Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
17.2.14 23:10

@Crasssy a kalanetika se může každý den, ale nehrotila bych to, podle tvého pocitu, když by jsi se cítila na odpočinek, tak určitě vynech. Ty procházky ke kalanetice by měli začít být brzy na postavě znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.2.14 23:14

@Timara je fakt, že já nabývám po každém civčení - vyvalí se mi břicho, je to ale jen dočasně, ráno je naopak krásně ploché, než se nasnídám :mrgreen: (to se vyvylí zase, ale ne tolik jako po cvičení). Cvičitelka říkala, že jí vždycky takto naběhnou stehna, že se třeba po spinningu ani nevešla do džín, ale taky to opadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.2.14 23:15
  • a vmísit se můžeš určitě :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
18.2.14 00:41

@krmar když jsem pravidelně cvičila (snažila jsem se obden), tak moje „madla lásky“ k mé zlosti neustále hrdě trčela do stran. Pak jsem se na cvičení po vánočních svátcích vykašlala (oddalovala jsem z lenosti další cvičení, až z toho vznikla nehorázná mezera). Najednou jsem si ale všimla, že mi právě tou přestávkou ve cvičení ta „madla“ klesla a zmenšila se. Nebyl v tom velký rozdíl oproti stavu před cvičením, ale byl tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.2.14 01:13

@Timara tak asi se nějaký spálil, ale pozvedlo se svalstvo a jak jsi pár dní necvičila, tak to svalstvo zase kleslo, ale ten tuk se žádný nový neuložil :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.2.14 08:12

@Crasssy V tý knížce se píše, že stačí cvičit 2× týdně, tak cvič jak ti to bude vyhovovat, nemysli na - 10 cm za měsíc, to určitě nebude a když to nebudeš nějak hrotit, oni výsledky přijdou sami :) Nebo zkus střídat více druhů cvičení jako @krmar, třeba to bude pro tebe to pravé. To nikdy nezjistiš dokud to nevyzkoušíš. Záleží jen a jen na tobě ;) Ale všechno chce čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.2.14 08:16

@Timara Jo, pojď mezi nás :) Jinak máš pravdu, mě se taky zdá, že trochu přibývám na objemu, protože zadeček se zvedá nahoru ;) A ty teda zatím cvičíš? Jak často se tomu věnuješ teďka teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.2.14 10:37

Holky ony i na těch fotkách mají to svalstvo jasně pozvednuté :think:, možná je fakt nakonec ta kombinace tréningu nejlepší řešení. A to jsem měla v plánu po dosažení nějakých viditelnějších výsledků cvičit zase denně krátký program :think:, ale uvidíme, co bude, zatím výsledky ta výborné nejsou :mrgreen:

@Tusý Jdu se změřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.2.14 12:02

@krmar Jen se změř, ať pak můžeme porovnávat výsledky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.2.14 12:04

A co budeme děvčátka dělat s tím špatným stravováním… :?: :?: :?: 80% úspěchu je ve stravě a 20% ve cvičení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.2.14 12:26

@Tusý tak změřeno už mám, radost z toho nemám vůbec :lol:, ale ono je to viditelný puhým okem.

No to bohužel vím taky. Ale mě se táááák nechce míň žrát :roll:
Dnes k snídani Mila + káva s mlíkem, ke svačině bílý jogurt + musli a k obědu bude kuře s br. knedlíkem a zelím - to na nápravu se stravování moc nevypadá co? Ale od rána jsem už vypila velkou sklenici čaje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.2.14 12:58

@krmar No to já zase měla k snídani kakalo a tyčinku ciniminis a k obědu sem si udělala palačinky :mrgreen: Takže u mě to taky nevypadá vůbec na nic… Ale nějak by to chtělo!! Ale problém je, že právě nevím jak na to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.2.14 14:22

@Tusý já bych i docela věděla jak, ale vím, že je to nereálný, ptž. sobě extra vyvářet nehodlám a z dnešního oběda mě nejvíc lákají ty br. knedlíky, spíš bych oželela kuře, což je ale předně obráceně :zed:
Kuře peču úplně bez tuku (teda ono ho má v kůži dost i tak) a kdybych místo knedlíků nacpala talíř zeleninou, ať už čerstvou nebo vařenou, tak by to už vypadalo líp.

Palačinky taky nejsou tak nejhorší, pokud jsi je mazala jen marmeládou, ale na zdravou a už vůbec ne dietní výživu se asi opravdu považovat nedají :mrgreen:

Moje švagrová třeba kolegyním tvrdí, že laskonka je dietní, že jsem jí to řekla já, že má nízkou energetickou hodnotu - ona opravdu ale na 100g má je 123Okj. Švagrová je totiž dost žravá, jenže váží 53 kilo na 165cm. V práci na ní mají pořád nějaký poznámky, chudák už ani nemůže žvejakt žvejkačku, hned jí někdo osčuje, že zase žere :mrgreen:

Takže mě ale nezbývá než zmenšit porce a ládovat se dál, čím jsem zvyklá, protože na trvalo zmenit jídelníček fakt nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.2.14 14:28

Jinak jo - snídaně celozrnné pečivo se šunkou (pokud potřebuješ sladkou snídani, tak s medem - případně chleba s trohou másla a medem), na svačinky jogurt nebo ovoce, k obědu kuřecí maso nebo rybu - nejlépe se zeleninou, ke svačině zase to ovoce nebo mléčný výrobek a k večeři toustový chleba a tuňáka ve vl. šťávě nebo cottage sýr. Během dne pít vodu nebo neslazený čaj a když máš chuť zobat, tak zase zeleninu, pokud chceš hřešit, tak sušené ovoce, příp. pár kostiček hořké kvalitní čokolády :mrgreen: - no řekni zvládla by jsi to pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.2.14 14:32

… jo a manželovi by jsi pěkně udělala ty palačinky se zrmzlivou a šlehačkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze