Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6762
16.2.14 09:42

@Tusý jezis ja jsem trdlo jsem ti tam zapomela dat tu knizku http://www.pknihy.cz/…anetika.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
16.2.14 09:58

@Snehurenka Tuhle od callan mám, já myslela, jestli není nějaká i od lenky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
16.2.14 12:33

Tak já dneska odcvičeno. Lehce jsem zvýšila ze 60 na 65. A zase nožičky a bříško u cvičení plakalo :mrgreen: Dneska jsem k tomu zkusila i tu jógu - pozdrav slunci a je to teda makačka. Budu muset poctivě trénovat, abych se v tom zlepšila… I když mi to přišlo, že spíš zdravim mraky než slunce, protože u nás žádný není :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
16.2.14 23:17

@Tusý dobře, kvůli tobě se změřím :mrgreen:, manžel už pidi výsledky zpevnění taky vidí a na váhu mám o půl kila míň - nic moc, ale na to, že zřejmě narůstá i svalová hmota, to může být celkem dobré, na to, že jsem jídelníčkem pořád ještě nehnula :oops:.
U nás taky žádné slunce nesvítí :(

@Snehurenka moc mě mrzí, že minulé těhotenství skončilo špatně a držím pěsti, aby se brzy ohlásilo zdravé miminko. Kalanezika by neměla případnému těhotenství nijak uškodit, i když cviky na bříško se pak nedoporučují. Teď je ale opravdu nejdůležutější duševní pohoda a pokud tomu dopomůže kalanetika, tak jedině dobře :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
16.2.14 23:23

@Tusý a dnes jsem taky cvičila kalanetiku - dnes teda podle knihy, ale nohy jen ty v sedě (nemůžu najít tu modrou knížku a mám ještě tu červenou Fit s kalanetikou od Callan a tam jsou taky jen ty v sedě - jako na videu). Cvičím plné počty, jen u břicha s nohama nahoře trochu odpočívám. A vyšlo mi to taky asi kolem 40 minut - já neumím udržet to trojnásobně zpomalené tempo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
17.2.14 10:25

@krmar dekuji jsi hodna, urcite Se snazim to nehrotit :kytka: a rikam si, ze se tim jednak uvolnim a jednak se po cviceni citim strasne dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.2.14 21:56

@Snehurenka tak to je úplně super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
17.2.14 22:04

Holky na mě to asi nějak nepůsobí…:/ neám pocit, že bych viděla nějaké minimální výsledky.. a nebo topodle toho videa cvičim nějak blbě:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
17.2.14 22:05

@krmar Jo já mám taky tu knížku fit s kalanetikou i superkalanetiku. Jinak cvičím pořád podle videa, ale sama jsem si ho sestříhala, bez těch zbytečnejch keců, takže mi to vyjde zhruba na těch 40 minut a hned je to rychlejší. Ale u cviků právě nepočítám a hledím jenom na obrazovku na odpočítávání.

Jinak teda dneska jsem bez cvičení, měla jsem dvanáctku v práci a jediný co dneska zvládnu, je dojít do sprchy a do postele :mrgreen: A jinak celou dobu v práci stojim a to se pak ty svaly rychle zkracujou, takže zítra je musím zase pěkně protáhnout 8) I když po tý práci by to chtělo asi nejvíc vždycky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
17.2.14 22:07

@Crasssy A ty si upravila nějak jídelníček? Já ne a nevim jestli budou na cm nějaký výsledky, ale zpevnění cítím alespoň pocitově. Svaly získaly trochu síly, cviky jdou snáz a mám pevnější zadeček. Už není tak rosolovitej :poblion: Ale hold vím, že to bude chtít trochu víc dřiny, než uvidím nějakej viditelnej výsledek. A nejspíš by to chtělo změnit i ten jídelníček trochu a pak by to určitě šlo mnohem rychleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
17.2.14 22:08

@Crasssy Ale určitě to necvičíš blbě… Kolik už máš odcvičeno hodin? Já zatím 8, ale od středy mám dovču, tak budu cvičit 8 dní v kuse :) :dance: A možná i ve svém volném čase přidám něco navíc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
17.2.14 22:12

@Snehurenka Přesně tak, to je nejlepší - dělat něco po čem se budeš cítit duševně i fyzicky v pohodě a žádnej stres a pak to půjde samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
17.2.14 22:14

No celkem jsem odcvičila asi 5 nebo 6…
jídelníček jsem změnila zezačátku, ale nevydržím u toho :/
Já pracuju ve školce, tak jsem s dětma zavedla hodinové procházky dopoledne, už bývá celkem hezky abych měla pocit, že mám(e) nějaký pohyb :D
Tak myslíš že nevadí cvičit každý den?
No ale myslim, že na cmasi žádný úbytek ještě nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.2.14 23:07

@Tusý teda taky se mi kolikrát povedlo civčit ještě i po 23 hodině, ale po 12ti hodinové šichtě rozhodně ne, ony ty svaly do zítřka počkají.

@Crasssy taky si myslím, že blbě necvičíš, třeba to jen na sobě nevidíš ty sama, chce to dozor :mrgreen: a s tou školkou to máš super, dětem to jen prospěje, takže skvělý :potlesk:. Známá je taky uč. ve školce (mmch. to krásné povolání tiše závidím) a ta cvičí, když má ranní a je tam ještě málo dětí, většinou se nadšeně připojují - jasně, že nedělá nějaké dlouhé sestavy, to ani nejde, ale trochu potrénuje bříško a protáhne se na žebřinách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
17.2.14 23:07
@Crasssy píše:
No celkem jsem odcvičila asi 5 nebo 6…
jídelníček jsem změnila zezačátku, ale nevydržím u toho :/
Já pracuju ve školce, tak jsem s dětma zavedla hodinové procházky dopoledne, už bývá celkem hezky abych měla pocit, že mám(e) nějaký pohyb :D
Tak myslíš že nevadí cvičit každý den?
No ale myslim, že na cmasi žádný úbytek ještě nebude..

Crassy (snad se mohu vmísit)…určitě vydrž, podle mých zkušeností je 5 nebo 6 hodin málo. Některé ženy dokonce na začátku trochu nabydou. Je to tím, že nejdřív se všechno zvedá (proto efekt trochu většího objemu) a pak teprve se začíná zmenšovat. Důležité je vydržet a výsledky přijdou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze