Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1366
24.11.11 14:36

Enner na kolika opakkováních začínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
24.11.11 14:40

Máš na mysli kolik hmitů udělám? Na břicho cca 75, na nohy je to horší, to zvládnu jen 50 a mám dost, zadek to samý.. ale aspoň mám kam směřovat :) jo a na břicho to dělám zjednodušeně, nemám obě nohy ve vzduchu, ale jednu mám opřenou o zem… a jedu podle knížky, takže na břicho je to třeba 4×75 (4 druhy cviků, atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.11.11 15:09

ahoj, ja jsem kalanetiku cvicila pred otehotnenim (zhruba 3 roky) a prvni vysledky jsem videla zhruba po mesici.. jinak frekvence cviceni - napred jsem zhruba 5 mesicu chodila 3× tydne cvicit do fitka klasicky na hodinu, potom doma cviky, ktere jsem se tam naucila + neco z knizky. frekvence porad 3 x v tydnu, obcas i navic „udrzovaci program“, ktery je prave v te knizce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
24.11.11 21:51
Eneer píše:
Máš na mysli kolik hmitů udělám? Na břicho cca 75, na nohy je to horší, to zvládnu jen 50 a mám dost, zadek to samý.. ale aspoň mám kam směřovat :) jo a na břicho to dělám zjednodušeně, nemám obě nohy ve vzduchu, ale jednu mám opřenou o zem… a jedu podle knížky, takže na břicho je to třeba 4×75 (4 druhy cviků, atd…)

jo tak to je dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
25.11.11 12:36

Jo? Nedokážu to posoudit :lol: ale je to každým dnem lepší, včera jsem zapomněla, že na zadek dělám jen 50, tak jsem dala těch 75, ale bylo to o fous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
27.11.11 17:23

Tak mám za sebou osmou „hodinu“ cvičení a už na sobě cítím malý výsledky :palec: i když je pravda, že k dokonalosti správných pozic při cvičení mám ještě daleko… :roll: a mám docela problém s tím pomalým tempem při kmitání, ale to je hlavně tím, že je pak to cvičení náročnější (dýl trvá)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.11.11 17:28
Eneer píše:
Tak mám za sebou osmou „hodinu“ cvičení a už na sobě cítím malý výsledky :palec: i když je pravda, že k dokonalosti správných pozic při cvičení mám ještě daleko… :roll: a mám docela problém s tím pomalým tempem při kmitání, ale to je hlavně tím, že je pak to cvičení náročnější (dýl trvá)…

to je super :palec: ja si pamatuju, ze jsem prvni viditelne vydśledky zaregistrovala cca po mesici, ale to jsem chodila cvicit 3× tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.11.11 17:41

Holky a neznáte nějaké stránky nebo nevíte o nějakém videu, podle kterého by se dalo cvičit? Ale spíš něco rychlejšího, strašně mě nudí, když se tam vykecávají a trvá dvě minuty, než přejdou k dalšímu cviku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
27.11.11 18:27
rejžička píše:
Holky a neznáte nějaké stránky nebo nevíte o nějakém videu, podle kterého by se dalo cvičit? Ale spíš něco rychlejšího, strašně mě nudí, když se tam vykecávají a trvá dvě minuty, než přejdou k dalšímu cviku. :?

Já cvičím podle knížky, ta se dá stáhnout na uložto.cz

Alisee, já spíš cítím ty změny na těle, ale vidět ještě nejsou, ale snad brzy budou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tusý
5.3.12 20:13

S kalanetikou jsem začala před 14-ti dny. Zatím není nic moc vidět, ale už mám -1cm přes břicho a v pase :) Cvičím 3× týdně. Tak sem na sebe zvědavá za měsíc nebo za dva. Snad se dočkám perfektní postavy :)

• Citovat
  • Upravit
88
12.3.12 16:58

Ahojky kočky, taky chci cvičit, myslíte, že stačí 3 krát týdně po hodince?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
12.3.12 17:09

kelly - já bych řekla, že to bude stačit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.3.12 17:30
alisee píše:
kelly - já bych řekla, že to bude stačit :palec:

Jestli tě (i) ta hodinka nezabije.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.3.12 18:27

No tak asi opravdu zabije :-D Teď jsem cvičila a mazec :-D Kočky myslíte, že by nevadilo, kdybych si program rozdělila na 2 půlhodiny během dne? Cvičím podle videa Callan Pinckney

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.3.12 18:39
Já myslí
Kelly33 píše:
No tak asi opravdu zabije :-D Teď jsem cvičila a mazec :-D Kočky myslíte, že by nevadilo, kdybych si program rozdělila na 2 půlhodiny během dne? Cvičím podle videa Callan Pinckney

Já myslím, že určitě ne. Ale proč raději nezkusíš míň opakování a dát si to celé? Lépe bys pak viděla, jak se zlepšuješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková