Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Rebecca Tea
vítej, pěkně i s fotečkou na úvod
. Taky bych to viděla jako Tusý, po kalanetice budeš určitě zase spokojená ![]()
@Timara hodná holka, tak to už máš z poloviny nové tělo ![]()
Já jsem dnes zvládla dopolko odcvičit Zumbu. Kalanetika je v plánu až na čtvrtek.
Tusý já se změřím s Tebou toho 1. i když to bude jen 10 dní po sobě, ale třeba něco malinko stejně ubylo a i kdyby ne, tak mě to alespoň nebude trápit. A pak už budeme srovnané ke každému 1. dni v měsíci ![]()
@Crasssy ty jsi šikula
- já ten poslední cvik nedělám podle Callan, ale mačkám mezi stehny overball (sedím na zemi, nohy pokrčená, zapřená o ruce). To pak snad ani lýtka nezabírají
. Na lýtka je to plie a podsazování pánve, tím, že se stojí na špičkách. Naopak opravdu poctivě cvičit ty protahovací cviky na nohy, to se krásně protáhnou i lýtkové svaly.
Dneska mám docela fofr, asi neodcvičím… No hold to bude muset počkat na zítra..
@krmar Tak jo, přeměříme spolu a budem měřit stejně.. Dneska není sluníčko, jsem nějaká bez šťávy… ![]()
@Tusý ahoj, taky mě ráno zklamalo to zataženo. Já taky cvičím až zítra. Ráno jdu se školou na bruslení - chodíme pomáhat vázat brusle, ale odpolko to zvládnu, zítra kalanetika. Dnes teda dám alespoň to břicho. Co ty? Zvládla jsi cvíčo?
@krmar No tak dneska sem si dala prostě odpočinkovej den.. Zítra už jdu do práce.. Jé jak mě se nechce
No a zítra zase zacvičim, manžílek přijde později, tak bude čas
A teď jdu na bramborovou kaši a cuketovej špíz…
@Tusý vždyť jo, to je taky potřeba (myslím ten odpočinek). Tak ať to v práci alespoň rychle uteče.
Já jsem přišla z práce teď ajsem zralá jít tak maximálně spát:/ Ale cvičit musím, abych nevypadla ze cvku a volníčko sidámasi zítra ![]()
@krmar Jo jo, občas to opravdu chce i to volno.. Celkem jsem dneska i nějak víc unavená a nevím proč.. No snad bude zítra líp ![]()
Chtěla jsem cvičit včera, abych to měla ob den, ale nebyl čas. A dneska se k tomu musím nutit (ale už jdu na to, abych nevynechala), jsem totiž po včerejšku děsně rozlámaná - 2 hodiny jsem byla s klukem na lyžích a pak se odpoledne učil na kole a já vedle něho běhala a přidržovala.
@lucenka takže jsi taky cvičila, ale je to fakt, tou kalanetikou se pěkně napravíš ![]()
Já už jsem včera taky ani to břicho nedala
, dnes kalanetika, ale vidím to na dýl, před chvílí jsme přijeli z města a teď jsme teprve poo. Ještě se musíme vrhnout na úkoly.
@Tusý no mě v podstatě chybí jen shodit ten tuk kolem dokola
celýho těla, aleje to6 kilo a to víš, ty poslední nejdou snadno.Krom toho mělabysměvidět+ 36 kilo na konci těhotenství a z nemocnice jsem si odnesla rovných 30, to taková paráda nebyla
Uvažuju o sacharidových vlnách.
Koukám, že nám opět všem vychází cvičení na stejný den.
Já jsem před chvílí docvičila. Vůbec se mi nechtělo, ale teď jsem ráda.
@Rebecca Tea úžasnej úbytek váhy!
Dej vědět, jak jsi uspěla se sacharidovými vlnami, pokud se do nich vrhneš.
Tak všem držím pěsti a přeju co nejmíň centimetrů! ![]()
@Rebecca Tea No tak to je teda opravdu pěknej úbytek
To já zatím místo úbytků pořád přibírám…
Tak teď už s tim snad taky konečně zatočím… Už je to opravdu potřeba
Jinak jedna kamarádka sacharidový vlny držela a byla s nima spokojená… ![]()
Jinak se teda musím přiznat, že se mi teď po práci vůbec nechce, takže si to tu musím rychle rozložit, připravit a jít na to prostě hned…
Tak holky… já na to snad kašlu..
dneska jsem byla u babičky na návštěvě.. a víte co večer řekla mojí mamce, když si volali? Že prý si všimla, že jsem přibrala žaludek atak…
No.. ![]()