Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chci se zeptat jestli tady někdo cvičí podle knížky od Pickneyové? já když cvičím všechny cviky z toho hodinového programu tak mi to trvá snad dvě…a mám 2,5 měsíčního kluka a ty dvě hodiny jsou vážně moc. nevím čím to je, jestli to dělám tak pomalu? Cvičíte vždycky všechny cviky?
Ale cvičila jsem zatím asi 5krát a minimálně citím, že mám tělo víc narovné a cm v pase a břiše taky ubývají, i když nevím jestli to ještě není tím jak se stahuju po porodu.
Já cvičím podle videa a trvá mi to asi 50 minut. Mám za sebou 6 cvičení, začínám slýchat, že jsem v pase strašně zhubla, že bych se měla najíst
, ale jestli to je kalanetikou…připadá mi to dost brzo. Ale už se cítím taková zpevněnější, protáhnutější ![]()
@Adreistea píše:
Já cvičím podle videa a trvá mi to asi 50 minut. Mám za sebou 6 cvičení, začínám slýchat, že jsem v pase strašně zhubla, že bych se měla najíst, ale jestli to je kalanetikou…připadá mi to dost brzo. Ale už se cítím taková zpevněnější, protáhnutější
Prosím tě a podle jakého videa? Dáš odkaz?
Já cvičila hned po příchodu z porodnice a bylo to vidět asi tak po čtrnácti dnech, bříško zmizlo, já se cítola úplně vpohodě a to sem cvičila obden třičtvrtě hodiny. ![]()
Kalanetika je opravdu vynikající cvičení
Já už si k ní přidávám i jiná cvičení, aby to nebylo tak stereotypní a kalanetice se věnuju už jenom 1× - 2× týdně.. Ale sem s ní spokojená. Takhle dobře se nikde neprotáhnete ![]()
Ahoj ahoj cvečila som kalanetiku ale pre začiatok som vynechávala cviky lebo je ťažké dodržiavať stiahnuté burcho, panvu a ešte k tomu pohybovať centymertovo nohou vpred vzad.. civiky na boky v sede a v drepe… Hlavne som šla podľa sebe nič nie nasilu. Výsledky sa dostavila neskôr a keď spevnieš budeš vedieť ustáť osobne neskôr som k tomu pripojila jogu, fitko, pilates a tie balancy sa počase vyrovnali.. Odporúčam Ti ísť podľa knihy Kalanetika tej modrej aspon pre začiatok vynechávať to čo je ťažké až neskôr to prikombinuješ… Výsledky sa určite dostavia držím Ti palce pri tom a prajem halvne veľa trpezlivosti
Ja som si vyformovala škoda, že nemám fotky by som ti aj posalala aby si videla aká je pravda. ![]()
(správa bola adresovaná pre Ener, neviem ako sa to posiela priamo Tebe asi by mi bolo fajn porieť si tvoj email tiež!!) Ahoj ahoj cvečila som kalanetiku ale pre začiatok som vynechávala cviky lebo je ťažké dodržiavať stiahnuté burcho, panvu a ešte k tomu pohybovať centymertovo nohou vpred vzad.. civiky na boky v sede a v drepe… Hlavne som šla podľa sebe nič nie nasilu. Výsledky sa dostavila neskôr a keď spevnieš budeš vedieť ustáť osobne neskôr som k tomu pripojila jogu, fitko, pilates a tie balancy sa počase vyrovnali.. Odporúčam Ti ísť podľa knihy Kalanetika tej modrej aspon pre začiatok vynechávať to čo je ťažké až neskôr to prikombinuješ… Výsledky sa určite dostavia držím Ti palce pri tom a prajem halvne veľa trpezlivosti
Ja som si vyformovala škoda, že nemám fotky by som ti aj posalala aby si videla aká je pravda. ![]()
cvičila si niekedy kalanetiku? ja, len pre začiatok treba len motivovať.. nie som profesionálna odborníčka s neajkými 2 certifikátmi ale vnímamm a všímam si svoju postavu ako reagujú telo svaly aj. ![]()
Mňa by zaujímalo kto vie či nevie???
kalanetika či sa dá stiahnuť aj z ineterntíku? nejaké infošky alebo link, čo by ma naviedol o cvičení kala.
k cvičeniu?
Ahoj, tak co, cvičíte ještě někdo? Já se snažím cvičit, ale nikdy nedám celé cvičení. Cvičím 2× týdně
Doufám že jo