Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Crasssy To mi povídej, já jdu za noc 2×, 3×… Hrůza. Ale já piju hodně, protože mám pořád žízeň, nenutím se do toho. A na záchod taky lítám furt. Někdy i 4× za hodinu a holky v práci ze mě mají srandu ![]()
Tak jsme se dneska nabaštili, pořádný valentýnský papů a navíc máme výročí 5 let co jsme s manželem spolu, tak jsme si dali do nosu. No a zítra budu muset cvičit jako o závod ![]()
@Tusý my už Valentýna neřešíme, ale jednoho jsme si nadelili před 8mi lety. Ten si dnes přál k narozeninám dort, takže se u nás taky hřešilo
. Ale před chválí jsem docvičila Zumbu a je mi líp
. Ta Zumba mě i dost baví, určitě víc než Jillian, přemýšlím nad tím, že ji budu cvičit 2× týdně - i místo Jill. Je jen o 10 minut delší, to už zvládnu. Stáhla jsem si ji zase na ulož to - tu fitness zumbu.
Já toho mám postahováno na cvičení celkem dost, takže můžu občas kalanetiku za něco vyměnit, ale zatím je moje nejoblíbenější právě kalanetika ![]()
@krmar A kolik že toho teďka teda budeš cvičit?
Máš toho celkem dost…
Dneska jsem si dala do mobilu jógu - pozdrav slunci a zítra ráno bych chtěla začít cvičit, tak uvidíme. Menší protažení navíc
I když jenom pár minutek. Asi 6. Ale i to se počítá. Jsem do toho nějak natěšená jak ty @krmar ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat, kalanetiku jsem cvicivala vzdycky hodinovou a celkem dost dlouho, ale vzdy postavicku supr., uz jsem dlouho necvicila snad tak pred 10rokama, ale mam osvedcenou a vyzkusenou knizku i video, ktere se da stahnout s ulozto.cz, kalanetika s Lenkou Malou, vrele doporucuju. ![]()
@Tusý pro mě je taky kalanetika nejoblíbenější, protože ta mi opravdu nejvíc a nejrychleji funguje
, jen právě nevím, jestli i na spalování, na tvarování a zpevnění určite.
Cvičím 4× týdně a zatím pokaždý něco jinýho - Jill, orbitrec+švihadlo, fitness zumba a hodinová kalanetika - Jill mě nebaví a navíc mám pocit, že po ní spíš objemově narůstám, tak tu zvažuju vyměnit za ještě jednou Fitness-zumbu, takže zůstanu na svém, jen Zumba je na dýl, než Jill + bych po zumbě ještě přidala nějaké posilko na břicho - to tam chybí.
A je super, že tě to chytlo, to jde pak po moc líp ![]()
@Snehurenka ahoj, určitě se přidej
- a moc děkujeme za typ hned na začátek
- já jsem dřív nemohla tu kal. s Lenkou Malou najít, tak to zkusím znova - díky.
@Snehurenka Jo jo, určitě se přidej, ať je nás víc
To mě pak vždycky strašně namotivuje, když je nás hodně a dělíme se o výsledky ![]()
@krmar A dáš sem potom taky nějaký výsledky, ať vidím jaký to má všechno na tebe účinky
Já měřím vždycky jednou za měsíc, takže 1. března. Nevim jestli bude nějaká změna, protože teď máme do půlky března samý oslavy a žeru a žeru a žeru, ale zpevnění a posílení svalů rozhodně nastalo už teď
Ale doufám, že aspoň jeden centimetřík někde ubude ![]()
@krmar @Tusý diky za prijeti
,holky ja cvicila rok denodenne podle knizky, vyslo to na hodinu, pak po detech tu L. Malou a ta je taky super. Ted bych chtela zase zacit. ![]()
@Snehurenka Já cvičím podle Callan, vychází mí to na 42 minut. Necvičím teda každý den, protože mám v práci 4× za 14 dní dvanáctku - někdy i víckrát, no a to už večer necvičím vůbec. Ale příští týden od čtvrtka mám 8 dní dovolené, tak to pojedu poctivě každý den. Nezapomeň se hlavně změřit, ať nám pak můžeš sdělit pokroky
Jinak jedno video s lenkou malou jsem na uložto našla. Sice má hodnocení -1, ale zkusím se na to podívat. Není od ní někde ke stažení i knížka prosimtě ![]()
@Tusý to netusim urco bude, ja vzdy cvicila tuto
, jo je tam 1-ale po stazeni je super videjko. Zmerim urco, ale spise tomu nechavam ted volny prubeh, jeliko se snazime o mimi po revizi. ![]()
@Snehurenka Tak to s náma třeba nebudeš cvičit moc dlouho, když se třeba v nejbližší době zadaří ![]()
@Tusý bylo by to fajn, ale hrotit mimi nebudu, po tom, co se nam stalo, chci byt v klidu a relaxovat, treba i ta kalanetika, kterou cvicivam uz pres 20let
,je to nejlepsi cviceni ve kterem jsem vzdy mela vysledky, treba aerobik nebo takve ty hopsaci nemuzu, zacne po nich krvacet.