Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
18.2.14 18:22

Jéé, kéž by se mi zvětšil zadeček! Kalanetika zadek pozvedává a zmenšuje. Já budu někdy muset začít se squaty, abych ho spíš nafoukla. Jinak teď rozhodně obden necvičím. Teď je to mnohem méně. Nemůžu se pořád nějak namotivovat. :think: Já jsem, se přiznám, spíš línější typ. :oops:

Holky, vy přemýšlíte i nad dietou? No, to já vím, jak na to. Ale problém je v tom, že to dýl jak měsíc nejsem schopná vydržet.

Omlouvám se, jestli jste to už zmiňovaly, ale kolik lekcí už máte za sebou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
19.2.14 11:26
@krmar píše:
Jinak jo - snídaně celozrnné pečivo se šunkou (pokud potřebuješ sladkou snídani, tak s medem - případně chleba s trohou másla a medem), na svačinky jogurt nebo ovoce, k obědu kuřecí maso nebo rybu - nejlépe se zeleninou, ke svačině zase to ovoce nebo mléčný výrobek a k večeři toustový chleba a tuňáka ve vl. šťávě nebo cottage sýr. Během dne pít vodu nebo neslazený čaj a když máš chuť zobat, tak zase zeleninu, pokud chceš hřešit, tak sušené ovoce, příp. pár kostiček hořké kvalitní čokolády :mrgreen: - no řekni zvládla by jsi to pořád?

No to bych pořád nezvládla… :mrgreen: To fakt nee.. Já bych potřebovala někoho, kdo by mi to vařil a pak bych to snědla, ale ještě si vyvařovat… Já mám doma knížku krabičková dieta, občas z toho i něco uvařím, ale to jen tak pro zpestření jídelníčku… Neumim si představit, že bych nakupovala tolik věcí, abych mohla 4× - 5× denně dělat ty jejich jídla… To bych si musela vzít půjčku na tu dietu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
19.2.14 11:29

@Timara Já mám za sebou 9 cvičení… A ty potřebuješ zvětšit zadeček? No jak ráda bych ti dala něco z toho svýho :mrgreen: Jinak přemýšlím i nad zdravějším stravováním, ale sama to stejně asi nezvládnu… Potřebovala bych nad sebou doma přísnou ruku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.2.14 14:17

@Tusý Krásný! Ještě jedno a už budeš o deset let mladší (jak se píše v tý knížce) :mrgreen:.
Jo, klidně mi kus tvýho pošli. :lol: Já jak začnu držet dietu, tak první mi jde dolů zadek. Pupek ale zůstává :cert:.
Já bych, když najedu na racionálnější jídelníček, kromě přísné ruky potřebovala i někoho, kdo mi to nakoupí, pohlídá velikost porcí…a hlavně mi zacpe pusu, když mě chytne mlsná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.2.14 14:23

Aby bylo jasno

„Snažím se udržet si lehkou nadváhu, protože by bylo jednoduše nefér vůči ostatním lidem, kdybych byla taková atraktivní, inteligentní, zábavná a k tomu ještě i štíhlá!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
19.2.14 14:49

@Timara No nevim jestli o deset let mladší :mrgreen:, ale je pravda, že když někam jdu pěšky, tak cítím při chůzi, že se mi jde tak nějak líp, jako by lehčeji… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.2.14 15:14

@Tusý protože to je zatím „jen“ o devět let mladší. :mrgreen: Super, že cítíš výsledky při chůzi. :potlesk:
Tak já teda jdu cvičit místo sezení u PC, aby se mi taky chodilo lehčeji. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
19.2.14 15:50

@Timara Jo, jo… Hned se to pak chodí líp :palec: Já dneska necvičím, ale dělám velkej úklid, takže to budu mít místo cvičení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
19.2.14 22:01

@Timara no já to mám s tou výdrží úplně stejně, proto se mi nechce ani začínat :oops:.

Jo to máš pravdu dokonalost je na nic, akorát by ti to ostatní záviděli :mrgreen:

A jestli nám Tusý po dalším cvičení omládne o 10 let, tak jí seberou občanku ne?

Já jsem dnes taky necvičila měla jsem courací den - teda, kdyby aspoň courací, objížděla jsem autem a vysedávala u našich a k obědu jsem měla koblihu :zed:

Zítra cvičím zase s vámi kalanetiku - ruším Jill i orbitrec, budu střídat kalanetiku a zumbu :mrgreen:.

Holky, když civíčte něco jiného než kalanetiku, máte nějaké boty? Ta zumba se na boso cvičí blbě, ale boty za 1000 se mi na doma na koberec moc kupovat nechtějí. Dneska jsem si koupila takové obyč tenisky, tak snad budou stačit :think:, určitě jsou ale pevnější než cvičky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.2.14 23:43

No, se to nezdá, ale velkej úklid je jako cvičení v posilovně. A zadarmo! :)

Jo, to mě vlastně nenapadlo, že 10 let by pro někoho mohlo být zase až tak moc (návrat do dětství). :)

Krmar a kolik lekcí máš za sebou momentálně ty?

Jestli zítra nebudu po dnešním cvičení totálně nemohoucí, tak jdu taky do další lekce. Vy mě teda motivujete. :palec:

Já mám orbitrek. A když jsem na něm cvičila (teď dělám jen kalanetiku, nic jiného), boty jsem určitě měla. Mám jedny už snad přes deset let starý, stály málo, ale jsem s něma stále moc spokojená, pořád jako nový a pohodlný. Podle Jill ani zumbu jsem necvičila, ale tak nějak mi přijde, že u těhlech typů cvičení by noha měla být zpevněna obuví. Třeba se ty tvoje obyč tenisky taky osvědčí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
20.2.14 07:50

@krmar Náhodou, za necelý tři měsíce je mi 26 8) Takže občanku by mi ještě nevzali :mrgreen: :mrgreen: Jo a když cvičíš něco jinýho a je tam jaký koliv hopsání, tak určitě boty potřebuješ, šetří to kolena. Já je na Jill taky měla. Ale měla jsem výhodu v tom, že mám kvalitní boty už od dob, co jsem závodně hrávala pinčes, takže si určitě nějaký pořiď. Ale je pravda, že ani já bych si nechtěla za 1000,– kupovat nový. Ale určitě seženeš i něco levnějšího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
20.2.14 07:53
@Timara píše:

Jo, to mě vlastně nenapadlo, že 10 let by pro někoho mohlo být zase až tak moc (návrat do dětství). :)

Tahle věta se mi líbí :mrgreen: Ještě 25 hodin a vracím se do plínek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
20.2.14 10:21

@Timara v noci jsem tu ještě sesmolila odpověď, ale nějak to tu kleklo a už se neodeslala :cert:

Teď co jsme se tu do toho pustily s holkama, jsem hodinovou kalanetiku cvičitel teprve 2×, ale právě, že jsem pořád přsvědčená, že funguje nejlíp a protože při pohledu do zrcadla je mi lehce nevolno, tak opět zasáhnu do cvičebného plánu a snad naposledy měním na 2× týdně hodinovou kalanetiku (dnes zkusím tu s Lenkou Malou), a 2× týdně zumbu, ale ve volných dnech se flákat nebudu a zacvičím si alespoň 10ti minutovku na břicho - břišní svaly odpočinek nepotřebují.

Za odpovědi na téma boty moc děkuji. Koupila jsem něco takového http://www.botyobleceni.cz/…2496388.html, jenže ne značkové. Určitě nejsou odpružené, ale to mi na dvou vrstvách koberce až tak nevadí, nohu drží a pružné jsou taky, klidně v nich propnu nohu. Všera jsem v nich chodila až do večera a pohodlné jsou taky. Kdyby byly Ok tak je to super, stáli 169 i s novýma tkaničkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
20.2.14 10:43

@Tusý no, ale je to těsný, před dvouma rokama to reálně hrozilo :mrgreen:.

Přikládám ty boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
20.2.14 10:55

Já jsem si stahla to video od lenky malé jak je na uložto, ale vůbec to nejde..resp. jde, ale je tam ten obraz tak rozostředný a barvy s dělají co chtějí, přeskakuje to, že vůbec není vidět co cvičí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze