Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
8.2.14 23:33
  • tak česky je ten druhý´odkaz, má 29.03 MB
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
8.2.14 23:37

@Crasssy

Přidávám se ke Crasssy, díky ;)

• Citovat
  • Upravit
5229
9.2.14 10:12

@Crasssy Výsledky byli celkem dobrý i bez toho, že bych měnila jídelníček. Několik cm přes bříško se ztratilo, 2 cm přes zadej, jeden přes lýtko. Ale kdybych se dokopala i ke změně jídelníčku, tak by to bylo ještě lepší. Tuhle jsem našla při úklidu papír, kam jsem si to zaznamenávala a to mě nakoplo cvičit znova kalanetiku. Takže už se těším, až budu mít za sebou zase 5 měsíců cvičení a budu se sebou trochu spokojenější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.2.14 09:20

Tak včera jsem byla celý den doma a dělala velký úklid, ale nějak jsem zapomněla cvičit. Dneska to musím dohonit, protože se mi zdá, že postava se pomalilinku zpevňuje. Cítím a vidím to hlavně na zádech, takže dneska musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.2.14 11:25

Dnes odcvičeno. Dneska mi šlo mnohem lépe pelvic rotations. Zvládala jsem to nějak snadněji. Zatím pořád nedělám 100, ale jenom 60. Ještě tak dvě, tři cvičení a chtěla bych přidat na 65 nebo 70 a pak zase až se dostanu na tu 100.

Mám ze sebe dobrý pocit, že zase cvičím. Už se těším na výsledky :dance: Ale měřím po měsíci, takže až 1. března.

A co vy děvčata, jak jde cvičení :?: Doufám, že se pak taky podělíte o výsledky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
10.2.14 15:06

@Tusý

Zatím mi to tu leží a dělám milion věcí kolem, manžel je přes týden v Německu, tak moc času nemám ;)

• Citovat
  • Upravit
5229
10.2.14 19:09

@Silky123 To je škoda. Tak snad se někdy najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.2.14 19:14

@Crasssy Tak co, cvičíš? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
10.2.14 19:53
@Tusý píše:
Dnes odcvičeno. Dneska mi šlo mnohem lépe pelvic rotations. Zvládala jsem to nějak snadněji. Zatím pořád nedělám 100, ale jenom 60. Ještě tak dvě, tři cvičení a chtěla bych přidat na 65 nebo 70 a pak zase až se dostanu na tu 100.

Mám ze sebe dobrý pocit, že zase cvičím. Už se těším na výsledky :dance: Ale měřím po měsíci, takže až 1. března.

A co vy děvčata, jak jde cvičení :?: Doufám, že se pak taky podělíte o výsledky :pankac:

Já jsem dnes taky cvičila. :mrgreen: Vše v plném počtu. Ale dalo mi to zabrat. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.2.14 20:56

@Tusý no popravdě teď ne, nebylo mi o víkendu dobře, tak si ještě dnes dávám pauzu, ale zítra se na to už vrhnu..
Nooo nebo že by už dnes? Já nevíím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.2.14 11:33

@Tusý já se určitě podělím, ale neměřím se, já to nějak neumím, kalhoty mám třeba o číslo menší a v pase naměřím pořád stejně :nevim:. Takže jen váha a třeb ty konfekční velikosti :mrgreen:. Jenže u mě i těch 7 kilo je rozložených tak, že se do kalhot narvu, sice hůř, ale jo. Pak ještě jedině manželovo oko :mrgreen:

A já jsem cvičila včera na orbitreku, předevčírem hodinovou lekci kalanetiky - podle videa, tam chybí ty další cviky na zadek, navíc na ně pořád čekám, než se Callan vykecá :mrgreen:, takže příště asi podle knihy. Dnes mám volno, právě odjíždím k našim. Zítra je na řadě Jill. Jen s jídelníčkem se mi pořád nějak nedaří hnout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.2.14 14:25

@krmar Ono v té hodinovce od Callan něco chybí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.2.14 11:24

@Crasssy proti knize ano - tam se to „kmitání nohama“ cvičí ještě v pozici na kolenou a v opoře o židli - zase hmytat nohou i do zadu i do boku a pak ještě do boku ve stoje. A ještě určitě jeden cvik na břicho - držíš se opory - zády k opoře a zvedneš nohy pár cm nad zem a křížíš nohy - jako nůžky. Jinak je to snad vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.2.14 11:27

Ty nohy zase 100× na každou stranu a to břicho ź počátku jen asi 10×. Nohy jsou hned za těma nohama v pozici na zemi a to břicho někde ke konci, před protahováním. Ale je fakt, že jseště včera jsem měla zadek namožený i jen po té jedné serii na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.2.14 21:03

@krmar To já zatím jedu jen podle videa a přebytečný kecy přetáčim a jelikož zatím dělám jenom 60 a ne 100, tak přetáčim i ten rozdíl, ať zbytečně nečekám a neflákám se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze