Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
24.2.14 22:21

@lucenka běh je super a na výletě jste určitě taky dost nachodili :palec: a za dnešek :potlesk:
Po kalanetice se tělo krásně protáhne poměsrně rychle - holky už teď hodně píší, že jim ty protahovací cviky jdou o moc líp.

@Tusý s tím břichem to mám úplně stejně, už taky pociťuju zlepšení, po ránu by se dalo říct, že mám břicho ploché, ale po snínadi vyleze, ale i tak už je to lepší. Už zase pod tím špekem cítím i svaly.

Já jsem dnes necvičila - teda zase jen břicho. U nás taky bylo tak hezky, že už jsem vytáhla zahradní nábytek a vegetily jsme s Karolínkou na dvorku od 10:30 do půl 4, pak jsme jeli do města (Fidla na JUDO a my zatím opět couraly po venku a po Kauflandu) do půl 6. Zítra jedeme k našim, tak když to nezvládnu hned po ránu, tak asi přesunu zumbu až na středu. No s tím hezkým počasím už to bude horší najít si čas, zapadnout na hodinu domů si odcvičit, my jsme se sluníčkem venkovní typy a domů chodíme jen spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.2.14 23:38

Taky jsem zhruba spočítala, že můj denní příjem je okolo 8500 kJ. Když jsem počítala kJ, tak jsem jedla kolem 5000.

Tusý možná po dalších 10 ti hodinách už to břicho i záda budou tak zpevněná, že už po snídani nepovolí a po dalších 10 vydrží ploché i po svačině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.2.14 23:41

Jo a ještě k fotodokumentaci, já mám jednu skoro rok starou a další z léta - pořád se mi zdálo, že by to ještě chtělo, ale kdybych se vyfotila teď, tak bych musela buď brečet nebo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.2.14 08:45
@krmar píše:
Taky jsem zhruba spočítala, že můj denní příjem je okolo 8500 kJ. Když jsem počítala kJ, tak jsem jedla kolem 5000.Tusý možná po dalších 10 ti hodinách už to břicho i záda budou tak zpevněná, že už po snídani nepovolí a po dalších 10 vydrží ploché i po svačině :mrgreen:

No tak v tom případě musíme cvičit a cvičit a cvičit :dance: :dance: :dance: Já chci totiž pevný a štíhlý bříško i po svačině :mrgreen:

A to sis spočetla kde, že to má bejt 8500kj. Těch 5000kj bys měla mít teda nastavený na hubnutí ne? A nebo to tak nefunguje? Nevim, já tomu moc nerozumim, tady tomu počítání kalorií.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.2.14 08:46

@krmar Já měla taky starou fotku, ale už jsem jí asi smazala… Nemůžu jí najít. Sem hned mohla porovnávat s tou, co jsem vyfotila teďka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.2.14 08:47

A taky nevim, jestli se mi to nezdá, ale možná se mi zmenšila celulitida… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.2.14 08:54

Jinak se nám teďka zrušila oslava tchánových narozenin, tak přemýšlím, že bych zkusila ten detoxikační program na 28 dní od A. Mačingové… Ale nevím teda, jestli to zvládnu… Je tam hodně vaření… Ale potřebovala bych si tak trochu už pročistit celý tělo… Po těch mcdonaldech a kfc není vůbec krásný… :pocitac: A poslední dobou, už ani není vůbec zdravý… Minulej rok jsem marodila asi 12×, takže v průměru každej měsíc…, což byla opravdu hrůza… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.2.14 09:08

@Tusý no určitě se ti celulitýda změnšila, už máš přece nové tělo.

A do té Mančingové bych nešla, myslím, že by stačilo vysadit to KFC a Meka pokud chcše očistnou kůru, tak si zařaď jednou týdně ovocný a zeleninový den. Nebo jen pitný při úplňku. Pokud jsi byla tak nemocná, tak se poraď raději dr. jak nabudit imunitní systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.2.14 09:13

@Tusý nikde jsem se nedočetla nic, zhruba jsem spočítala, co za den sním a je to 8500, když jsem hubla podle počítání kJ, tak jsem se držela kolem 5000 a šlo to opravdu o to půl kilo - kilo týdně. Ale je to děsně otravný vše počítat, takže do toho nejdu. Mělo by ale stačit odebrat 2000 kJ od toho, co jíš teď, aby jsi hubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.2.14 09:23

A obecně se přeci uvádí průměrný denní příjem 2000 kcal, což je něco přes 8300 kJ. Ale je to průměr - takže by měl být i průměrný výdej, ten kdo sedí celý sen, tak rozhodně míň, vcholový sportovec proti tomu klidně i 5ti násobek. Někde se ale dá zhruba spočítat (asi na Stobu nebo kalorických tabulkách), jaký máš mít příjem na svůj věk, váhu, výšku a tělěsnou aktivitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.2.14 09:32

Našla jsem pěkný článek http://zeny.e15.cz/…taci-5000-kj, příjde mi to logické a rozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.2.14 10:28

Tak to si pak asi budu muset teda najít na to hubnutí odborníka.. A s tou svojí nemocností - už jsem byla i na testech imunity a tu mám prý úplně v pořádku… Takže tomu fakt nerozumím.. :nevim: No nic, tak zatím budu jenom cvičit a bude… Hold to půjde pomaleji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.2.14 14:40

Jinak už jenom 3 dny a máme tady konec měsíce, takže v sobotu ráno budu měřit. Jsem velmi zvědavá, jaké budou výsledky… Snad alespoň někde ten jeden centimetřík ubude… :dance:

Doufám, že pak uvidíme i výsledky vás ostatních, já se strašně těším na motivaci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
25.2.14 14:49

Holky já chodím od pondělka tak vyštavená z práce, že nemám večer sílu cvičit :/ Tak doufám, že dneska se donutím, musíím :-)
a Tusý já mám taky pocit, že mi ta celulitida malililinko ustupuje :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
25.2.14 15:49

@Crasssy No tak šup šup, nevynechávat - alespoň 2× týdně - poctivě :dance: Takže s tou celulitidou se mi to nezdá, to je paráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze