Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
4.2.14 21:15

@Crasssy tak to vítej do klubu :mavam:. Já jsem taky přibrala 7 kg, myslím, že i ta doba sedí, ale nejvíc jsem nahnala asi za poslední 2 měsíce.

Za jedno jsem přestala kojit, pak sem tam z různých důvodů vynechávání cvičení no a bohužel jsem neuzpůsobila jídelníček a to je výsledek.

Dnes jsem cvičila na orbitrecu + krátká verze kalanetiky (45+12 minut), zítra se chystám na Jill + kalanetiku bez posilovacích cviků (asi 35 min.) a budu to střídat i se dny volna. Dám pak vědět jaký to mělo účinek.

Tusý jsem zvědavá i na tvé výsledky s kalanetikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.2.14 14:19

Děkuju:-)
No já ještě mimčo nemám(snad to nevadí) :-) a zvládla jsem přibrat i tak :/
Tak doufám, že ta kalanetika k něčemu bude… jinak už nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.2.14 14:28

@Crasssy mě určitě ne, myslím, že Tusý (zakladatelka) taky ještě nemá odrodíno, to není povinné, i když je to emimino :mrgreen:. Občas tu řeší „problémy“ i chlapi - neotci, proč ne holky nematky :mrgreen:

Jen to zmiňuju, že to má souvislost, alespoň mě se postava změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.14 15:56

@Crasssy Vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.14 16:01

@krmar Tak mě občas zkus povzbudit, když takhle mícháš cvíčo. Určitě budeš mít dobrý výsledky ;) Já zatím jenom tu kalanetiku no a trochu toho švihadla. Každopádně taky dám vědět jestli se s mým tělem bude něco dít nebo ne. Jinak dneska jsem ještě necvičila, ale snad to večer doženu a nebudu líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.2.14 16:15

Díky holky, jsem ráda, že v tom nejedu sama :-)

Nemáte nějké úvodní povzbuzení? třeba po kolika odcvičených hodinách je něco aspoň trochu vidět? Nečekám zázraky, ale… ( byl b to fajn) :D Já cčím pole videa od Cindy… tak snad t bude stačit akorát jsem si všimla že u ní na videu kmitá nataženou nohou a jinde jsem viděla že mají tu nohu v koleni ohnutou - pokrčenou, tak nevím co je správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.2.14 16:30

Jeden cvik je i s nataženou, jeden i s pokrčenou, já jela podle knížky od Callan.
Výsledy - záleží na co je tvé tělo zvyklé, ale u té kalanetiky je to vidět fakt brzy. Cvičíš hodinový program? Tam bych řekla, že po 3-4 cvičeních na sobě budeš pozorovat první vlaštovky.

Tusý, určitě dám vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.14 16:32

@Crasssy Správně bude asi obojí, jedno bude nejspíš lehčí verze stejného cviku. Ale po kolika odcvičených hodinách bude něco vidět to nevím.. Já nejsem schopná totiž vylepšit svůj jídelníček.. :( To bych potřebovala někoho, kdo vedle mě bude stát a bude mě k tomu nutit… Ale aspoň se chci trochu protáhnout a zpevnit tělo tím cvičením.. No ale uvidíme jak to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.2.14 18:07

Tak to video je taky Callan :D
je to hodinu no.. ale něteré cviky fakt nezvládám třeba se neohnu abych dala hlavu v sedě na nohy to ani omylem :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.14 20:32

@Crasssy To já se taky tak neohnu, ale neboj, po pár lekcích ti to určitě půjde :) Jde to fakt rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.2.14 21:48

@Crasssy za pár lekcí dáš. Tohle civčení svaly protahuje. Právě když srovnám ty postavy z toho videa, i když to nejsou žádné krasavice a ženský v nějakém věku, tak ty těla mají prostě štíhlá, protáhlá, kdežto Jillian (a vůbec ženský co posilujou nebo vrcholové sporťačky) takové namakané, ale pokud nejsou vidět ty jejich vyrýsovaný svaly, tak nevypadají nijak štíhle :nevim:.

A přidávám první poznatek ze střídavého cvičení - dnes jsem neměla při Jillian žádné potíže (možná bych neměla ani tak 4. den 1.levelu) a po Jill jsem si dala kalanetiku a v pohodě jsem se krásně protáhla, při předchozích cvičeních jsem měla problém taky pořádně propnout nohy, po aerobních cvičení, běhu, posilku se naopak svaly zkracují. I Jill se v prvním levelu protahuje viditelně těžko. Proto u mě kalanetika bude vždycky jednička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.14 22:36

@krmar Souhlasím, taky jsem ještě nenarazila na nic lepšího než je kalanetika :-) Taky se zatím vůbec neohnu k nohám jako Callan, ale dávám tomu tak měsíc a urcitě to půjde krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
5.2.14 22:39

@krmar A bolely tě po Jill nohy? Já si pamatuju, že jsem tenkrát ani nemohla pořádně dosednout na záchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
5.2.14 23:01

Ahoj holky, jsem nováček, ale ráda se k vám přidám. Několik let jsem dělala kung-fu, mám ho moc ráda, jenže s manželem přes týden pryč a s prckem to nejde :).

Kalanetiky mám obě knížky, ale podle knížek je to pekelně zdlouhavé, neporadíte mi, kde najít, asi Youtube, že? A případně od koho.

Několikrát za život jsem zkoušela aerobic (různé verze) a posilování, ani jedno mě nebavilo a možná právě proto jsem nikdy nevytvarovala postavu. Mám ráda cvičení, co mají „hlavu a patu“, nejsou prvoplánově jen o postavě. Doufám, že se mi to podařilo trochu popsat.

Moc díky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7479
5.2.14 23:30

@Tusý bolely, ale je znát, že jsem se před tím taky neflákala, nebylo to tak hrozný, dokonce i k dítěti jsem v noci zvládla dojít (kdysi po stepaerobiku jsem sice taky došla, ale byla to hodně náročná disciplína :mrgreen: ), dneska už to právě bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková