Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
18.11.12 21:30

Holky já jsem si pořídila dvd…stálo teda 400 kč, ale tak jednou sem si něco koupila, tak co..:) je to BODYSTYLING pro každý den s Lenkou Malou(je to kalanetika)..a super, akorát ted není moc čas, dělali nám okna tak spíme všichni v obývaku, než se dozazděj a tak nemůžu cvičit, většinou cvičím když malá spí a ta ted spí tady s námi…Jinak sem začla chodit na spinning a po první lekci sem byla dobře zničená, tak snad už to bude jen lepší..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miska777
27.11.12 18:37

Tak děkuju holky cvičím cvičím pořád to nevzdávám. Myslím že zadek je pevnější, sice jak se psala nabral trochu na objemu, ale zdá se mi pevnější :-) ale ještě mě tráoí celulitida :( je to hrozné, ale doufám že cvičením se aspon trochu zpraví jinak děkuji, všem co mi odpověděli ;) už sem chtěla s kalanetikou seknout, když sem zjistila že po cvičení se nevejdu do kalhot, ale pořád si říkám, co kdyby…co když budu cvičit dál…třeba se to spraví.. :-) takže pořád pokračuju :-) doufám že brzy přijde výsledek :-) :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
88
24.12.12 12:05

Holky, dneska opět začínám :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
24.12.12 13:13

@Kelly33 Takhle pěkně na vánoce :) Tak ať ti to vydrží :palec:

A všem přeju veselé vánoce a bohatého ježíška :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.12.12 14:12

@Tusý Tobě taky krásné Vánoce :hug:

Já (zase) začnu až v lednu. Tentokrát nepotřebuji shodit, ale zpevnit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
25.12.12 20:20

Kočky, tak sem to nechala také až na leden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.12.12 16:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.1.13 20:27

Ahoj holky, myslíte, že kalanetika 3 krát týdně po hodině plus 3 krát týdně hodina běhu na orbitreku stačí? Já, když nemám nějaký pohyb každý den, tak mám nervy z toho, že nezhubnu. Nebo, co byste mi ještě poradily za cvičení na 7 den? Nějaký aerobik? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
7.1.13 20:34

Hele já nevim, mě úplně stačila kalanetika 3× týdně a k tomu sem tam hula hoop (kroužení obručí). Ale zase mysli na to, že svaly musí taky odpočívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.1.13 20:50

Tak já teda nevím :( A jedla si k tomu i zdravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.1.13 13:19

Ahoj, já cvičím kalanetiku asi 2 měsíce - původně nárazově asi 3× týdně a teď od nového roku každý den ten kratší program z knížky + pár cviků navíc a výsledky jsou už teď dost viditelné (hlavně boky, nohy, zadek). Břicho se mi zdá spíš víc vylezlo, tak jsem přidala další cvik a snad to bude taky brzy vidět. Taky jsem trochu poupravila i jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.1.13 13:24

@Kelly33 Zdravě sem nejedla, což asi brzdilo moje výsledky na bocích a stehnech, kde to nějak ne a ne ubývat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
18.1.13 13:26

Jinak teď sem začala cvičit s Jillian michaels, ale kalanetika mi dost chybí, takže jí taky 2× týdně zařadím. Když jsem jí předtím cvičila, byla jsem schopná udělat i provaz a skoro i rozštěp. Takže pro ohebnost, výsledky a sílu určitě doporuču všem. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.1.13 23:21

@Tusý taky mě láká ta Jillian, už jsem si stáhla ten 30ti denní program, ale právě se mi nechce odpoutat od kalanetiky. Takže jsem se zatím rozhodla pokračovat v kalanetice a až mě omrzí nebo už neuvidím výsledky po kalanetice, zkusím tu Jill.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
19.1.13 18:55

@krmar Já si dávám právě jako hlavní tu jill a doplňkově si dám kalanetiku, protože ta mi hodně chybí.. Ale uvidíš, jak to bude vyhovovat tobě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková