Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj Tusý, tak už jsem zacala
Dneska to mam za sebou teda terpve podruhé, ale i to se pocita ![]()
Zkousím cvicit přes obed, když malý spinká, ale je to boj! Doplnila jsem kalanetiku i o balon, takže když mi to nevyjde přes oběd, zacvičim si aspon navecer na balonu. Mám video co trvá hodinu a 20 minut - takze je to docela dlouhe a hrozne pomale-snad si na to nejak zvyknu
Akorat tu čast na posilovani nohou musim vynechat - zatim nepripada v uvahu abych to s tim mym kolenem cvicila - ale to neva - nejdulezitejsi je bricho a boky. Ted jeste zkusim pridat kolo-tak uvidime…
Zksuim si to i nejak porozdelovat - jak jsi psala - ale az ty cviky budu znat trosku z hlavy. Akorat to se vzdycky budu muset nejak zahrat, zaposilovat nejakou skupinu a pak znova…
Přeji Ti hodně štěstí při hledání dobré práce, teď je to asi trošku problém, že? A kde hledáš - odkud jsi?
Já jsem moment. na RD, máme 15ti-měsíčního chlapečka a na podzim mi bude 28.
jj, taky s tebou budu rada na dalku cvicit - tvoje vysledky mě hrozně motivuji - je to az neuveritelne.
takze hodne stesti nam obema
![]()
HOlky ahoj,
já jsem cvičila kalanetiku kdysi (možná už i 20 let), teď jsem si na některé cviky vzpomněla a cvičím hlavně nohy. Začala jsem teprve minulý týden, resp. začala jsem hubnout, tak doplňuji i pohyb.
Jonatanko, a to cvicis na nohy ty cviky u tyce? Já mam v tom videu pravě posilováni nohou u tyce a tyto cviky dělat nemuzu (mam operovane koleno)…
Takze posiluju hlavne bricho a boky - ikdyz ty stehna by taky chtela zmensit ![]()
Ahoj mašličko, jsem ráda, že už si mohla začít cvičit se mnou
Pokud cviky na nohy nepřicházejí v úvahu, určitě je necvič. Až to půjde, tak to půjde, oni ti ty cviky nikam neutečou
Jinak já sem ze západních čech - Sokolov a s prací je to tu dost špatný. Ale teď sem sehnala práci na benzínce, kde se dělají dvanáctky - dva dny denní, dva dny noční a čtyři dny volna, ale když se po tý druhý noční vyspim, tak mám jenom tři dny, protože celej den prospim. No ale lepší něco než nic
Takže teď budu cvičit 2× - 3× týdně, ale už to nebude pondělí, středa, pátek, ale podle mýho volna, takže tři dny za sebou.. Ale rozhodně v tom budu pokračovat. Jinak jak máš ten balon, tak já zase kalanetiku doplňuju o hoop dance (u nás v ČR novinka). Nevim jestli si o tom už slyšela, ale je to kroužení obručí spojený s tancem a mě to strašně baví. Není to prostě jenom to kroužení v pase, co jsme dělali jako děti, ale jde to od kotníků ke krku, i různě mimo tělo. Tak to si taky tak dvakrát týdně zacvičím na těch půl hoďky, hodinku a mám ze sebe dobrej pocit
Já sem si uvědomila, že důležitej je nějakej pohyb, když už pořád sedíme u počítače.. Tak hodně štěstí při cvičení, držím palečky, ať vždycky najdeš trochu času a můžeme cvičit spolu
Už se zase blíží konec měsíce, budu se měřit. Nevim, jestli teď ještě bude něco ubejvat, když už mám docela velký mínusy na břiše, ale třeba už se začnou konečně hejbat i ty nohy a zadek
Tak cvičme dál
![]()
Tak co holky, cvičí tady ještě někdo nebo už jsem zůstala sama???
Ahoj všem
já se zase dokopala, takže taky opět už dva týdny cvičím obden, většinou hned ráno, at to mám z krku, sice tu po mě malý skáče, ale dá se to
většinou mi to vyjde na 45 minut. Tusý, hlídáš se i v jídle nebo jen cvičíš?
Já se zatím v jídle nehlídám, ale alespoň nějakou pravidelnost by to možná udělat chtělo. I když.. Upravit i jídelníček, změny jsou asi větší…
Tak to je dobře, že se mnou ještě někdo cvičí
Když vim, že nejsem sama, jde to líp
Jen tak dál ![]()
Taky se nijak extra nehlídám
---- no a vím, že ta pravidelnost a důslednost je strašně důležitá, jak jednou vynechám, tak už to jde z kopce ![]()
No já právě taky, jednou se vynechá, vynechá se i podruhý.. A pak to jde z kopce. Já doháněla osm cvičení a byl to dost velkej problém. Ale předevčírem už jsem to zase srovnala a musím se donutit ještě dneska, ať mi zase nic nechybí a nemusím to dohánět ![]()
@Kelly33 píše:
Ahoj Tusý tak co výsledky??
Tak výsledky se nějak trochu zasekly.. Ale mínus sedm nebo osm centimetrů v pase a na břiše ještě o jeden víc už zřejmě stačí
Nohy a zadek jdou strašně pomalu, to se pořád nějak moc nechce hejbat, ale zpevněný už je mám krásně a musím říct, že teď hodně často slýchávám od chlapů, že mám hezkej zadek. A to se vždycky dobře poslouchá
A taky mě to trochu nutí cvičit dál a dál, přesto, že výsledky už asi moc rozdílný nebudou. A i já cejtim, že přesto, že centimetry na stehnech a zadku moc neubejvaj (nějak se jim nechce), tak mám dobrej pocit, protože opravdu cítím, že je všechno pevnější. Ani stehna, ani zadek už se neklepou při chůzi tak jako dřív..
Tak cvičte se mnou - 2× týdně úplně bohatě stačí
Ale hlavně pravidelně
![]()
WOOOOW, Tusý blahopřeju. A kombinuješ kalanetiku ještě s nějakým sportem?? ![]()
@Kelly33 píše:
WOOOOW, Tusý blahopřeju. A kombinuješ kalanetiku ještě s nějakým sportem??
Kombinuju to s hoop dance, pokud neznáš, mrkni na youtube (kroužení obručí - hrozně zábavný - alespoň pro mě - kroužíš od kotníků ke krku a různě mimo tělo, v různých úhlech a tak a je na to potřeba speciální obruč, která stojí cca 800,– a posloucháš svojí oblíbenou hudbu). Ale kvůli práci sem ráda, že stíhám kalanetiku. Na obruč už mám času míň, ale přesto si občas zakroužím
No a jinak si sem tam dám tenis, kolečkový brusle, squash nebo pingpong (kterej jsem 13 let hrávala závodně). Miluju totiž sport - každej
![]()
Super taky bych chtěla. A co zpevnění vnitřích strany stehen? Konalo se díky kalanetice??
@Kelly33 píše:
Super taky bych chtěla. A co zpevnění vnitřích strany stehen? Konalo se díky kalanetice??
Konalo se, konalo.. Jak jsem psala, celkově, přesto, že mi neubejvaj zatím nějak centimetry, se zpevnily celý nohy a už nevypadají tak rosolovitě jako předtím. Když se na sebe podívám vždycky do zrcadla a vidím ty pevnější stehna a zadek, tak se prostě na další cvičení těším, protože nechci, aby se to vrátilo do starých kolejí, ale chci, aby byl výsledek lepší a lepší. Třeba se jednou dočkám i toho, že bude nejlepší
Kalanetika asi bude můj doživotní přítel.. Díky ní, můžu zase bez starostí nosit minisukně, který tak zbožňuju
Miluju, když se za mnou lidi venku otáčejí
Připadám si pak sexy ![]()