Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Crasssy Výsledky byli celkem dobrý i bez toho, že bych měnila jídelníček. Několik cm přes bříško se ztratilo, 2 cm přes zadej, jeden přes lýtko. Ale kdybych se dokopala i ke změně jídelníčku, tak by to bylo ještě lepší. Tuhle jsem našla při úklidu papír, kam jsem si to zaznamenávala a to mě nakoplo cvičit znova kalanetiku. Takže už se těším, až budu mít za sebou zase 5 měsíců cvičení a budu se sebou trochu spokojenější ![]()
Tak včera jsem byla celý den doma a dělala velký úklid, ale nějak jsem zapomněla cvičit. Dneska to musím dohonit, protože se mi zdá, že postava se pomalilinku zpevňuje. Cítím a vidím to hlavně na zádech, takže dneska musím.
Dnes odcvičeno. Dneska mi šlo mnohem lépe pelvic rotations. Zvládala jsem to nějak snadněji. Zatím pořád nedělám 100, ale jenom 60. Ještě tak dvě, tři cvičení a chtěla bych přidat na 65 nebo 70 a pak zase až se dostanu na tu 100.
Mám ze sebe dobrý pocit, že zase cvičím. Už se těším na výsledky
Ale měřím po měsíci, takže až 1. března.
A co vy děvčata, jak jde cvičení
Doufám, že se pak taky podělíte o výsledky ![]()
Zatím mi to tu leží a dělám milion věcí kolem, manžel je přes týden v Německu, tak moc času nemám ![]()
@Tusý píše:
Dnes odcvičeno. Dneska mi šlo mnohem lépe pelvic rotations. Zvládala jsem to nějak snadněji. Zatím pořád nedělám 100, ale jenom 60. Ještě tak dvě, tři cvičení a chtěla bych přidat na 65 nebo 70 a pak zase až se dostanu na tu 100.Mám ze sebe dobrý pocit, že zase cvičím. Už se těším na výsledky
A co vy děvčata, jak jde cvičeníAle měřím po měsíci, takže až 1. března.
Doufám, že se pak taky podělíte o výsledky
Já jsem dnes taky cvičila.
Vše v plném počtu. Ale dalo mi to zabrat. ![]()
@Tusý no popravdě teď ne, nebylo mi o víkendu dobře, tak si ještě dnes dávám pauzu, ale zítra se na to už vrhnu..
Nooo nebo že by už dnes? Já nevíím ![]()
@Tusý já se určitě podělím, ale neměřím se, já to nějak neumím, kalhoty mám třeba o číslo menší a v pase naměřím pořád stejně
. Takže jen váha a třeb ty konfekční velikosti
. Jenže u mě i těch 7 kilo je rozložených tak, že se do kalhot narvu, sice hůř, ale jo. Pak ještě jedině manželovo oko ![]()
A já jsem cvičila včera na orbitreku, předevčírem hodinovou lekci kalanetiky - podle videa, tam chybí ty další cviky na zadek, navíc na ně pořád čekám, než se Callan vykecá
, takže příště asi podle knihy. Dnes mám volno, právě odjíždím k našim. Zítra je na řadě Jill. Jen s jídelníčkem se mi pořád nějak nedaří hnout ![]()
@Crasssy proti knize ano - tam se to „kmitání nohama“ cvičí ještě v pozici na kolenou a v opoře o židli - zase hmytat nohou i do zadu i do boku a pak ještě do boku ve stoje. A ještě určitě jeden cvik na břicho - držíš se opory - zády k opoře a zvedneš nohy pár cm nad zem a křížíš nohy - jako nůžky. Jinak je to snad vše.
Ty nohy zase 100× na každou stranu a to břicho ź počátku jen asi 10×. Nohy jsou hned za těma nohama v pozici na zemi a to břicho někde ke konci, před protahováním. Ale je fakt, že jseště včera jsem měla zadek namožený i jen po té jedné serii na zemi.
@krmar To já zatím jedu jen podle videa a přebytečný kecy přetáčim a jelikož zatím dělám jenom 60 a ne 100, tak přetáčim i ten rozdíl, ať zbytečně nečekám a neflákám se ![]()