Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tusý velmi tě obdivuji a vzhlížím k tobě
určitě napiš příští měsíc zase výsledky ![]()
No, uvidíme, jestli se ještě něco bude měnit
Ale i kdyby ne, tak budu mít radost, protože tělo se mi přetvarovává k mojí spokojenosti
Ale určitě se zase ozvu ![]()
Tusý, to jsou skvělý výsledky! Můžu se zeptat, kolik měříš a kolik máš přes boky a přes stehna? Je pravda, že mě to z boků a stehen taky cm neubývají, ale ta postava se i přesto formuje a vypadá mnohem líp, to můžu potvrdit
když už je pak člověk spokojenej, tak může přejít na 15ti minutovej denní udržovací program, cvičíš podle knížky? Vždy ti to vyjde na hodku? Mě tak na 45 minut a cvičím obden… za týden to bude měsíc, co jsem opět začla s kalanetikou ![]()
@Eneer píše:
Tusý, to jsou skvělý výsledky! Můžu se zeptat, kolik měříš a kolik máš přes boky a přes stehna? Je pravda, že mě to z boků a stehen taky cm neubývají, ale ta postava se i přesto formuje a vypadá mnohem líp, to můžu potvrditkdyž už je pak člověk spokojenej, tak může přejít na 15ti minutovej denní udržovací program, cvičíš podle knížky? Vždy ti to vyjde na hodku? Mě tak na 45 minut a cvičím obden… za týden to bude měsíc, co jsem opět začla s kalanetikou
Tak měřím 170 a přes boky mám 108 (babička mi furt říká: „ty máš zadek po mě
“ a přes stehna mám 61. Cvičím už pět měsíců a přes zadek a stehna mi ubyl jenom jeden cm. Ale i tak jsem spokojená
Cvičím podle videa z uložto a když popřeskakuju ty kecy mezi cvičeníma, tak mi to taky vychází na nějakejch 47 minut. Knížku mám taky. Ale je pravda, že v knížce je o dva cviky na nohy víc, než ve videu, takže kdybych možná přidala ještě ty dva cviky z knížky, třeba by se nožičky taky rozhoupali rychleji a efekt by byl rychlejší..
Ale po půl roce už jsem přemejšlela, že nebudu cvičit 3× týdně hodinu, ale nechám si to jenom na 2× týdně + jednou týdně bych odcvičila jenom ten 15ti minutovej udržovací program.. Ale zatím ještě zkusím vydržet u svýho hodinovýho programu, protože se mi fakt líbí, jak se postava zpevnila a ráda na sebe koukám do zrcadla
Kalanetiku jsem doporučila už tolika svým kamarádkám i svojí rodině a buďto vůbec nezačali, protože se jim to zdá trapný a pomalý a nebo nevydrželi víc jak dva týdny. Jsem ráda, že tady se mnou někdo cvičí. Mám z toho radost
A ten kdo cvičí, má určitě radost i sám ze sebe, jako já. Takže jen tak dál ![]()
Ahoj Tusý, tak nám zase začla nový měsíc a co tvé výsledky? Jen mě napadlou nemáš třeba nějakou fotku před a po, abys nás ještě více nabudila? děkuji za odpověď
Ahoj, tak fotky bohužel žádný nemám. Musím se přiznat, že jsem se teď neměřila a 14 dní už necvičila, protože jsme se stěhovali a bylo okolo toho tolik práce, že nebyl vůbec čas. V neděli jsme konečně všechno přestěhovali a mě teď čeká vybalování z krabic, takže si dám ještě týden pauzičku a pak zase budu se cvičením pokračovat a změřím se až najdu někde metr. Ten darebák se mi někam schoval ![]()
Ahoj děvčata, tak od 1. září se opět vrhám na cvičení - konečně bude zase čas. A doplňkově k tomu přidávám pár minutek denně švihadlo, abych potrénovala i výdrž
Uvidím, jestli to trošku pomůže i na ten můj zadeček, kde to moc nechtělo ubývat.. Doufám, že to pomůže. Cvičíte ještě někdo? Nebo začnete se mnou?
Plavková sezóna je zase až za rok, takže máme spoustu času něco změnit ![]()
@Tusý píše:
Tak koukám, že už to tu nějak přestalo žít..
Ahojky Tusí, tak já dneska poprvé po dlouhé době zase cvičila. A co ty, jak pokračuješ?
Ahoj, já cvičím kalanetiku od srpna, ale jen 2× týdně a ještě se mi nepovedlo odcvičit to celé (cvičím podle videa) ![]()
Já teď měla dva mesíce pauzu - stěhování, uklízení a teď sem byla marod
Pěkně mi to zkazilo plány, ale tak hold sem přesunula cvičení až na říjen. Takže bohužel tak. Dám to zatím taky jenom 2× týdně, protože je nějak míň času, ale přidám si k tomu švihadlo, pro zlepšení kondice. Ať tak nefunim, když jdu do čtvrtého patra pěšky
A zjistila jsem, že mi ta kalanetika chybí, protože co se neprotahuju, tak dostávám pravidelně křeče do lýtek a to není žádná sranda. Vždycky mě to jako na potvoru vzbudí v noci
Takže douzdravím úplně nemoc a jdu do toho a nic mě nezastaví ![]()
AHoj Holky, taky cvicim kalanetiku. Za tyden mi bude 22, nejaky ten spek mam a tak jsme se do toho dala. Dnes se chystam na 9. lekci- cvicim 3 tydny- a musim rict, ze na sobe pozoruji zmeny…v zrcadle jsem dneska vypadala uz lepe, ale kdyz se poradne rozpapam tak mi hned to bricho naroste, takze se musim hlidat:) Ale hlavne po fyzicke strance mi je lepe, kdyz se pro neco ohybam, tak mam pocit, ze se mi prodlouzili ruce o 10 cm,, pekne si uvedomuji sijove svalstvo, kdzy otacim hlavou a hrdnik jakoby mi mi nad prsy ztvrdnul. Tak nepolevujte, je to orpavdu zazracne cviceni ![]()
@LOxiBoxi píše:Ä podle čeho cvičíš, podle knížky? Nebo sis někde něco stáhla?
AHoj Holky, taky cvicim kalanetiku. Za tyden mi bude 22, nejaky ten spek mam a tak jsme se do toho dala. Dnes se chystam na 9. lekci- cvicim 3 tydny- a musim rict, ze na sobe pozoruji zmeny…v zrcadle jsem dneska vypadala uz lepe, ale kdyz se poradne rozpapam tak mi hned to bricho naroste, takze se musim hlidat:) Ale hlavne po fyzicke strance mi je lepe, kdyz se pro neco ohybam, tak mam pocit, ze se mi prodlouzili ruce o 10 cm,, pekne si uvedomuji sijove svalstvo, kdzy otacim hlavou a hrdnik jakoby mi mi nad prsy ztvrdnul. Tak nepolevujte, je to orpavdu zazracne cviceni
Ahoj holky
Tak já se dala taky na kalanetiku
jsem sice ještě náctiletá, ale hrůzu z plavkové sezóny mám už teď
vršek dobrý, břicho jako z kamene, ale přes 9 let závodního hraní squashe a jezdecví, jakoby se mi můj zadek smál! Všechny mě tady moc motivujete, tak doufám, že když už to nebudou centimetry, že ta rosolovitá hmota, kterou zadkem ani nemůžu nazývat, se dá dokupy! ![]()