Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
29.5.12 12:46

ahoj Tusý, tak už jsem zacala :) Dneska to mam za sebou teda terpve podruhé, ale i to se pocita :)
Zkousím cvicit přes obed, když malý spinká, ale je to boj! Doplnila jsem kalanetiku i o balon, takže když mi to nevyjde přes oběd, zacvičim si aspon navecer na balonu. Mám video co trvá hodinu a 20 minut - takze je to docela dlouhe a hrozne pomale-snad si na to nejak zvyknu :) Akorat tu čast na posilovani nohou musim vynechat - zatim nepripada v uvahu abych to s tim mym kolenem cvicila - ale to neva - nejdulezitejsi je bricho a boky. Ted jeste zkusim pridat kolo-tak uvidime…
Zksuim si to i nejak porozdelovat - jak jsi psala - ale az ty cviky budu znat trosku z hlavy. Akorat to se vzdycky budu muset nejak zahrat, zaposilovat nejakou skupinu a pak znova…

Přeji Ti hodně štěstí při hledání dobré práce, teď je to asi trošku problém, že? A kde hledáš - odkud jsi?
Já jsem moment. na RD, máme 15ti-měsíčního chlapečka a na podzim mi bude 28.
jj, taky s tebou budu rada na dalku cvicit - tvoje vysledky mě hrozně motivuji - je to az neuveritelne.
takze hodne stesti nam obema :D :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
29.5.12 12:56

HOlky ahoj,
já jsem cvičila kalanetiku kdysi (možná už i 20 let), teď jsem si na některé cviky vzpomněla a cvičím hlavně nohy. Začala jsem teprve minulý týden, resp. začala jsem hubnout, tak doplňuji i pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.5.12 21:12

Jonatanko, a to cvicis na nohy ty cviky u tyce? Já mam v tom videu pravě posilováni nohou u tyce a tyto cviky dělat nemuzu (mam operovane koleno)…
Takze posiluju hlavne bricho a boky - ikdyz ty stehna by taky chtela zmensit :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tusý
30.5.12 10:44

Ahoj mašličko, jsem ráda, že už si mohla začít cvičit se mnou :) Pokud cviky na nohy nepřicházejí v úvahu, určitě je necvič. Až to půjde, tak to půjde, oni ti ty cviky nikam neutečou :D Jinak já sem ze západních čech - Sokolov a s prací je to tu dost špatný. Ale teď sem sehnala práci na benzínce, kde se dělají dvanáctky - dva dny denní, dva dny noční a čtyři dny volna, ale když se po tý druhý noční vyspim, tak mám jenom tři dny, protože celej den prospim. No ale lepší něco než nic :) Takže teď budu cvičit 2× - 3× týdně, ale už to nebude pondělí, středa, pátek, ale podle mýho volna, takže tři dny za sebou.. Ale rozhodně v tom budu pokračovat. Jinak jak máš ten balon, tak já zase kalanetiku doplňuju o hoop dance (u nás v ČR novinka). Nevim jestli si o tom už slyšela, ale je to kroužení obručí spojený s tancem a mě to strašně baví. Není to prostě jenom to kroužení v pase, co jsme dělali jako děti, ale jde to od kotníků ke krku, i různě mimo tělo. Tak to si taky tak dvakrát týdně zacvičím na těch půl hoďky, hodinku a mám ze sebe dobrej pocit :) Já sem si uvědomila, že důležitej je nějakej pohyb, když už pořád sedíme u počítače.. Tak hodně štěstí při cvičení, držím palečky, ať vždycky najdeš trochu času a můžeme cvičit spolu :) Už se zase blíží konec měsíce, budu se měřit. Nevim, jestli teď ještě bude něco ubejvat, když už mám docela velký mínusy na břiše, ale třeba už se začnou konečně hejbat i ty nohy a zadek :) Tak cvičme dál :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Tusý
9.7.12 14:02

Tak co holky, cvičí tady ještě někdo nebo už jsem zůstala sama???

• Citovat
  • Upravit
2939
9.7.12 17:23

Ahoj všem :) já se zase dokopala, takže taky opět už dva týdny cvičím obden, většinou hned ráno, at to mám z krku, sice tu po mě malý skáče, ale dá se to :lol: většinou mi to vyjde na 45 minut. Tusý, hlídáš se i v jídle nebo jen cvičíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tusý
10.7.12 05:23

Já se zatím v jídle nehlídám, ale alespoň nějakou pravidelnost by to možná udělat chtělo. I když.. Upravit i jídelníček, změny jsou asi větší… :think: Tak to je dobře, že se mnou ještě někdo cvičí :) Když vim, že nejsem sama, jde to líp :) Jen tak dál :hug:

• Citovat
  • Upravit
2939
10.7.12 19:56

Taky se nijak extra nehlídám :) ---- no a vím, že ta pravidelnost a důslednost je strašně důležitá, jak jednou vynechám, tak už to jde z kopce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.7.12 20:25

Ahoj Tusý tak co výsledky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tusý
11.7.12 18:49

No já právě taky, jednou se vynechá, vynechá se i podruhý.. A pak to jde z kopce. Já doháněla osm cvičení a byl to dost velkej problém. Ale předevčírem už jsem to zase srovnala a musím se donutit ještě dneska, ať mi zase nic nechybí a nemusím to dohánět :)

• Citovat
  • Upravit
Tusý
11.7.12 18:54
@Kelly33 píše:
Ahoj Tusý tak co výsledky??

Tak výsledky se nějak trochu zasekly.. Ale mínus sedm nebo osm centimetrů v pase a na břiše ještě o jeden víc už zřejmě stačí :) Nohy a zadek jdou strašně pomalu, to se pořád nějak moc nechce hejbat, ale zpevněný už je mám krásně a musím říct, že teď hodně často slýchávám od chlapů, že mám hezkej zadek. A to se vždycky dobře poslouchá :) A taky mě to trochu nutí cvičit dál a dál, přesto, že výsledky už asi moc rozdílný nebudou. A i já cejtim, že přesto, že centimetry na stehnech a zadku moc neubejvaj (nějak se jim nechce), tak mám dobrej pocit, protože opravdu cítím, že je všechno pevnější. Ani stehna, ani zadek už se neklepou při chůzi tak jako dřív.. :palec: Tak cvičte se mnou - 2× týdně úplně bohatě stačí :) Ale hlavně pravidelně :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
88
12.7.12 17:39

WOOOOW, Tusý blahopřeju. A kombinuješ kalanetiku ještě s nějakým sportem?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tusý
13.7.12 06:49
@Kelly33 píše:
WOOOOW, Tusý blahopřeju. A kombinuješ kalanetiku ještě s nějakým sportem?? :-)

Kombinuju to s hoop dance, pokud neznáš, mrkni na youtube (kroužení obručí - hrozně zábavný - alespoň pro mě - kroužíš od kotníků ke krku a různě mimo tělo, v různých úhlech a tak a je na to potřeba speciální obruč, která stojí cca 800,– a posloucháš svojí oblíbenou hudbu). Ale kvůli práci sem ráda, že stíhám kalanetiku. Na obruč už mám času míň, ale přesto si občas zakroužím :) No a jinak si sem tam dám tenis, kolečkový brusle, squash nebo pingpong (kterej jsem 13 let hrávala závodně). Miluju totiž sport - každej :) ;)

• Citovat
  • Upravit
88
13.7.12 09:29

Super taky bych chtěla. A co zpevnění vnitřích strany stehen? Konalo se díky kalanetice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tusý
13.7.12 16:57
@Kelly33 píše:
Super taky bych chtěla. A co zpevnění vnitřích strany stehen? Konalo se díky kalanetice??

Konalo se, konalo.. Jak jsem psala, celkově, přesto, že mi neubejvaj zatím nějak centimetry, se zpevnily celý nohy a už nevypadají tak rosolovitě jako předtím. Když se na sebe podívám vždycky do zrcadla a vidím ty pevnější stehna a zadek, tak se prostě na další cvičení těším, protože nechci, aby se to vrátilo do starých kolejí, ale chci, aby byl výsledek lepší a lepší. Třeba se jednou dočkám i toho, že bude nejlepší :) Kalanetika asi bude můj doživotní přítel.. Díky ní, můžu zase bez starostí nosit minisukně, který tak zbožňuju :) Miluju, když se za mnou lidi venku otáčejí :) Připadám si pak sexy ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková