Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tusý ahoj tak si myslím, že asi brzy doje na Jill a asi se přidám do vaší skupiny…na 110%. Sice se mi za tu krátkou dobu postava po kalanetice opravdu hodně zlepšila, ale příjde mi, že to chce přidat na počtu (zase vidím polštáře na bocích
) a já už jsem přidala cviky + u některých cviků i počty, ale přes půl hodiny denně se mi už cvičit nechce a víc řešit jídelníček taky ne, takže asi zkusím Jill a uvidíme. Až budu spokojená úplně, tak se ale vrátím ke kalanetice, jako udržovací je určitě ideální
.
@krmar Tak kdyžtak se přidej do skupiny Jillian chce vidět do konce roku 2013 výsledky - tam to žije víc ![]()
@Tusý díky, ještě to zvážím, pořád mě to táhne k tý kalanetice. Uvidím do čeho se za hodinu pustím ![]()
@Tusý co se ti zdá na postavu účinnější? Já se totiž nerada potím, na to je kalanetika taky úplně bezvadná, jen zahřeje, ale neleje ze mě a i tak je mi někdy z toho tepla na nic ![]()
@krmar účinný je obojí, ale ta Jill je asi rychlejší bych řekla.. To právě jak se strašně potíš..
Tak nakonec za mě rozhodl syn - když jsem šla cvičit, koukal na pohádku z flashky, na které mám Jillian
Ale cvičila jsem hodinu a půl po jídle (kuře s rýží) a blbě mi bylo i u tý kalanetiky, že jsem ani poslední 2 cviky nedala, asi to přesunu na dopolko ![]()
Díky za odpověď. Ale na ty tělíčka z kalanetiky Jill nemá ani omylem. Na druhou stranu při kalanetice se určitě nespálí tolik jako u Jill
No nezbyde mi nic jinýho než vyzkoušet a případně kombinovat jako ty.
@krmar Určitě to můžeš nakombinovat. Já se totiž taky nedokážu úplně mezi těmahle dvěma cvičeníma rozhodnout.. Takže až dojedu shred, za týded a začnu ripped, tak přidám i kalanetiku ![]()
Čauky holky…tak jak jde hubnutí? my jsem se nějak zastavili na mrvtvém bodě..No ted už mám pořádnou inspiraci. V létě chceme svatbu, takže kila musí pryč..:D
@misicka38 tak tomu říkám inspirace, to to půjde samo.
Já jsem teď přidala ke kalanetice orbitrek (jsem asi exot, ale Jillian mě prudce nebavila
). Takže jeden den půlhodina kalanetiky, druhý den orbitrek 20 minut + posilko na břicho a ruce - celkem taky asi půl hodiny, jeden den v týdnu volno
, no uvidíme co to udělá.
@krmar Taky jsem si chtěla koupit orbitrek, ale stojí hodně kaček..Tak až něco našetřim..Jaký máš?
Ten obyč. z tv products. Už ho mám aspoň 5 let. Ono stačí i skákání přes švihadlo - za jedno je to dobré na spalování, za druhé krásně tvaruje nohy a taky nic moc nestojí
Popravdě řečeno, ten orbitrek opráším jednou za čas a taky omrzí, jako všechno.
Mě právě orbitrek docela baví, sem tam zajdu do fitka, tak většinu strávím bud na orbitreku a nebo na páse…Švihadlo je dobrý, ale já mam blbý kotníky, mimo to chodim na spinnina příjde mi že ten taky tvaruje nohy…spíš bych potrebovala něco udělat s tou valchou ve předu…(břichem)
To je fakt hrozný
![]()
@misicka38 aha, tak to jo, to by jsi pak ušetřila zase za fitko
Ale na ty kotníky si myslím nebude moc ideální ani ten orbitrek nebo spinning ne? Břicho půjde dolů taky neboj. Ono si tělo nevybírá odkud ten tuk spálí, pálí se ze všech buněk.
@Bodik bydlet v Praze, přišla bych ráda, u nás se kalanetika snad vůbec necvičí a ta kardio by mi vyhovovala ještě víc
.