Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
13.2.14 22:38

@Crasssy To mi povídej, já jdu za noc 2×, 3×… Hrůza. Ale já piju hodně, protože mám pořád žízeň, nenutím se do toho. A na záchod taky lítám furt. Někdy i 4× za hodinu a holky v práci ze mě mají srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
14.2.14 18:50

Tak jsme se dneska nabaštili, pořádný valentýnský papů a navíc máme výročí 5 let co jsme s manželem spolu, tak jsme si dali do nosu. No a zítra budu muset cvičit jako o závod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.2.14 21:08

@Tusý my už Valentýna neřešíme, ale jednoho jsme si nadelili před 8mi lety. Ten si dnes přál k narozeninám dort, takže se u nás taky hřešilo :oops:. Ale před chválí jsem docvičila Zumbu a je mi líp :palec:. Ta Zumba mě i dost baví, určitě víc než Jillian, přemýšlím nad tím, že ji budu cvičit 2× týdně - i místo Jill. Je jen o 10 minut delší, to už zvládnu. Stáhla jsem si ji zase na ulož to - tu fitness zumbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
15.2.14 10:09

@krmar Jo, zumbu jsem taky jednou cvičila, nebyla špatná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
15.2.14 10:22

Já toho mám postahováno na cvičení celkem dost, takže můžu občas kalanetiku za něco vyměnit, ale zatím je moje nejoblíbenější právě kalanetika :pankac:

@krmar A kolik že toho teďka teda budeš cvičit? :mrgreen: Máš toho celkem dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
15.2.14 21:25

Dneska jsem si dala do mobilu jógu - pozdrav slunci a zítra ráno bych chtěla začít cvičit, tak uvidíme. Menší protažení navíc :jazyk: I když jenom pár minutek. Asi 6. Ale i to se počítá. Jsem do toho nějak natěšená jak ty @krmar :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
15.2.14 22:58

Ahoj holky, muzu se pridat, kalanetiku jsem cvicivala vzdycky hodinovou a celkem dost dlouho, ale vzdy postavicku supr., uz jsem dlouho necvicila snad tak pred 10rokama, ale mam osvedcenou a vyzkusenou knizku i video, ktere se da stahnout s ulozto.cz, kalanetika s Lenkou Malou, vrele doporucuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
15.2.14 23:14

@Tusý pro mě je taky kalanetika nejoblíbenější, protože ta mi opravdu nejvíc a nejrychleji funguje :palec:, jen právě nevím, jestli i na spalování, na tvarování a zpevnění určite.
Cvičím 4× týdně a zatím pokaždý něco jinýho - Jill, orbitrec+švihadlo, fitness zumba a hodinová kalanetika - Jill mě nebaví a navíc mám pocit, že po ní spíš objemově narůstám, tak tu zvažuju vyměnit za ještě jednou Fitness-zumbu, takže zůstanu na svém, jen Zumba je na dýl, než Jill + bych po zumbě ještě přidala nějaké posilko na břicho - to tam chybí.
A je super, že tě to chytlo, to jde pak po moc líp :palec:

@Snehurenka ahoj, určitě se přidej :pankac: - a moc děkujeme za typ hned na začátek :palec: - já jsem dřív nemohla tu kal. s Lenkou Malou najít, tak to zkusím znova - díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
16.2.14 08:26

@Snehurenka Jo jo, určitě se přidej, ať je nás víc :palec: To mě pak vždycky strašně namotivuje, když je nás hodně a dělíme se o výsledky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
16.2.14 08:51

@krmar A dáš sem potom taky nějaký výsledky, ať vidím jaký to má všechno na tebe účinky :?: Já měřím vždycky jednou za měsíc, takže 1. března. Nevim jestli bude nějaká změna, protože teď máme do půlky března samý oslavy a žeru a žeru a žeru, ale zpevnění a posílení svalů rozhodně nastalo už teď ;) Ale doufám, že aspoň jeden centimetřík někde ubude :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
16.2.14 08:55

@krmar @Tusý diky za prijeti :dance:,holky ja cvicila rok denodenne podle knizky, vyslo to na hodinu, pak po detech tu L. Malou a ta je taky super. Ted bych chtela zase zacit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
16.2.14 09:15

@Snehurenka Já cvičím podle Callan, vychází mí to na 42 minut. Necvičím teda každý den, protože mám v práci 4× za 14 dní dvanáctku - někdy i víckrát, no a to už večer necvičím vůbec. Ale příští týden od čtvrtka mám 8 dní dovolené, tak to pojedu poctivě každý den. Nezapomeň se hlavně změřit, ať nám pak můžeš sdělit pokroky :hug: Jinak jedno video s lenkou malou jsem na uložto našla. Sice má hodnocení -1, ale zkusím se na to podívat. Není od ní někde ke stažení i knížka prosimtě :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
16.2.14 09:22

@Tusý to netusim urco bude, ja vzdy cvicila tuto :palec:, jo je tam 1-ale po stazeni je super videjko. Zmerim urco, ale spise tomu nechavam ted volny prubeh, jeliko se snazime o mimi po revizi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
16.2.14 09:31

@Snehurenka Tak to s náma třeba nebudeš cvičit moc dlouho, když se třeba v nejbližší době zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
16.2.14 09:36

@Tusý bylo by to fajn, ale hrotit mimi nebudu, po tom, co se nam stalo, chci byt v klidu a relaxovat, treba i ta kalanetika, kterou cvicivam uz pres 20let :palec:,je to nejlepsi cviceni ve kterem jsem vzdy mela vysledky, treba aerobik nebo takve ty hopsaci nemuzu, zacne po nich krvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze