Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky Natasko,
tak to mas jak moje sestrenka, ma termin 27.prosince, narodi se ji druha holcicka. Tak drzim palce, at jste oba v poradku a at to mas rychle za sebou!
Na toho noveho zappa jsem opravdu zvedava, porad nejak neverim, ze bude stabilni, kdyz nema tu rukojet spojenou, ale jako golfky. Stejne si myslim, ze by aspon meli udelat i evropskou verzi s dvema kolecky vepredu, aby byl lepe vyvazeny. Tak jestli natrefis na nejaky v obchodu, vyzkousej, moc by me zajimalo, jak se jim povedl. Ja se ted divala na buzz tu limitovanou edici s cernym ramem a prouzkovanym sedatkem, krasny.
A urcite pak musis i napsat, jak si spokojena s callistemm porad cekam, ze je jeste slevni, kdyby sly tak na $80, koupila bych, asi jen tak na vyzkouseni. Ty rukojete na cybexech jsou perfektni.
Mej se zatim hezky, pa
Peta
Holky,
mam nutkani vyzkouset jeste jeden cybex, topaz klesl na $67 a callisto na $115.
Ahoj holky.. mám cca 14 měsíců starou holčičku.. je drobnější.. bude pro ni lepší cybex onyx nebo SC dazzle?taky je pro nás důležitá váha, onyx má kolem sedmi, dazzle má taky všude napsaných sedm, ale někde jsem četla, že jen rám
co s tím?
Peti, tak co, odolala jsi topazu? ![]()
určitě napíšu, jak se jezdí, až to přijde.. jen vím, že madamecr. si nakonec caliisto koupila a první reference byly naprosto dokonalé
(má berry barvičku ) tak jsem zvědavá, jak bude spokojená dál..
koukala jsem na topaze 2011, už i tam zmizí ta bílá konstrukce.. manžel říká buď ráda, aspoň ho nebudou mít všichni (jako tu bílou konstrukci
)
už se nemůžu dočkat.. jsem 34tt, tak ještě 6t, maximálně
![]()
hellodolly - na onyxe nic nepovím, ale madamecrazy a petrasebi ho měly, i dazzle.. tak to nechám na nich..
(já bych asi spíš volila dazzle, ze zvědavosti. onyx mi moc nesedí, ze cybexu jediný.. )
Nat, díky i za tohle
proč Ti nesedl onyx?
mám právě možnost koupit bazarové..
tmavě modrý onyx za 1500..
černý dazzle za 2500..
no prostě nevím, manžel říká koupit oba a jednoho pak prodat..
takovýho manžela bych chtěla!!!!!!!!!!!!!
![]()
rozumný přístup. ![]()
nevím, prostě z těch cybexů má každý něco do sebe. ruby je lehoulinký utíkáček. topaz je golfáč. callisto golfkosporťák. onyx má být lehčí a přesto pohodlný.. ale reference na něj nejsou až tak dobré.. holky ho měly,snad napíšou srovnání.. má neodpružená kolečka a ta přední hodně rachtají..
dazzle naopak je prý hodně pohodlný pro dítě. jen záleží jak jsi vysoká - pokud jsi menší, asi byti vadily ty rukojeti - pamatuju si to dobře holky?
(těhotenství se na mě začíná podepisovat a měkne mi mozek
)
No jako rozumný on je, to jo
![]()
vysoká jsem, z toho bych strach neměla.. jen se bojím těch rukojetí.. onyx se mi výborně drží.. dazzle jsem v ruce neměla..
a taky nevím, jak se s nimi manipuluje.. no tak snad holky napíšou ![]()
já to celé přečetla, tuhle diskuzi, ale moudrá z toho nejsem
callisto jsem měla v ruce a právě se bojím, aby ten dazzle nebyl taky už skoro golfkosporťák.. já bych chtěla utíkáček, ale polohovatelný a pohodlný.. ![]()
Holky moje zlatý, tak už „to“ mám za sebou
Byla jsem sice ještě k tomu nemocná a kvůli bříšku jsem si musela vybrat jiné šaty, které i tak tlačily, ale byl to krásný den a ráda na něj budu vzpomínat
Teď si ještě zvyknout na nové příjmnení a bude to fajn, pořád se představuju jako dřív ![]()
hellodolly: pokud máš možnost volit mezi Onyxem a Dazzlem, tak jednoznačně Dazzle!
měla jsem oba kočárky a Dazzle jezdí daleko lépe, méně drncá a má kvalitnější provedení. jediné, co mi na Dazzlovi vadilo, že byly vysoko rukojeti, ale já měřím jen 167 cm a pokud jsi vyšší, nemá en kočárek jediné proti…a navíc krásně vypadá ![]()
ahoj,
dlouho se tu nic nedělo,
tak oživuju, spíš tedy pro Peťu - s callistem se jezdí úžasně. nepasuje na něj sice sedačka Maxi cosi, což všichni inzerují (ještě pojedu do babystaru, kde si na tom stojí a prý mi to ukážou
tak pak poreferuju). ale s korbičkou (taškou) se jezdí pěkně, ani nemám pocit, že by bylo mimčo nějak vyklepané..
a úplně OT, Martínek se nakonec narodil až 4/1, 8 dní po termínu.. nebyl to žádný střízlíček, bez 20g měl 4kg..
porod byl v pohodě, trochu překotný
za 3 hodiny bylo po všem!! málem jsme to nestihli
a já málem rodila na příjmu.. jen jsem došla na sál a v tu chvíli se Martin narodil ![]()
a nějaká ta fotečka ![]()
Naty moc gratuluju
Malej je kouzelny! Jinak jeste doplnim ja mam golface Topaze 2010 a jsem zatim spokojena, tedy krome ty strechy, je dost vysoko, takze nic moc sluzbu neudela..
Huráááá konečně vidím foto malého
![]()
je nááádherný a moc gratuluju a na fotkách vůbec nevypadá jako 4kg miminko, takovej malinkej drobeček ![]()
Já jsem hlavně vypadá, jak to dopadne v tom babystaru, co tam vymyslí a předvedou ![]()
díky, no, mi to taky nepřišlo, že má 4kg.
přišel mi maličkej
ale na druhou stranu, proti ostatním dětem… ![]()
taky jsem hodně zvědavá, co vymyslí
už se na to těším.. ![]()
teď mám navíc vztek dvojnásobný, protože mi něco prasklo v rukojeti u speediho, takže budu muset ještě do libfinu. a hlavně, nemám momentálně žádný podvozek od sedačku.. ![]()