasi zítra :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.2.14 20:15

@krmar Jo jo, občas to opravdu chce i to volno.. Celkem jsem dneska i nějak víc unavená a nevím proč.. No snad bude zítra líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.14 08:26

Chtěla jsem cvičit včera, abych to měla ob den, ale nebyl čas. A dneska se k tomu musím nutit (ale už jdu na to, abych nevynechala), jsem totiž po včerejšku děsně rozlámaná - 2 hodiny jsem byla s klukem na lyžích a pak se odpoledne učil na kole a já vedle něho běhala a přidržovala.

• Citovat
  • Upravit
7479
27.2.14 13:01

@lucenka takže jsi taky cvičila, ale je to fakt, tou kalanetikou se pěkně napravíš :palec:

Já už jsem včera taky ani to břicho nedala :zed:, dnes kalanetika, ale vidím to na dýl, před chvílí jsme přijeli z města a teď jsme teprve poo. Ještě se musíme vrhnout na úkoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.2.14 15:02

@Tusý no mě v podstatě chybí jen shodit ten tuk kolem dokola :mrgreen: celýho těla, aleje to6 kilo a to víš, ty poslední nejdou snadno.Krom toho mělabysměvidět+ 36 kilo na konci těhotenství a z nemocnice jsem si odnesla rovných 30, to taková paráda nebyla :( Uvažuju o sacharidových vlnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
27.2.14 15:51

Koukám, že nám opět všem vychází cvičení na stejný den. :) Já jsem před chvílí docvičila. Vůbec se mi nechtělo, ale teď jsem ráda.

@Rebecca Tea úžasnej úbytek váhy! :palec: Dej vědět, jak jsi uspěla se sacharidovými vlnami, pokud se do nich vrhneš.

Tak všem držím pěsti a přeju co nejmíň centimetrů! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.2.14 16:25

@Rebecca Tea No tak to je teda opravdu pěknej úbytek :potlesk: To já zatím místo úbytků pořád přibírám… :zed: :zed: Tak teď už s tim snad taky konečně zatočím… Už je to opravdu potřeba :cert: Jinak jedna kamarádka sacharidový vlny držela a byla s nima spokojená… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.2.14 16:26

Jinak se teda musím přiznat, že se mi teď po práci vůbec nechce, takže si to tu musím rychle rozložit, připravit a jít na to prostě hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
27.2.14 20:47

Tak holky… já na to snad kašlu..
dneska jsem byla u babičky na návštěvě.. a víte co večer řekla mojí mamce, když si volali? Že prý si všimla, že jsem přibrala žaludek atak…
No.. :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup